ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αθήνα: 22ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

Η Πλατεία Κοτζιά στο δήμο Αθηναίων έγινε ξανά το σημείο συνάντησης των βιβλιόφιλων της πρωτεύουσας. 

Από την Παρασκευή 19/1 μέχρι και τις 11/2 (9 π.μ. - 9 μ.μ.), η Πλατεία Κοτζιά στεγάζει χιλιάδες τίτλους βιβλίων από 200 εκδοτικούς οίκους, σε πολύ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από € 1. 

Με κεντρικό σύνθημα «το βιβλίο είναι η δύναμή σου» και με δωρεάν είσοδο, το 22ο Παζάρι Βιβλίου του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) έφερε στους πάγκους του λογοτεχνικούς θησαυρούς όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες.

Το 22ο Παζάρι Βιβλίου διοργανώνεται σε συνεργασία με την UNICEF, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς επισκεπτόμενοι το ''παζάρι'' αγοράσαμε το βιβλίο του Λεωνίδα Κύρκου '' Στιγμές '' το οποίο βρίσκεται στην τέταρτη έκδοση .

Όπως αναφέρει στο τελευταίο κεφάλαιο ο Κύρκος '' ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ'' , και τονίζει: Όπως έχουν τα πράγματα , η δύναμη που μπορεί να σπάσει την ακινησία , να καταπολεμήσει την αδιαφορία, και να δώσει καινούργια έμπευση και πίστη σ' ένα μεγάλο σχέδιο για την ελληνική αναγγένηση κσι τη συμβολή της πατρίδας μας στην εποποιία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης είναι η κεντροαριστερά: Η συνάντηση κυρίως του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ πάνω στη βάση ενός προγράμματος επεξεργασμένου σε ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία, ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

Η έννοια της κεντροαριστεράς συκοφαντήθηκε και διασύρθηκε και από το ΠΑΣΟΚ και από τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ.

Εμείς από τον ''Γ'' αναφέρουμε: Ο ΣΥΝ  ''συναντήθηκε'' με το  ΠΑΣΟΚ και σήμερα κυβερνά, υπό διαφορετικό πρίσμα, κυρίως κοινωνικό, και χωρίς να καλύπτει το σύνολο των αριστερών - ριζοσπαστών και των ''πασόκων''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αθήνα: 22ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb