ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο φόβος και ο τρόμος της Γλυφάδας !

Επί σειρά ετών παρακολουθούμε ως κάτοικοι τα φαινόμενα δημόσιων εκβιασμών, από τη πλευρά υποτίθεται δημοσιογράφων - εκδοτών , και αυτά τα φαινόμενα δεν περιορίζονται αποκλειστικά στους δημότες - δημότισσες, έχουν προεκτάσεις και στους αιρετούς.

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο γνωστός συκοφάντης - υβριστής, ο οποίος μας επιτίθεται δημόσια με αναρίθμητους τρόπους, ακόμα και χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ αναφέρεται στο πρόσωπό μας, με εμμονικό τρόπο, το ανάλογο ισχύει και με μια σειρά άλλων συμπολιτών μας. 

Ενώ διατείνεται ότι δεν καταθέτει μηνύσεις, ενώ έχει καταθέσει, όπως και ότι δεν διέπεται από κακία, για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει στο στόχαστρο αρκετούς δημότες, όπως και τον Αιμίλιο Βουγιουκλάκη - αντιδήμαρχο πολεοδομίας.

Όπως αναφέρει σε πρόσφατη ανάρτηση:

'' Να σας διαβεβαιώσω λοιπόν ότι όλα είναι θέμα χρόνου, περιμένετε λίγο, άλλωστε πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες να μην παίρνουμε αποφάσεις και να μην λειτουργούμε εν θερμώ, έτσι που να μην μπορεί κανείς αύριο, ούτε και ο ίδιος ο κ. Βουγιουκλάκης ότι ήμουν άδικος. Είναι λοιπόν θέμα ολίγων ημερών από εκεί και μετά δεν θα χαριστώ σε κανέναν και το εννοώ…''

Όπως όλα δείχνουν διαβεβαιώνει τις δικές του τάσεις και προθέσεις, ενώ παράλληλα πλην του αντιδημάρχου επιτίθεται με μανία κατά των δικών του φίλων, και μάλιστα επί μακρόν.

Το γεγονός, όσα έχουν πέσει στην αντίληψή του, το χρονικό διάστημα της φιλίας τους, να εκτίθενται δημόσια στο σύνολό τους, είναι σαφές τι εξυπηρετούν, και κυρίως ποιους εξυπηρετούν.

Ο εν λόγω ''δημοσιοεκβιαστής'' ,είναι πολύ μικρός ώστε να αλλάξει το σύνολο των πολιτικοοικονομικών παθογενειών της χώρας μας, και άλλωστε, και ο ίδιος δεν έχει μια διαφανή πορεία, και πράγματι ενέχεται σε πολλά και διάφορα, διότι επί σειρά ετών ο ίδιος διαδραμάτιζε το ρόλο υποστηρίξεως με το αζημίωτο συγκεκριμένων υποψηφίων στο δήμο Γλυφάδας, μειώνοντας και χλευάζοντας τους υπολοίπους ως ανάξιους, ανεπάγγελτους, κ.α., ενώ στη συνέχεια αλλάζει γραμμή και γίνεται ο φανατικότερος υποστηριχτής όσων υποβάθμιζε.

Για εμάς είναι προτιμότερο, ως εφημερίδα της Γλυφάδας που έχει αυτοβαπτιστεί, αντί να επιτίθεται σε σειρά κατοίκων - αιρετών, να αλλάξει γραμμή και να ασχολείται με τα καλλιτεχνικά. Είναι σαφές ότι ως τοπική κοινωνία έχουμε πλειάδα καλλιτεχνών, ενώ δεν υφίστανται αρκετά τοπικά media.

Του προτείνουμε μια μέθοδο να αλλάξει ριζικά τη μετεξέλιξή του , και από κακός άνθρωπος, ο οποίος διαρκώς επιτίθεται, ενώ ο δήμος αρκετές φορές τον κάλυψε οικονομικά, να γίνει κάτι χρησιμότερο.

* Εμείς ακολουθούμε τη ''σχολή'' του εν λόγω μέχρι να αλλάξει γραμμή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο φόβος και ο τρόμος της Γλυφάδας ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">