ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κείμενο της Νάντιας Βαλαβάνη στο Insider.gr με θέμα: "Λαϊκισμός στις συνθήκες κρίσης"

Η πρώην αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη συμμετείχε στο Διεθνές Διεπιστημονικό Οικουμενικό Συνέδριο «Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ», που έγινε στη Θεσσαλονίκη σε συνδιοργάνωση με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  στις 20 – 23 Φεβρουαρίου 2018.

Το Insider.gr στις 28.2.2018 στη σελίδα «Απόψεις» ανήρτησε κείμενο στηριγμένο στην ομιλία της πρ. αν. Υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη. 

Το συνέδριο, που οι εργασίες του εκτός από το τελικό πολιτικό τραπέζι έγιναν στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, διοργανώθηκε από το Κέντρο Οικουμενικών, Ιεραποστολικών και Περιβαλλοντικών Μελετών και από το διεθνές think tank Sallux.

Η ομιλία της ΝΒ έγινε στο τελικό τραπέζι με θέμα «Δημοκρατία, οικονομική & προσφυγική κρίση και λαϊκισμός στην Ευρώπη», στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι των κομμάτων στην Ευρωβουλή ΣΥΡΙΖΑ/GUE-NGL, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΛΑΕ/GUE-NGL. 

Η συζήτηση έγινε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στις 22.2.2018.

Ακολουθούν το κείμενο και η βιβλιογραφία στον σύνδεσμο:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κείμενο της Νάντιας Βαλαβάνη στο Insider.gr με θέμα: "Λαϊκισμός στις συνθήκες κρίσης" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">