ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Samurai - Oι αξιωματικοί της τιμής της Ιαπωνίας 17/01/2018 στο ΕΠΚΑ

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, ώρα 19:00, στο παραδοσιακό Ιαπωνικό Dojo των εγκαταστάσεών του “Ε.Π.Κ.Α” στην Αργυρούπολη διάλεξη με θέμα: “SAMURAI: ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ - ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ” με εισηγητή τον Βύρων Πολύδωρα και διαλέκτη τον Μάνο Δασκαλάκη.

Γνήσια παλαιά Ιαπωνικά ξίφη, γεωργικά - “πολεμικά”εργαλεία 19 ου αιώνα, ένας αυθεντικός Ιαπωνικός θώρακας 20 ου αιώνα και ένα ομότιτλο Εγχειρίδιο (τιμής ένεκεν), θα εκτεθούν για το κοινό στην πρώτη Διάλεξη του “Ελληνο – Ιαπωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Αργυρούπολης” για το 2018, με θέμα “SAMURAI - ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ)”, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 19:00’, στις νέες εγκαταστάσεις μας (Κολοκοτρώνη 117, Αργυρούπολη). 

Εισηγητής, ο μεταφραστής του βιβλίου “Bushido”, τ. Πρόεδρος Βουλής και τ. Υπουργός, Βύρων Πολύδωρας και Διαλέκτης, ο Ιστορικός Ερευνητής – Ιαπωνολόγος και Διδάσκαλος Yawara/ αρχαίου Judo, Μάνος Δασκαλάκης.


Η Διάλεξη αυτή, θα ορίσει την έναρξη των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων από τη νέα Έδρα του “Ε.Π.Κ.Α”, που αποτελεί έναν αυθεντικά Ιαπωνικό παραδοσιακό Πολυχώρο Πολιτισμού, Φυσικής Αγωγής, Φιλανθρωπίας και Οικολογίας. 


Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ- ΈΦΟΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 
email: eratosthenis@mail.com, τηλ.: 6996093471 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ Ν. ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΕΡΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 
e-mail: katerina_kou1995@hotmail.com , τηλ.: 6974825526
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Samurai - Oι αξιωματικοί της τιμής της Ιαπωνίας 17/01/2018 στο ΕΠΚΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">