ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

«Βροχή» οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Στο σφυρί 263 ακίνητα

Oι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πέφτουν "βροχή" καθώς έχουν ήδη αναρτηθεί 1.722 πλειστηριασμοί από 825 που ήταν στις 5 Φεβρουαρίου.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν 263 πλειστηριασμοί φυσικών προσώπων και εταιρειών με ακίνητα όλων τα κατηγοριών, από αγροτεμάχια, βιομηχανικά κτίσματα, γραφεία και κατοικίες μέχρι εργοστάσια.

Μάλιστα, ανάμεσα στο "σφυρί" βγαίνει και το κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας «Πετζετάκις», που εμπορευόταν εύκαμπτους σωλήνες και κάποτε η εταιρεία ήταν σύμβολο της ελληνικής επιχειρηματικής εξωστρέφειας.

Ειδικότερα, εκπλειστηριάζεται το οικόπεδο που βρίσκεται στη θέση «Χασάνη- Δερβίση» της κτηματικής περιφερείας της Τοπικής Κοινότητος Ελαιώνα του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων συνολικής εκτάσεως 245.718,49 τμ.

Επίσης στο σφυρί βγαίνουν και οι κτιριακές εγκαταστάσεις εργοστασίου παραγωγής εύκαμπτων και σκληρών πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων, συνολικής επιφάνειας 49.673,73 τμ και συνολικής καλυπτόμενης επιφάνειας 47.779,40 τμ και του βιομηχανικού εξοπλισμού που βρίσκεται εντός και εκτός των κτιρίων, με τον οποίο αποτελούν ενιαία βιομηχανική παραγωγική μονάδα και έχουν λειτουργική ενότητα για την εξυπηρέτηση της παραγωγής πλαστικού και ελαστικού. Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 12 εκατ. ευρώ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Βροχή» οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - Στο σφυρί 263 ακίνητα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb