ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό: Πολύ διαφήμιση από την Lamda Development

Όπως αναφέρει η Lamda Development S.A. , Λεωφόρος Κηφισίας 37Α (Εντός Golden Hall),15123 στο Μαρούσι, η γνώμη σας μετράει, ενώ οι διαφημίσεις έχουν γεμίσει το διαδίκτυο.

Ένα πρωτοποριακό έργο γίνεται πραγματικότητα. Το όραμά μας για την ανάπτυξη του Ελληνικού, είναι ο σχεδιασμός ενός πρωτοποριακού έργου για την Αθήνα, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ενός μητροπολιτικού πάρκου διεθνούς εμβέλειας, καθώς και την ανάδειξη του παράκτιου μετώπου με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

Αυτά αναφέρουν από τη Lamda Development στο Μαρούσι, δείχνοντας τις μακέτες, και δεδομένου ότι δεν μας πείθει καθόλου το '' η γνώμη σας μετράει'' αναφέρουμε: 

Όπως βλέπετε στις εικόνες που προηγήθηκαν, όπως και σε όσες ακολουθούν, υπάρχουν οι πύργοι - ουρανοξύστες, στο σύνολο των οποίων ο σχεδιαστής έχει συμπεριλάβει ιστούς, οι οποίοι σαφώς δεν είναι αλεξικέραυνα, διότι έχουμε δει χιλιάδες ψηλά κτήρια τα οποία δεν διαθέτουν ιστούς, πλην όσων κτηρίων φιλοξενούν κεραιοσυστήματα τηλεπικοινωνιών - ραδιοτηλεοράσεως - τηλεφωνίας.

Επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα, στην οποία ο λαός ενίοτε είναι αλλοπρόσαλλος, καθώς και η εν γένει λειτουργία του,  εμείς επισημαίνουμε:

Γεννηθήκαμε στο χώρο που η Lamda Development φιλοδοξεί να κάνει το όραμά της, και αυτός ο χώρος για εμάς ανήκει στους αρχικούς της ιδιοκτήτες, διότι η συνοικία του Βοσπόρου απαλλοτριώθηκε στον παρελθόντα χρόνο, για επέκταση και χρήση αεροδρομίου, ενώ επί αρκετά χρόνια δεν υφίσταται αεροδρόμιο, και για εμάς η συγκεκριμένη συνοικία της Γλυφάδας έπρεπε να επιστραφεί στους αρχικούς της ιδιοκτήτες. 

Δεδομένου ότι τα αστικά πολιτικά κόμματα , τα οποία σαφώς όπως γνωρίζεται αποτελούνται από μια σειρά πολιτών, καθώς και τους ψηφοφόρους ημετέρους τους, λειτουργούν επί δεκαετίες με γνώμονα τα συμφέροντα των ιδίων καθώς και των ημετέρων τους, θέτουμε και τα ακόλουθα:

Δεδομένου ότι η γνώμη τους ''μετράει'' , και προφανώς δεν μετράει η δική μας, καταργώντας επί της ουσίας , τόσο το πολίτευμα όσο και τη νοημοσύνη μας, και δεδομένης της ωφέλειας τους  επί δεκαετίες σ' αυτό το τόπο, ο οποίος για τους περισσοτέρους δεν είναι η ιδιαίτερη πατρίδα τους, τους καλούμε να τοποθετηθούν δημόσια και όχι δια μέσω μυστικών διαδικασιών και μηνυμάτων τα οποία αξιώνει η Lamda Development.

Πιο συγκεκριμένα: 

α) Οι κ.κ. των παρατάξεων και των αστικών κομμάτων, καθώς και υποστηριχτές τους , δέχονται να έρθουμε στην οικία τους και να κουμαντάρουμε τα του οίκου τους ;

β) Αν θεωρούν ορθά όσα προτάσσουν η Ελληνική πολιτεία και τα αστικά κόμματα, τους ρωτούμε δημόσια , ποιοι δεν μας παρείχαν την άδεια που δικαιωματικά αναλογούσε σε εμάς ενώ είμαστε οι πρωτεργάτες των ερτζιανών και των ιδιωτικών - δημοτικών ραδιοτηλεοράσεων , ενώ επί δεκαετίες συνέδραμαν διαπλεκόμενα και ολιγάρχες ;

γ) Ποιοι μανιωδώς , και ενώ δεν μας παρείχαν αδειοδότηση ,  επί δεκαετίες μας δίωκαν με σειρά κατασχέσεων ;

Όταν τα απαντήσουν δικαιούνται να γίνουν φανατικοί/ες των σχεδίων της Lamda Development η οποία  επιχειρεί την προπαγάνδα της για το Ελληνικό.

Όπως αναφέρουν: Εμπνευσμένο από την Lamda Development, το Ελληνικό αποτελεί μια επένδυση ύψους 8 δις ευρώ που θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Το επίπεδο ζωής μας γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλο πως ''βελτιώθηκε'' επί δεκαετίες των αστικών κομμάτων, τόσο στην διακυβέρνησης της χώρας μας, όσο και στο δήμο Γλυφάδας , ο οποίος δια μέσω των εκάστοτε εμπλεκόμενων υπηρετεί τα σχέδια των ιδίων και τα οφέλη των ιδίων και των ημέτέρων τους.

Έχουμε κάθε λόγο να προσφύγουμε δικαστικά , έπειτα από 40 χρόνια διώξεων - κατασχέσεων, καθώς και απαλλοτριώσεων, έχοντας αστικά πολιτικά κόμματα και δημοτικές αρχές αποτελούμενες από στελέχη αυτών των αστικών κομμάτων, τα οποία αντί των υποσχέσεων και των δεσμεύσεών τους, καθώς και των προγραμματικών τους εξαγγελιών, δεν αποδεικνύεται ότι εκπροσωπούν τόπο και δημότες.



Τέλος, θα μας εξηγήσει κάποιος τι είναι όλοι αυτοί οι ιστοί στα ψηλά κτήρια και ποιους σκοπούς θα εξυπηρετήσουν ; 

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις - Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό: Πολύ διαφήμιση από την Lamda Development Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">