ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ποδοσφαιρικό Grexit λόγω Ιβάν Σαββίδη

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης, αποφασίστηκε επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται συναντήσεις του Υφυπουργού με φορείς του ποδοσφαίρου. Όπως  δήλωσε ο υφυπουργός «Δεν θα επιτρέψουμε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος».

«Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα και δεν θα επανεκκινήσουν οι αγώνες εάν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Μετά τα απίστευτα γεγονότα που σημειώθηκαν χθες βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εις βάρος του Σαββίδη έχει σχηματιστεί δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη καταζητούνται και άλλα τέσσερα άτομα, που τον συνόδευαν την ώρα των επεισοδίων -πιθανότατα πρόκειται για τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Κατά πληροφορίες, η κατηγορία αφορά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο και όχι την οπλοκατοχή...

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εισβολή του στο γήπεδο με το περίστροφο, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έφυγε από την Τούμπα ώστε να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το γύρο του κόσμου μέσα από διεθνή δημοσιεύματα κάνουν οι φωτογραφίες του Ιβάν Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο. Οι πρωτοφανείς εικόνες με τον οπλοφόρο παράγοντα του ΠΑΟΚ να βρίσκεται μέσα στο γήπεδο με τους μπράβους του αναδημοσιεύονται σε όλα τα αθλητικά μίντια. 

ΚΚΕ: «Οι χθεσινές εικόνες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αποτελούν τον καθρέφτη της σήψης του ποδοσφαίρου των μεγαλοεπιχειρηματιών. Αυτό που χρειάζεται και πλέον περισσότερος φίλαθλος κόσμος αντιλαμβάνεται, είναι η κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό».

Κίνημα Αλλαγής: «Η αυθαιρεσία, οι πολιτικές παρεμβάσεις, και η βία έχουν γίνει πλέον καθεστώς. Οι εξαγγελίες των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ περί εξυγίανσης  και καταπολέμησης της βίας, ήταν απλώς το πρόσχημα, για να εξυπηρετηθούν για μια ακόμη φορά διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου».

Γεωργιάδης: «Η εικόνα ενός ανθρώπου που αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έχοντας περασμένο ένα όπλο στη μέση του με σόκαρε».

Ραγκούσης: « Μετά την αποτρόπαιη ενέργεια του κ. Ιβάν Σαββίδη,
πέντε είναι τα πολιτειακά και πολιτικά ερωτήματα που ανακύπτουν.
1) Πώς θα αντιδράσει ο αρμόδιος εισαγγελέας;
2) Πώς θα αντιδράσει η Κυβέρνηση, πώς θα αντιδράσει και τι θα πει ο κ. Πάνος Καμμένος;
3) Πώς θα αντιδράσει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας;
4) Πώς θα αντιδράσουν τα κόμματα; Κεντρικά και τοπικά.
5) Πώς θα αντιδράσουν οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές, οι πολιτευτές Θεσσαλονίκης και βόρειας Ελλάδας, όλων των κομμάτων; Θα μιλήσουν;

Υ.Γ. Το τελευταίο ερώτημα δεν απευθύνεται στην ευρωβουλευτή κ. Εύα Καϊλή, διότι πιθανολογώ πως αφού δημόσια παραδέχτηκε ότι προτιμά 1.000 φορές περισσότερο τον Άδωνι Γεωργιάδη από τον Ραγκούση, τότε λογικά θα προτιμά 2.000 φορές περισσότερο τον κ. Ιβάν Σαββίδη από τον Ραγκούση ».

Σημείωση του ''Γ'': Εμάς δεν μας σοκάρει τίποτα περισσότερο από όσα ισχύουν σε κοινωνικοοικονομικοπολιτικό επίπεδο επί δεκαετίες στη χώρα μας, και άλλωστε πριν από δεκαετίες είχαμε αναφερθεί αναλυτικά από το κατασχεμένο για την επιχειρηματική δράση μεγαλοπαραγόντων στον αθλητισμό, ο οποίος για εμάς πρέπει να βρίσκεται σε επίπεδο κοινωνίας.

Που βρισκόμαστε στο Φάρ Ουέστ των προηγούμενων εκατονταετιών ; Tο προαναφερόμενο έχει να κάνει και με πρακτικές αιρετών και κατοίκων του δήμου Γλυφάδας οι οποίοι έχουν στη τσέπη περίστροφα ! Συχνά ακούγονται και πυροβολισμοί σε αρκετά σημεία της περιοχής της ανω Γλυφάδας.

Όσοι διαθέτουν αυτόματα και όπλα στη περιοχή μας σε ντουλάπες, και συγκεκριμένα κάτω από συρτάρια, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί , διότι τα έχουμε ανιχνεύσει από ''δορυφόρους''. 

Όσοι δεν επιθυμούν να μπλέξουν σε μελλοντικές περιπέτειες μπορούν να τα παραδώσουν σε εμάς και με τη σειρά μας να τα παραδώσουμε στις αρμόδιες αρχές ώστε να μην φαίνονται οι εμπλεκόμενοι. Αν προτιμούν να τα θάψουν στον Υμηττό, η να τα πετάξουν στη θάλασσα, δικαίωμά τους, πάντως και τα ''θαμμένα'' στον Υμηττό έχουν εντοπιστεί , και ''διεξάγουμε πιλοτικές έρευνες'' και στα παράλια. Σαφώς δεν έχουμε τη συμβολή της πολιτείας.

* Ορισμένοι θυμάστε από τις εκπομπές μας , πριν από δεκαετίες , ότι είχαμε δώσει έμφαση στην μετεξέλιξη , και αποτελούσε ζητούμενο η πολιτεία να μας συνδράμει ώστε να εδραιώσουμε μια σειρά από ανιχνευτικού τύπου ψηφιακές δομές , τόσο για την πυρασφάλεια στον Υμηττό , όσο και για άλλα ζητήματα, ενώ μέχρι σήμερα ευημερούν οι ημέτεροι των αστικών κομμάτων χωρίς να μας συνδράμουν από τη πολιτεία, και χωρίς η χώρα μας να έχει ενεργή συμμετοχή σ' αυτά τα ζητήματα. 

Ο αρμόδιος επί της Ψηφιακής Ασφαλείας ο οποίος βρίσκετε εκτός όσων πράττονται επί δεκαετίες σε επίπεδο δήμου Γλυφάδας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

Αρμόδιος Πολιτικής Ψηφιακής Ασφαλείας - ( Ουδεμία σχέση με σώματα ασφαλείας και υπηρεσίες του δημοσίου )

Υ.Γ.: Εμείς είμαστε οι προπομποί όσων ίσχυσαν σε σειρά άλλων χωρών με lower power τοπικούς Ραδιοφωνικούς σταθμούς οι οποίοι παράλληλα του προγράμματός τους μεταδίδουν και μεταφραστές, όπως και σειρά άλλων υπηρεσιών, και μάλιστα πτυχιούχοι επί των ραδιοτηλεοράσεων και της ψηφιακής ασφαλείας , και διωκόμενοι από το 1977 μέχρι και το 2004 !

Είχαμε και συμπολίτη τον κ. Παναγιώτη Βαρώτσο του ΒΑΝ, όπως και τη μετεωρολογική υπηρεσία ΕΜΥ στο Ελληνικό,  εμάς όμως αντί να παρέχουμε με τη συνδρομή της πολιτείας ψηφιακές υπηρεσίες μας μάζευαν τα βάν !!!
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ποδοσφαιρικό Grexit λόγω Ιβάν Σαββίδη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">