ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέντευξη της Ν. Βαλαβάνη στην Φρ. Σαββοργινάκη στην εκπομπή ΑΡΤΗΡΙΑ για την "έξοδο" από τα μνημόνια

Η Νάντια Βαλαβάνη συζητά με την Φραντζέσκα Σαββοργινάκη και τον Χρήστο Χαλαζιά για το  περιεχόμενο της προαναγγελόμενης "εξόδου" από τα μνημόνια μέσα στο 2018 και τους όρους για πραγματική απεμπλοκή.

Η πρώην υπουργός αναφέρεται στα ''ακραία'' μέτρα τα οποία αξιώνει το ΔΝΤ για περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις, όπως και στις αντιφάσεις μεταξύ θεσμών και ΔΝΤ.

Υπάρχει μια άβυσσος στα σενάρια αναφορικά με την εξέλιξη του χρέους της Ελλάδας  μέχρι το 2060, και όλων των βασικών δεικτών, σύμφωνα με τον (ESM).

Οι Γερμανοί θεωρούν σύμφωνα με το ''σενάριο''  ότι αν κρατήσουμε το 3,5% πλεονάσματος μέχρι το 2038 πρακτικά δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα άλλο.

Παρακολουθήστε τη συνέχεια στο Βίντεο:


Επισήμανση του ''Γ'': Δεδομένου ότι η εν λόγω εκπομπή γίνεται από το κανάλι του κ. Καρατζαφέρη , και συγκεκριμένα από το τριώροφο της Καλλιθέας, σε κοντινή απόσταση από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, και σύμφωνα με το γεγονός ο εν λόγω ιδιοκτήτης Ραδιοτηλεόρασης ο οποίος έχει υπαχθεί σε ένα παλιό νόμο, ο οποίος άλλαξε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα ΜΜΕ κομμάτων, πλην του καναλιού να λειτουργεί από τον ίδιο χώρο και ένα ραδιόφωνο, το οποίο βρέθηκε στη συχνότητα την οποία λειτουργούσαμε πολλά χρόνια πριν τις διώξεις - κατασχέσεις του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με το καθεστώς των ιδιοκτητών πέραν του ενός ;

Σαφώς, τόσο τις παρατάξεις, όσο και τους συμπολίτες μας, προφανώς και δεν τους ενδιαφέρει πόσα ΜΜΕ διαθέτει κάθε ιδιοκτήτης, όμως υφίσταται ένα σαφές Ελληνικό Σύνταγμα.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο, έπειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας, καθώς και τις διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας, με απόρροια το κλείσιμο ενός καθαρά τοπικού ραδιοφώνου, από το 2004 μέχρι και σήμερα, να υφίστανται συνεχείς παρανομίες στις αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, και πλήρης αδιαφορία του συνόλου των παρατάξεων - αιρετών.

Μας αναφέρουν ότι ο  δρόμος της Ανεξάρτητης δικαιοσύνης αποτελεί μονόδρομο, όμως σας θυμίζουμε τη συμβολή και τη συνδρομή της ''ανεξάρτητης'' δικαιοσύνης σε σειρά διώξεων - κατασχέσεων σε βάρος μας, ενώ στον αντίποδα συνολικά ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, επί δεκαετίες, αλωνίζουν στο απυρόβλητο.

* Σαφώς, το μέλλον της αναλογικής ραδιοφωνίας FM βρίσκεται στο απόγειο του, διότι προσεχώς όλα τα ραδιόφωνα θα είναι Ψηφιακά, ενώ στη πόλη στην οποία υπήρξαν σειρά πρωτοπόρων της ραδιοφωνίας FM, εκλέγονται αστικά κόμματα και αιρετοί οι οποίοι ποτέ δεν μας εκπροσώπησαν. ( Σήμερα έχουμε ένα δικηγόρο δήμαρχο, και με αδερφό δικαστή, όμως από δίκαιο τοπικά υπολειπόμεθα. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέντευξη της Ν. Βαλαβάνη στην Φρ. Σαββοργινάκη στην εκπομπή ΑΡΤΗΡΙΑ για την "έξοδο" από τα μνημόνια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">