ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λυμπρόπουλος: Θα το κάνουμε Κούγκι !

Απειλές κατά εταιρειών παροχής ταξί αλλά και κατά του κράτους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής), Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος ευχαρίστησε το υπουργείο Μεταφορών «που στάθηκε δίπλα μας για να μας φτιάξει ένα νομοσχέδιο» αλλά προειδοποίησε πως μετά την ψήφιση «αν δεν ληφθούν και επιπλέον μέτρα, είμαστε αναγκασμένοι για άλλη μια φορά να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να υποχρεώσουμε την πολιτεία να ελέγξει».

«Δεν μπλοφάρουμε. Κάναμε υπομονή γιατί βρήκαμε κατανόηση στο υπουργείο Μεταφορών αφού τα υπέγραψε με μεγάλη δυσκολία, εξαιτίας της πίεσης και της απειλής από την τρόικα» είπε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος και συμπλήρωσε: «Όμως τελειώσαμε. Παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Αν θέλουν, το καλοκαίρι θα κάνουμε Κούγκι τον τουρισμό. Δεν θα δουλέψει τίποτα».

«Τις επόμενες μέρες τελειώνει το νομοσχέδιο» κατέληξε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος καλώντας τους ταξιτζήδες να βγουν στο δρόμο.

Νωρίτερα, είχαν σημειωθεί επεισόδια όταν οι απεργοί οδηγοί ταξί είχαν επιτεθεί σε συναδέλφους τους που δεν συμμετείχαν στη συγκέντρωση αλλά και σε αυτοκίνητο της Uber.

Σημείωση του ''Γ'': Ότι και να κάνετε το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, και τουλάχιστον εμείς θεωρούμε ότι όσα ισχύουν από την τρόικα , αντί για την περεστρόικα ( ανασυγκρότηση, αναδιάρθρωση υπέρ των λαϊκών στρωμάτων ) που όφειλαν οι κυβερνητικοί , πρέπει να αποτελέσει ενιαίο λαϊκό κίνημα.

Το Κούγκι που αναφέρετε θα το βιώσουν οι κύριοι της ''αριστεράς'' σε εύλογο χρονικό διάστημα, μετά και το χάρισμα της ψηφιακής ραδιοφωνίας στα ίδια διαπλεκόμενα, χωρίς να μας έχουν παρέχει ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.

Συγνώμη μας διέφυγε: Μέτα τη στροφή έδωσαν τη δικαιοδοσία στη Νέα Δημοκρατία για τις αδειοδοτήσεις ώστε οι ίδιοι να επικαλούνται ότι δεν έχουν καμία αρμοδιότητα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα ! Ας επιστρέψει η ΝΔ.

* Η περεστρόικα απέτυχε, διότι το καθεστώς ήταν κατ' όνομα αριστερό, αν ήταν πραγματικά αριστερό θα είχε αποδώσει. Το ανάλογο ισχύει και στη δική μας χώρα με την κατ' όνομα αριστερά των προνομιούχων στελεχών με τις καπιταλιστικές πολιτικές.

* Η Ε.Ρ.Τ με το ανταποδοτικό τέλος είναι βιώσιμη ; Γιατί μοιράζουν την διαφημιστική πίτα στα ολιγαρχικά εθνικά διαπλεκόμενα ; Mε τον αριθμό των εργαζομένων της Ε.Ρ.Τ μπορούν να λειτουργήσουν ''δέκα'' εθνικά κανάλια, και είκοσι τοπικά, ενώ επί δεκαετίες αντί να συνδράμουν τις αιτήσεις και προτάσεις μας μας δίωκαν, και αυταπόδεικτα η Ε.Ρ.Τ διαθέτει δεκάδες Ρ/Σ σε ολόκληρη τη χώρα ενώ στα νότιοανατολικά προάστια Αττικής δεν υπάρχει  ούτε δείγμα ραδιοτηλεοράσεως. 

Γίνεται επί δεκαετίες η δουλειά από την Αίγινα και εμάς μας αφήνουν απ' έξω ; 

Στις επόμενες εκλογές να τους ψηφίσει η Αίγινα και κανείς από τα νοτιοανατολικά προάστια Αττικής.

Για την ενημέρωσή σας: Η Αίγινα δεν διαθέτει υψόμετρο και απαιτείται μεγάλη ισχύς των πομπών, ενώ ο Υμηττός στα Νότια προάστια Αττικής διαθέτει μεγάλο υψόμετρο. 

Ενώ λειτουργούν από τον Υμηττό στα Νότια προάστια τα κεραιοσυστήματα του Ο.Τ.Ε  ( κινητής τηλεφωνίας ) ουδέποτε χαρακτηρίστηκε επίσημα κέντρο εκπομπής Ραδιοτηλεοράσεων καθώς και τηλεπικοινωνιών , και ενώ το είχαμε αιτηθεί. 

Είναι σαφές τι ισχύει. Ακόμα και για τα ραδιοταξί ένα κεραιοσύστημα στα νότια προάστια στον Υμηττό θα είχε ''καμπάνα'' σήμα στην ευρύτερη περιοχή.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λυμπρόπουλος: Θα το κάνουμε Κούγκι ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">