ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Πρεμιέρα των χειμερινών κινηματογραφικών προβολών

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ξεκινά τις χειμερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης οι οποίες θα πραγματοποιούνται την περίοδο 2 Φεβρουαρίου έως και 30 Μαρτίου 2018 κάθε Παρασκευή στις 21:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο 'Μίκης Θεοδωράκης' (Κύπρου 68 - πλ. Δημαρχείου) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με την παρακάτω ταινία:

2 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 21.00
Aόρατος Επισκέπτης (The Invisible Guest)
Θρίλερ 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 106'

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Οριόλ Πάουλο με τους: Μάριο Κάσας, Χοσέ Κορονάδο, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγκενερ

Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας,κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Τη διάθεση του κινηματογραφικού υλικού επιμελήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Κύρκος. Τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών παραχωρήθηκαν ΔΩΡΕΑΝ για το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης από την εταιρεία 'TANWEER'.

Επισήμανση του ''Γ'': Σε μια περιοχή όπως είναι τα Νότια προάστια Αττικής, στα οποία πρωτοστάτησαν αρκετοί συμπολίτες μας στα ερτζιανά , και λειτουργούσαν ραδιόφωνα στην περιοχή μας, πρέπει να διαπιστώσουμε πότε θα επαναλειτουργήσουν τα τοπικά μέσα, σε αντιδιαστολή των δήμων οι οποίοι με όποια διοίκηση λειτουργούν, και ειδικότερα στη γλυφάδα με γνώμονα αποκλειστικά τους ημέτερους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Πρεμιέρα των χειμερινών κινηματογραφικών προβολών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">