ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

KKE: Υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis

Υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis θα ψηφίσει το ΚΚΕ, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν θα παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού και διαφωνώντας με τη δήλωση Τσίπρα ότι αιτία της κρίσης και των μνημονίων είναι η διαφθορά.

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού, πολύ περισσότερο να δώσει άλλοθι σε αντιλαϊκές πολιτικές, όπως προσπαθεί να κάνει ο κ. Τσίπρας, όπως έκαναν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, λέγοντας ότι η αιτία της κρίσης, των μνημονίων και των λαϊκών προβλημάτων είναι απλά και μόνο η διαφθορά και κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί και όχι ένα σύστημα, μια συνολική οικονομική και κοινωνική πολιτική, που έχουν στο DNA τους το κυνήγι του κέρδους, όλα αυτά δηλαδή τα οποία υπηρετεί και ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη συνέπεια», λέει στην ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ ξεκαθαρίζει πως θα πει Ναι στην σύσταση προανακριτικής για να «αποκαλυφθεί η αλήθεια». «Είναι καθαρό ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει στη Βουλή τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση Novartis και θα συμβάλλει – όσο περνάει απ’ το χέρι του – για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου υπάρχουν», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Περισσός.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: KKE: Υπέρ της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb