ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Στρατόπεδο συγκέντρωσης - Φυλακή ασφαλείας - η κοιμητήριο στη Γλυφάδα ;

Στη ζώνη Α του Υμηττού ως «περιοχή απόλυτης προστασίας της φύσεως και των μνημείων» η οποία καταλαμβάνει 88,5% της έκτασης με 17.000 στρέμματα περισσότερα σε σχέση με το ΠΔ του 1978 απαγορεύεται η δόμηση.

Το Δεκέμβριο του 2014 με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εθνικής Άμυνας, Περιβάλλοντος και Οικονομικών, κατατέθηκε στο κοινοβούλιο τροπολογία, η οποία υπερψηφίστηκε διακομματικά από την Ολομέλεια της Βουλής. 

Με τη νομοθετική αυτή ρύθμιση παραχωρήθηκε έκταση 42 στρεμμάτων προκειμένου να κατασκευαστεί νέο κοιμητήριο για την Γλυφάδα εντός της Α' Ζώνης του Υμηττού. Παραχωρήθηκαν επίσης περίπου 7,2 στρέμματα συνολικά για την κατασκευή δρόμου.



Στρατόπεδο συγκέντρωσης - Φυλακή ασφαλείας - η κοιμητήριο στη Γλυφάδα ;

Ενώ τα αστικά πολιτικά κόμματα υπερψήφισαν διακομματικά την τροπολογία αυθαίρετης δόμησης εντός της Α' Ζώνης του Υμηττού , παράλληλα δε, όπως δείχνουν οι συνεργαζόμενες τοπικές εφημερίδες γίνεται περίφραξη του περιβάλλοντος χώρου στο πρότυπο των φυλακών ασφαλείας που χρησιμοποιούσαν την δεκαετία του 40 οι Γερμανοί.

Τονίζεται ότι το σύνολο των εμπλεκομένων με το κοιμητήριο στην Α' Ζώνη του Υμηττού, ( το οποίο για εμάς είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ), αστικά πολιτικά κόμματα , αρμόδιοι, συναρμόδιοι, καθώς και η σημερινή κυβέρνηση επικαλούνται ότι ''λύνουν ένα κοινωνικό ζήτημα'' ενώ επί δεκαετίες, όπως και σήμερα, δεν έχουν πράξει το ελάχιστο για το πραγματικό τοπικό κοινωνικό ζήτημα.

Έχουν διασφαλιστεί αναφορικά με την διαβίωσή τους, τα στελέχη των κατά τόπους οργανώσεων αστικών κομμάτων, και κυρίως η διοικούσα ΝΔ , η οποία δια του κ. Παπανικολάου συντελεί σε κακούργημα σε βάρος μας , ενώ μερίμνησε για θέσεις εργασίας και απ΄ευθείας αναθέσεις σε δεκάδες ημέτερους, συγγενείς των εργαζομένων του δήμου , καθώς και για κομματικούς φίλους.

Σας καλούμε μέχρι την λειτουργία του κοιμητηρίου, καθώς και της συνδρομής σας στην ολοκλήρωση του Ελληνικού υπέρ των συμφερόντων Λάτση , να έχει διευθετηθεί το ζήτημα της ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 στη βάση των αιτημάτων μας.

Πλειάδα συμπολιτών μας, και όχι μόνο διαπιστώνουν πόσες δεκαετίες εξυπηρετούνται τα στενά συμφέροντα αστικών πολιτικών κομμάτων καθώς και ημέτερων, ενώ στράφηκαν κατά της κοινωνίας, και της τοπικής δημοκρατίας.

Οι ''δουλειές'' των εν λόγω, οι οποίοι βρίσκονται σε διαρκή φάση απυρόβλητου με κάθε πρόσφορο τρόπο ολοκληρώνονται πάντα υπέρ των ιδίων, και επικαλούμενοι την επίλυση κοινωνικών ζητημάτων. 

Το 2019 δεν θα επικαλούνται ότι έλυσαν ένα σοβαρό ζήτημα της τοπικής κοινωνίας ώστε να κερδίσουν ψήφους ;

Το δικό μας ζήτημα τι ήταν και τι είναι ; Δεν είναι κοινωνικό ζήτημα ; Εκατοντάδων άλλων συμπολιτών μας δεν είναι κοινωνικό ζήτημα το οποίο χρήζει επιλύσεως ;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Δεδομένου ότι καλύπτεται τις δικές σας προσδοκίες, ποια είναι η μέριμνά σας για εκατοντάδες συμπολιτών μας σε κατάσταση ομηρίας ; ( Αναφερόμαστε στους κατοίκους εκτός σχεδίου, οι οποίοι θα πέσουν για πολλοστή φορά στα δίχτυα των πολιτικών υποσχέσεων και ψηφοθηρίας. )

Θα υπάρξει ασφαλτόστρωση μέχρι το κοιμητήριο, ενώ εκατοντάδες συμπολιτών μας σε χαμηλότερο ύψος του Υμηττού, επί δεκαετίες , βρίσκονται ακόμα με χωματόδρομους. Αυτούς η πολιτεία , μαζί μας εμάς , τους τιμωρεί ;

Είναι οξύμωρο. Νόμιμη κηδεία , ενώ δεν θα έχουν νομιμοποιήσει σε όλη τους τη ζωή εκατοντάδες δημότες - δημότισσες Γλυφάδας.

Αδειοδότηση σε εμάς ώστε να επαναλειτουργήσουμε, και νομιμοποίηση σε όσους συμπολίτες μας έχουν τη νομή - χρησικτησία πέραν των 20 ετών,  ώστε να μπουν στο σχέδιο Πόλης και να υπάρξουν και οι απαιτούμενες πεζοδρομήσεις, ασφαλτοστρώσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Στρατόπεδο συγκέντρωσης - Φυλακή ασφαλείας - η κοιμητήριο στη Γλυφάδα ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">