ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Τομεάρχης Στερεάς Ελλάδος της Ν.Δ., Α.Μ. Ασημακοπούλου επισκέφτηκε την Λαμία

Την Λαμία επισκέφθηκε στις 24/01 η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ως πρώτη επίσκεψη μετά την ανάληψη των καθηκόντων της
ως Τομεάρχης Στερεάς Ελλάδος της Ν.Δ. 

Η κα Ασημακοπούλου επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο Πρωτόπαπα για να λάβει την ευλογία του. Συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για το θεάρεστο έργο και την κοινωνική προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και συζήτησε μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. «Με αρωγό την πίστη μας και με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την δύσκολη συγκυρία που περνάει ο τόπος μας» δήλωσε η Τομεάρχης κατά την αναχώρησή της από την Μητρόπολη.  


Στην συνέχεια η κα Ασημακοπούλου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστα Μπακογιάννη, στα γραφεία της Περιφέρειας. Κατά την συνάντησή τους η Βουλευτής ενημερώθηκε από τον κ. Μπακογιάννη για τις προτεραιότητες και τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια, τους στόχους που έχουν τεθεί αλλά και για τα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος. 

Η επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψη της κας Ασημακοπούλου θα είναι στην διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στην Χαλκίδα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Τομεάρχης Στερεάς Ελλάδος της Ν.Δ., Α.Μ. Ασημακοπούλου επισκέφτηκε την Λαμία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">