ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Το πολυνομοσχέδιο στη βουλή - live


Το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης ψηφίζεται σήμερα Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται και στις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να πάρει τον λόγο περίπου στις 2.30 μετά το μεσημέρι.

Η συζήτηση και ψήφιση του αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, αφού θα έχουν προηγηθεί ονομαστικές ψηφοφορίες που έχουν προαναγγείλει ότι θα καταθέσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε επίμαχα άρθρα, μεταξύ των οποίων οι πλειστηριασμοί και οι όροι χορήγησης των πολυτεκνικών επιδομάτων.

Η αντιπολίτευση σφυροκοπά την κυβέρνηση και αναφέρεται σε μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Συνδικάτα και οργανώσεις ετοιμάζουν συλλαλητήρια διαμαρτυρίας το απόγευμα, ενώ χειρόφρενο από τα ξημερώματα της Δευτέρας τραβούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Επισήμανση του ''Γ'': Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι διοικούντες αιρετοί του δήμου Γλυφάδας έχουν μάτια και μπορούν να δουν τι αφορούσαν οι αιτήσεις μας, για ένα μέσο όλων των δημοτών, και πως πρέπει να υφίσταται η κάλυψη.

Από τη δεκαετία του 90 ανακινήσαμε σε τοπικό επίπεδο δημόσια τις προτάσεις μας, το 2004 κατατέθηκαν στο δήμο, το 2014 στις δημοτικές εκλογές, ψηφίστηκαν από χιλιάδες συμπολίτες μας, και μέχρι σήμερα δεν υφίσταται στο δήμο Γλυφάδας μια (1) οργανωμένη δομή όλων των δημοτών.

Εμείς αυτή τη δυνατότητα έχουμε, να παρέχουμε μια πλήρη ολοκληρωμένη κάλυψη, με δημιουργία ενός μέσου, των λογότυπων, των τίτλων, κ.α. Βεβαίως ο δήμος ποτέ δεν αξιοποίησε τόσο τις προτάσεις μας, ούτε και εμάς τους ιδίους, σε αντιδιαστολή ''άλλων'', πολλών και διαφόρων.

Ένα μέσο όλων των δημοτών για όλα τα τοπικά δρώμενα

Αντί για τις οσμές σκανδάλων, τα πειθαρχικά, και όσα λέγονται στη τοπική μας κοινωνία, θεωρούμε προτιμότερο ακόμα και σήμερα να υπάρξει πλήρωση της προτάσεώς μας για ένα οργανωμένο μέσο όλων των δημοτών, όχι αποκλειστικά για τα Δ/Σ, και τις οικονομικές επιτροπές, με έμφαση όπως είχαν κατατεθεί οι αιτήσεις μας. Ένα μέσο όλων των δημοτών για όλα τα τοπικά δρώμενα, πολιτικού, αθλητικού, και κοινωνικού χαρακτήρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το πολυνομοσχέδιο στη βουλή - live Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">