ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Πόσες εμπορικές επιχειρήσεις εκπροσωπεί ο σύλλογος Γλυφάδας ;

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πόσοι και πόσες από τις πέντε χιλιάδες τοπικές επιχειρήσεις στο δήμο Γλυφάδας συμμετάσχουν σ' αυτό που ονομάζεται Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας.

Ενώ κάθε ένας/μια στις μέρες μας αυτοχαρακτηρίζεται ενημερωτικό μέσο , και δράττονται της ευκαιρίας να αποσπούν από τα sosial media μια σειρά από προσωπικά δεδομένα, τα οποία αναπαράγουν κατά κόρον, εμείς μένουμε με την απορία τι ύλη θα είχαν αν δεν είχε υπάρξει το internet καθώς και τα sosial media. 

Επιστρέφουμε στη κύρια απορία μας, και δεδομένου ότι υπήρξε η επανεκλογή της κ. Καυκά στο Δ/Σ του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, θα επιθυμούσαμε μια ενημέρωση πόσα μέλη απαριθμεί ο σύλλογος. 

Μπορεί να υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση πόσα είναι τα ενεργά μέλη του συλλόγου στη πόλη της Γλυφάδας των χιλιάδων εμπορικών επιχειρήσεων ;

Τονίζεται ότι από την δεκαετία του 80 είχαμε θέσει δημόσια σαφείς θέσεις αναφορικά με τη τοπική μας κοινωνία, καθώς και την δεκαετία του 90, την μοναδική περιοχή που συγκεκριμένα αστικά κόμματα - στελέχη, αντί να ακολουθούν όσα ίσχυαν στο Ν.Αττικής, και την υπόλοιπη χώρα, επέλεξαν να στηρίζουν ολιγάρχες και διαπλεκόμενα διώκοντας όσους πρωτοστάτησαν για ιδιωτικές και δημοτικές ραδιοτηλεοράσεις.

Είναι σαφές , γι' άλλη μια φορά , ότι σε λίγους μήνες θα αξιώνουν την επανεκλογή τους τόσο στις εθνικές, όσο και στις περιφερειακές και τις δημοτικές εκλογές, χρησιμοποιώντας ένα σύστημα κατακερματισμού του Ν.Αττικής, σε Α' Αθηνών, Β' Αθηνών, Α' Πειραιώς , Β ' Πειραιώς , και υπόλοιπο Αττικής - Αττικής, ενώ στα ερτζιανά ισχύει ο ενιαίος νομός ώστε να υφίστανται η ελεγχόμενη Ε.Ρ.Τ των βορείων προαστίων , καθώς και τα διαπλεκόμενα πέντε οικογενειών και συνεργατών αστικών κομμάτων.

Διερωτώμαι ποια είναι η αντίληψη όσων μέχρι σήμερα συμμετάσχουν τόσο στα κοινά, όσο και σε ευρύτερους σχηματισμούς - συλλόγους, σωματεία, παρατάξεις, κ.α. , τοπικού χαρακτήρα, αναφορικά με όσα διαμορφώθηκαν από τα αστικά πολιτικά τους κόμματα, και κατά πόσον είναι ορθό να υφίστανται πάσης φύσεως τοπικού χαρακτήρα συλλογικότητες , παρατάξεις, κ.α., όταν δεν ισχύει επί παντός επιστητού με την δική τους υπογραφή. 

Μήπως χρειάζεται αλλαγή δομής και να περάσει ο Ν.Αττικής σε άλλη φάση με τον οικουμενικό ενιαίο δήμο Αττικής, η ακόμα τον δήμο της Α' Αθηνών, Β΄Αθηνών, Α΄Πειραιώς , Β ' Πειραιώς και Αττικής ;

Άλλωστε τα εν λόγω άτομα - κόμματα - στελέχη ασκούν διοίκηση στο δήμο Γλυφάδας επί δεκαετίες, και είναι οι βασικοί διαμορφωτές όσων ισχύουν στα ερτζιανά του Ν.Αττικής.

Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας του οποίου αγνοούμε τον αριθμό συμμετεχόντων

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2018:

Η πλήρης σύνθεσή του, έχει ως εξής:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Καυκά Άννα
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Δασκαλάκης Νίκος
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Αποστολάκη Μαρία
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
Κουρής Μιχάλης
ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Επιμόρφωσης και Επικοινωνίας Αλευρά Ντίνα
ΤΑΜΙΑΣ 
Μαριάκης Κωνσταντίνος 
ΜΕΛΟΣ Δ.Σ, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Ψηφιακής Αγοράς 
Γερόπαπας Σάκης
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Πόσες εμπορικές επιχειρήσεις εκπροσωπεί ο σύλλογος Γλυφάδας ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">