ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δ. Μπουντουτσίδης: Για ποιο λόγο δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια αυτή τη περίοδο

Ο συμπολίτης μας Δημήτρης Μπουντουτσίδης τοποθετείται για το Σκοπιανό - Μακεδονικό ζήτημα, αναφέροντας ότι είναι ο πιο ακατάλληλος χρόνος για την αναγνώριση των Σκοπίων. 

Το θέμα είναι ότι με την μετάθεση επί μακρόν ορισμένων ζητημάτων δημιουργούνται διαχρονικές παθογένειες. 

Δείτε προηγούμενα τοπικά ζητήματα, έπειτα των εκλογών του 2014, όπως και όσα ακολουθούν, ώστε να καταστεί σαφές ότι το 2014 υποσχέθηκαν το δήμο όλων των δημοτών, αλλαγή σελίδας, και όπως ανέφεραν ''να φτιάξουμε τις ζωές μας'', και επί τέσσερα χρόνια ευημερούν οι ίδιοι, λίγοι ημέτεροι και συνεργάτες, ενώ καταστρέφουν τους δημότες.

Ακολουθεί το κείμενο: 

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης

2-2- 2018

Τρία από τα Γιατί; στο τέλος του άρθρου μου, τα έφερα πρώτα και είναι.

Γιατί τόσο πολύ η ΗΠΑ και οι ντόπιες συνομοταξίες παλεύουν με δόντια, νύχια και τόσο πιεστικά να μη γίνει το Συλλαλητήριο και να αναγνωριστούν τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;.

Ποιος και για ποιον λόγο ο mister Ράμα είπε το «Ο Κοτζιάς δεν άκουσε καλά, το τσάμικο, υπάρχει είναι στο τραπέζι;».

Γιατί ποτέ η Δυτική Γερμανία δεν αναγνώρισε την ανατολική Γερμανία;

Αντί Υστερόγραφου.

Μπορεί ο Ελληνικός λαός να μη γνωρίζει καλή ιστορία (όπως ισχυρίζονται αρκετοί ξερόλες στα κανάλια) αλλά το ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ του, σε θέματα που αφορούν την Πατρίδα, το Έθνος και την Ιστορία των προγόνων τους, είναι ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ.

Εσείς οι αξιωματούχοι, καθυστερήστε και κερδίστε χρόνο, γιατί η Διεθνής κοινότητα, τώρα μαθαίνει και πληροφορείτε για ποιο λόγο δημιουργήθηκε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ,  ΑΠΌ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

Έτσι και αλλιώς οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ τα ΣΚΟΠΙΑ θα τα εντάξουν στο ΝΑΤΟ, είτε το θέλουμε εμείς είτε όχι. Έτσι και αλλιώς οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ θα απαλλαχτούν από τον βραχνά των δαπανών που τώρα μόνοι τους πληρώνουν για τις βάσεις τους στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ μετά από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Και ότι και αν έταξαν στην Κυβέρνηση, οι Δυνάμεις που θέλουν λύση για τους γνωστούς δικούς τους λόγους.

Αύριο οι επόμενοι ηγέτες αυτών των κρατών θα τα πάρουν πίσω.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να τους βάλουμε με την υπογραφή μας στους ισχυρούς, ας τους βάλουν αυτοί που έχουν συμφέροντα, εμείς δεν θα εξασφαλίσουμε τίποτε θετικό και δεν θα κερδίσουμε τίποτε από αυτή την Ιστορία και όχι μόνον ΤΙΠΟΤΕ, αλλά θα δημιουργηθεί και προηγούμενο και με
τους μελλοντικούς αξιωματούχους της Βουλγαρίας και με τους μελλοντικούς της Αλβανίας στο απώτερο μέλλον.

(Μπείτε στο κόπο να διαβάσετε και τα δύο (2) Υστερόγραφα μου, όχι ότι δεν θα ήθελα να διαβάσετε και ολόκληρο το κείμενο – άρθρο μου).

Φίλες και φίλοι,
Γνωρίζοντας την ισχύ του γραπτού λόγου, δεν φοβάμαι για μία ακόμη φορά, να πω και πάλι αναλυτικότερα την γνώμη μου για το φλέγον ζήτημα που άνοιξαν οι κυβερνώντες και ντόπιοι και σίγουρα και ξένοι παράγοντες και που τα συμφέροντα τους, δεν συμπίπτουν και ούτε ταυτίζονται με τα Ελληνικά.

Έγραψα και Ανάρτησα στο προηγούμενο διάστημα:.
«ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, 9-1- 2018»
Επίσης έγραψα το
«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, 20-1- 2018»
Και τέλος το Η ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 40 α ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018, 30-1- 2018»

Και δεν τα δημοσιοποίησα -γιατί μου αρέσει- να έχω κάποιο επιπλέον like, ούτε μου καίγεται το αυτί για αυτά.

Άλλωστε, η μεγάλη μου επιθυμία, όταν γνώρισα πολύ καλά την σχέση που πρέπει να έχει ο άνθρωπος με τον υπολογιστή, ήταν:.

Και βεβαίως, αφού δεν είχαμε και έχουμε καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ, είτε αυτά λέγονται περιφερειακά (εκτός ενός ή το πολύ δύο), είτε κεντρικά.

Έχουμε όμως ένα ισχυρό εργαλείο που λέγεται ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ και εάν ο ΛΑΟΣ τον αξιοποιήσει σωστά. Αργά ή γρήγορα, τα ΜΜΕ δεν θα παίζουν και τόσο σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Με μια ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ όμως. Να μη μας μπλοκάρουν οι ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ με τις γνωστές τους μεθόδους και οι οποίοι αλωνίζουν τον τόπο και ευτυχώς σε αυτά τα μεγάλα συμφέροντα, της ντόπιας ολιγαρχίας, εντάχτηκαν λίγοι (λούμπεν) αυτοαποκαλούμενοι κατά την άποψη τους, «προοδευτικοί».

Φίλες και Φίλοι, Πατριώτισσες και Πατριώτες.
Τα δεδομένα, από τις παγκόσμιες ιστορικές κινήσεις των τελευταίων ετών και από τις πιο πρόσφατες, είναι γνωστά. Επίσης, τα δεδομένα, είναι γνωστά και από την ιστορία, αλλά και τις γνώσεις που αποκτήσαμε γύρω και πέρα από τα βαλκάνια.

Τέλος,
Ποιος μπορεί να μας πει πόσο τυχαία ήταν και είναι:.
Ο Συριακός εμφύλιος πόλεμος;.
Η Εξέγερση της Αραβικής Άνοιξης;.
Εκείνη η Αντάρτικη φράξια που συνδέεται με την Αλ Κάιντα;.
Ο ΟΗΕ που καλεί τον Ασάντ να παραιτηθεί;.
Η σχέσης Αμερικανών Αξιωματούχων και Τσιχαντιστών;.
Η Δημιουργία Ισλαμικού Κράτους;.
Ποιοι κατέστρεψαν το ΙΡΑΚ και γιατί;.
Ποιοι έβαλαν χέρι στις τράπεζες του ΙΡΑΚ και έκλεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και για ποιον λόγο;.
Ποιοι είναι αυτοί που έλεγξαν τις πετρελαιοπηγές του ΙΡΑΚ και για ποιον λόγο;.
Από ποια κράτη των Βαλκανίων εντάχτηκαν στο Ισλαμικό Κράτος και ποιοι τους παρακίνησαν να ενταχθούν;.
Γιατί ισχυρίζονται κάποιοι ότι το πραξικόπημα στην Τουρκία ήταν μαϊμού και ποιοι και για ποιον λόγο το κάρφωσαν στον Ερντογάν;.
Για ποιο λόγο ο Ερντογάν ξεσάλωσε με τις πιεστικές προκλήσεις αυτό το διάστημα στη χώρα μας;.

Για ποιο λόγο οι αυτοαποκαλούμενοι προοδευτικοί, αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ως Δημοκράτες και ταυτόχρονα Προοδευτικούς και εμάς όλους μας θεωρούν οπισθοδρομικούς;.

Μήπως γιατί δεν γνωρίζουν καθόλου ιστορία;. Μήπως γιατί δεν γνωρίζουν και δεν παρακολουθούν και τους Ιστορικούς -Βουλγάρους, Αλβανούς και μέρος σοβαρών ιστορικών των Σκοπιανών;.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο.
Τώρα που αυτοί που θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία δεν την κάνουν τυχαία, μόλις τακτοποιήσουν τον χάρτη των κρατών που θέλουν με μέσα τα ΣΚΟΠΙΑ ως Μακεδονικό κράτος και ως Μακεδονική εθνότητα, αυτοί οι ίδιοι που τους στηρίζουν σήμερα, αυτοί οι ίδιοι θα το διαλύσουν και ως κράτος και ως οντότητα και ως εθνότητα (μετά από χρόνια).

Να το θυμούνται οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, εμείς τότε δεν θα ζούμε, αλλά ούτε οι σημερινοί και οι χτεσινοί ηγέτες τους.

Δημήτρης Μπουντουτσίδης
2-2- 2018

Υ.Γ. Σήμερα οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ μπορεί να βγουν κερδισμένοι με τις πλάτες αυτών που τους βοηθούν, αύριο δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν ως κράτος και τούτο διότι, αυτοί που τους βοηθούν σήμερα, δεν σχεδιάζουν για τα επόμενα δέκα (10) χρόνια, αλλά για τα επόμενα ογδόντα (80) χρόνια.

Υ.Γ1. Τυχαία δεν έβαλα στην ανάρτηση μου τους χάρτες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δ. Μπουντουτσίδης: Για ποιο λόγο δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια αυτή τη περίοδο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">