ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση Τσίπρα - Κουτσούμπα: Προέχει να λυθούν ζητήματα αλυτρωτισμού



Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα με τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ και συγκεκριμένα για όσα συζητήθηκαν με τον Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός.

Η ενημέρωση είναι πάντα καλοδεχούμενη τόνισε ο κ. Κουτσούμπας σημειώνοντας πως «προσέρχεται στη συνάντηση με μικρό καλάθι», για να πάρει την απάντηση από τον πρωθυπουργό ότι «σημασία έχει η ενημέρωση να είναι ποιοτική».

«Καλό είναι να αναπτύσσονται διακρατικές σχέσεις αλλά χωρίς εφησυχασμό. Προέχει να λυθούν ζητήματα αλυτρωτισμού και εθνικιστικών τάσεων που αφορούν το Σύνταγμα της γειτονικής χώρας», είπε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον σύντομο διάλογο μπροστά στις κάμερες ο κ. Κουτσούμπας με τον πρωθυπουργό είπε «κάλλιο αργά παρά ποτέ η ενημέρωση. Προσέρχομαι με μικρό καλάθι όσο αφορά τα αποτελέσματα. Είναι θετικό να αναπτύσσονται οι διακρατικές σχέσεις αλλά δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί. Προέχει να λυθούν θέματα εθνικιστικών τάσεων και Συντάγματος».

O Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί στις 15:00, με τον τον Σταύρο Θεοδωράκη, επικεφαλής του Ποταμιού και στις 17:30, και με τον Βασίλη Λεβέντη, πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Κουτσούμπας χρειάστηκε να περιμένει λίγο καθώς έφτασε στο Μαξίμου λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με την κυρία Γεννηματά.

Με στοιχεία από τα Ελληνικά media

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση Τσίπρα - Κουτσούμπα: Προέχει να λυθούν ζητήματα αλυτρωτισμού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">