ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έβρος: «Αν ήταν το δικό σας παιδί;»

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 12 ημέρες, συναντήθηκε το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Ο κύριος Κουβέλης συζήτησε με τους γονείς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστερέψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην χώρα.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να ξέρετε ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε» είπε ο κύριος Κουβέλης με τη μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη να ξεσπάει μπροστά στις κάμερες.

«Αν ήταν το δικό σας παιδί;»

Η Σοφία Κούκλατζη απευθύνθηκε στο Φώτη Κουβέλη την ώρα που οι τηλεοπτικές κάμερες έγραφαν: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περίσσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

Εκείνη τη στιγμή διακρίνεται το χέρι ένστολου να προσπαθεί να συγκρατήσει τη μητέρα του λοχία για να μην ξεφύγει το επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, ο οποίος συναντήθηκε με τις οικογένες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών μαζί με τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή «οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών».

Ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη είπε ότι οι συγγενείς των δύο στρατιωτικών τους προετοιμάζουν για το ενδεχόμενο να διαρκέσει για καιρό η υπόθεση της κράτησής τους.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά από την ημέρα της σύλληψής τους, οι δύο στρατιωτικοί είχαν την ευκαιρία τη Δευτέρα να δουν τους γονείς τους και να έχουν σωματική επαφή μαζί τους, αφού η χθεσινή τους συνάντηση έγινε χωρίς το διαχωριστικό τζάμι που προβλέπουν οι κανονισμοί. «Οι γονείς είδαν τα παιδιά τους από κοντά χωρίς το τζάμι, τους αγκάλιασαν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούκλατζης.

Επισήμανση του ''Γ'': Πριν από αρκετά χρόνια αν γνωρίζαμε ότι ο κ. Κουβέλης θα αποτελεί συμμετέχοντα της κυβέρνησης και όλοι εμείς θα τρώμε από χημικά μέχρι ξύλο, ενώ επί της ουσίας δεν έχει διαφοροποιηθεί το ελάχιστο, ήταν προτιμότερο να ψηφίσουμε τη ΝΔ !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έβρος: «Αν ήταν το δικό σας παιδί;» Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">