ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπάλληλος κοσμηματοπωλείου στη Γλυφάδα είχε κλέψει κοσμήματα αξίας 200.000 χιλιάδων

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost για κλοπή τιμαλφών τα οποία ως αξία υπερβαίνουν τις 200.000 χιλ. ευρώ,

Κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνούσε τις 200.00 ευρώ είχε αφαιρέσει απο τις προθήκες γνωστού κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Γλυφάδας, μια 40χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newpost, η σύλληψή της έγινε απο στελέχη της ασφάλειας,οι οποίοι μετά απο νομότυπη έρευνα στο σπίτι της, εντόπισαν τα κοσμήματα.

Όπως προέκυψε η γυναίκα, που εργαζόταν επί σειρά ετών στο κοσμηματοπωλείο, αφαιρούσε σταδιακά, δαχτυλίδια, αλυσίδες και διάφορα κοσμήματα, δίχως να γίνεται αντιληπτή.

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, δεν είχαν διαπιστώσει το παραμικρό, καθώς εκτιμούσαν πως η γυναίκα ήταν άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν πριν απο λίγες ημέρες καθώς διαπίστωσαν την κλοπή και άμεσα ενημέρωσαν την ασφάλειας Γλυφάδας. 

Μάλιστα την προηγούμενη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου, άνδρες της ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι της και εντόπισαν τα κοσμήματα.

Όπως προέκυψε δε, η 40χρονη, εκτός απο τα αντικείμενα που αφαιρούσε απο την επιχείρηση, έβαζε χέρι και στις τσάντες των πελατών αφαιρώντας χρήματα και τιμαλφή.

Επισήμανση του ''Γ'': Όλα αυτά ισχύουν , τις περισσότερες φορές από τα άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης , άρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, και μάλιστα, αρκετές φορές τα άτομα μη απολύτου εμπιστοσύνης αποδεικνύονται πιο ενδεδειγμένα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπάλληλος κοσμηματοπωλείου στη Γλυφάδα είχε κλέψει κοσμήματα αξίας 200.000 χιλιάδων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb