ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Ανθρωποκεντρική λύση για τις επιχειρήσεις

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τόσο τους συμπολίτες μας, όσο και όλους και όλες που τυγχάνει κάποιες φορές να μας διαβάσουν, ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε τις εκδηλώσεις οι οποίες διεξάγονται στο δήμο Γλυφάδας, και ευρύτερα, δεδομένου ότι υπήρξαν από τη πλευρά μας μια σειρά προτάσεων και αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, και ο δήμος δια των αιρετών ουδέποτε στάθηκε αρωγός των αιτημάτων μας.
Θεωρούμε ότι οι προτάσεις μας είναι σαφείς, και δημιουργούσαν το πλαίσιο πολυφωνίας, πλουραλισμού, και νέων θέσεων εργασίας για τους συμπολίτες μας, όπως και τη βάση για ένα τοπικό μέσο όλων των κατοίκων, επιχειρηματιών, φορέων, κ.α., όμως, από το 2004 των αρχικών αιτήσεων, μέχρι και σήμερα, οι διοικήσεις δεν μας συνέδραμαν.
Στις 22/01/2018  διοργανώθηκε μια εκδήλωση στο δημαρχείο Γλυφάδας,  σχετικά με το Ν.4469/2010 ο οποίος αφορά τις ρυθμίσεις οφειλών επιχειρήσεων και εμπόρων.

Όπως διαβάσαμε στην ανακοίνωση: Πολλοί άνθρωποι την τελευταία δεκαετία είδαν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται και ότι αυτό συνεπάγεται. Κόποι χαμένοι, προσπάθειες άσκοπες, αποτυχίες ... κύριος βεβαρημένος αυτής της κατάστασης είναι ο Έλληνας πολίτης, ο επιχειρηματίας μικρός και μεσαίος για τον οποίο το παραμικρό ποσό ήταν κομμάτι της ζωής του και της επιχείρισής του. 

Η επιχειρηματική ζωή του τόπου δεν σταματά και ότι χάθηκε δεν πήγε ολοκληρωτικά χαμένο, έχουμε την παιδεία, την βούληση, την ωριμότητα να πάμε παρακάτω και να ορθοστατήσουμε απέναντι στο κράτος ... που πλέον εμείς διοικούμε.

Κάθε δημόσια συζήτηση για θέματα που απασχολούν μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, όπως οι οφειλές προς Τράπεζες και Δημόσιο, είναι πάντοτε μια θετική πρωτοβουλία και συνιστά μια θεσμική οικοδομητική προσπάθεια για τη βελτίωση των προβλημάτων της καθημερινότητας, που δυστυχώς έφερε η μακροχρόνια οικονομική κρίση που πλήττει τη πατρίδα μας.

Στο δημαρχείο Γλυφάδας έγινε η συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις για κάθε προσωπικό θέμα οφειλών που απασχολεί τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: 
Νίκος Μαυραγάνης – Υφυπουργός μεταφορών και υποδομών
Στάθης Πανταζής – Δικηγόρος / Οικονομολόγος
Θανάσης Μαραγιάννης – Λογιστής – Φοροτεχνικός
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Ανθρωποκεντρική λύση για τις επιχειρήσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">