ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η TeamCast στο συμπόσιο ABU 2018 στη Μαλαισία ( DAB+ )

Όπως μας ενημέρωσαν από την TeamCast η εταιρεία ψηφιακής ραδιοτηλεοπτικής τεχνολογίας θα συμμετάσχει στο συμπόσιο ψηφιακής ραδιοφωνικής μετάδοσης της ABU, 5 - 8 Μαρτίου 2018, ένα σημαντικό γεγονός στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής βιομηχανίας.

Η εκδήλωση του 2018 θα είναι το 14ο ετήσιο συμπόσιο που διοργανώνεται από την Ένωση Ασίας - Ειρηνικού.

Η τετραήμερη εκδήλωση πραγματοποιείται στο Royale Chulan της Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία , και θα περιλαμβάνει το συνέδριο, έκθεση ραδιοτηλεοπτικών συσκευών DAB +, και εστιασμένα εργαστήρια.

WORDDAB εργαστήριο: DAB + σε έναν πολυπλατφορμικό κόσμο
τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, 14:00 - 17:30, Tun Sri Lanang 1.

Το εργαστήριο του WorldDAB θα καλύψει τα εξής: Τον τρόπο με τον οποίο ένας μεγάλος εμπορικός οργανισμός μπορεί να αναπτύξει και να χρησιμοποιήσει το DAB + για να επεκτείνει τα σήματα ραδιοφώνου, στο αυτοκίνητο, και στις έξυπνες συσκευές.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι: O Joan Warner από το Commercial Radio Australia, o Dave Cameron από το Southern Cross Austereo, o Lindsay Cornell του BBC, o Les Sabel και o Bernie O'Neill από την WorldDAB, o Nick Piggott από το RadioDNS και o Jørn Jensen από την NRK της Νορβηγίας.

DAB + πρόγραμμα συνεδρίων

Το DAB + θα εμφανίζεται σε όλο το κύριο πρόγραμμα συνεδρίων. Αναζητήστε το DAB + σε διάφορες συνεδρίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βελτιώσεις της τεχνολογίας DAB +, την αποτελεσματικότητα του ραδιοφάσματος, τις δυνατότητες για νέο περιεχόμενο στο DAB +, το υβριδικό ραδιόφωνο, την ψηφιακή υποδομή DAB + και την εξοικονόμηση κόστους.

Επισκεφθείτε το Pavilion DAB +

Η WorldDAB θα παρουσιάσει ένα Pavilion DAB + σε συνεργασία με εταιρείες DAB +. Γνωρίστε τους εμπειρογνώμονες που μπορούν να σας παρέχουν συμβουλές σχετικά με την εφαρμογή του ψηφιακού ραδιοφώνου DAB + και αναλύστε πώς η τεχνολογία DAB + θα βοηθήσει την επιχείρησή σας.

Κερδίστε ένα ραδιόφωνο DAB + στο ABU DBS

Η WorldDAB θα παραδίδει ραδιόφωνα DAB + καθημερινά στο ABU DBS 2018, συμπεριλαμβανομένων των Hama DR350, Pure Pop Maxi S και Sahaga POP yourCar 2.1. Για να κερδίσετε, υποβάλετε τα στοιχεία σας στο WorldDAB στο Booth 39. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του απογευματινού καφέ και στο Twitter & Facebook.



TeamCast

TeamCast  είναι ένας αναγνωρισμένος κατασκευαστής τόσο για τις μονάδες OEM όσο και για τις συσκευές εξοπλισμού για ραδιοτηλεοπτικούς φορείς για επίγεια και δορυφορικά συστήματα ψηφιακής μετάδοσης DTV. 

Κατασκευάζει διαμορφωτές, διεγέρτες και επαγγελματικά demodulator που καλύπτουν τα πρότυπα ψηφιακής τηλεόρασης και ραδιοφωνικών εκπομπών παγκοσμίως (DVB-T / T2 / T2 Lite, ISDB-TB, ASTC3.0, DTMB, DAB, CMMB ...).

Παρέχει καινοτόμους και πλήρως λειτουργικούς διαμορφωτές και αποδιαμορφωτές κατάλληλους για φορείς εκμετάλλευσης δορυφορικών υπηρεσιών, διανομής, και τηλεφωνίας.

Η TeamCast έχει μετατρέψει την τεχνογνωσία της σε τεχνολογία για τις ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές για την εκπλήρωση των απαιτήσεων της ασύρματης μετάδοσης βίντεο και δεδομένων με μια σειρά ευέλικτων και αξιόπιστων διαμορφωτών και αποδιαμορφωτών.

Η TeamCast έχει έδρα τη Ρεν ( πόλη της βορειοδυτικής Γαλλίας ) Rennes, καθώς επίσης γραφεία στην Νέα Υόρκη και τη Σιγκαπούρη για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στη Βόρεια Αμερική και την Ασία, με τοπικές πωλήσεις και τεχνική υποστήριξη.

Η σελίδα της Γαλλικής εταιρείας : https://www.teamcast.com/

Επισήμανση του ''Γ'': Θα επιθυμούσαμε μια επαρκή εξήγηση από τους τοπικούς μας αιρετούς: Πως θα παρευρεθούμε σε μια σειρά συνεδρίων και εκδηλώσεων που μας καλούν σύμφωνα με όσα ισχύουν στο Δήμο μας ;

Καλή συνέχεια σε όσα εδραιώσατε τοπικά , με πλήρη αποσύνθεση - αποξένωση - του τοπικού πολιτισμού μας, ο οποίος για ορισμένους από εσάς θεωρείται ότι υπηρετείται με ωραιοποιήσεις και δελτία τύπου των δημάρχων.

Εμείς τονίζουμε ότι ο πολιτισμός σήμερα είναι παγκόσμιος , και τα νότια προάστια και η Γλυφάδα έπρεπε να έχουν πολιτισμικά οικουμενικό χαρακτήρα. Το αποστερήσατε στο τόπο μας, και το διευρύνεται στα κοινωνικά δίκτυα, και τις φιλικά προσκείμενες ιστοσελίδες. Η συμμετοχή μας στην τεχνολογία και στα ερτζιανά του τόπου μας ποια είναι ;

Κάνατε ''παράδοση'' και μάλιστα αρνητική, τα νότια προάστια να μην έχουν καμία συμμετοχή στα ερτζιανά, σε πλήρη αντιδιαστολή της υπόλοιπης Αττικής καθώς και της χώρας.

Ως αρμόδιοι τοπικά, και έχοντας μια σειρά έμμισθων με τα χρήματα των συμπολιτών μας, καθώς και μια σειρά συνεργαζόμενων, θα στείλετε κάποιον να μας ενημερώσει σχετικά με το συνέδριο, καθώς επίσης να συμμετάσχει στα εργαστήρια ώστε να εκπαιδευτεί αναφορικά με το αντικείμενο το οποίο δεν γνωρίζει ;

Τονίζεται ότι διανύουμε μια περίοδο Ψηφιακής μετάβασης της Ραδιοφωνίας στη χώρα μας, άρα πρέπει να υπάρξει επαρκής ενημέρωση αναφορικά με την εν λόγω τεχνολογία, τους κατασκευαστές, και τις εξελίξεις στον κλάδο, για όσους θα συμμετάσχουν στην μετάβαση στα DAB +.

Η ψηφιακή μετάβαση δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο ραδιόφωνο, διότι υπάρχουν τα κινητά τηλέφωνα, το διαδίκτυο, οι τηλεοράσεις, οι δορυφορικές μεταδόσεις, κ.α., ως επόμενη φάση της μετάβασης που θα γίνει στη χώρα μας αρχικά στο ραδιόφωνο και χρησιμοποιώντας τα VHF 174 - 230 

* Υπάρχουν ζώνες συχνοτήτων για τη δεύτερη φάση , και μας μένει ο καημός του 74. Επί δεκαετίες τα ''εκατά'' στον ''7 4''. Οι 174 μεγάκυκλοι είναι η πρώτη συχνότητα του ψηφιακού ραδιοφώνου DAB.

* Το ψηφιακό ραδιόφωνο μπορεί να λειτουργήσει οπουδήποτε. Μπορεί να λειτουργήσει κάτω από τα FM, στην μπάντα των FM, στα VHF, στα UHF, στη δορυφορική μπάντα L, και οπουδήποτε αλλού. Είναι καθαρά ζήτημα οδηγιών - προτύπων, και παράλληλα κατασκευής των κατάλληλων δεκτών.

Επί του παρόντος, σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν, οδηγίες - πρότυπα, θα χρησιμοποιηθούν τα VHF 174 - 230 mhz, όμως στο μέλλον θεωρούμε ότι θα προκύψουν διαφοροποιήσεις, όμοιες με τη μετάβαση από τα FM στα VHF.

Ζώνες συχνοτήτων:

48 - 82 MHz: Band I - ?
87.5–108 MHz: Band II - Radio
174–230 MHz: Band III - DAB + ( Ψηφιακή μετάβαση Ελλάδα )
806 - 884 MHZ 800 Μhz Band - ?
1452 - 1490 MHZ: L Band - T-DAB ( Χρησιμοποιήθηκε από ορισμένες χώρες για ψηφιακό ραδιόφωνο, όμως μια πρόσφατη απόφαση δεσμεύει αυτές τις συχνότητες )

Στις Η.Π.Α χρησιμοποιείται το HD radio, ψηφιακή ραδιοφωνία, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικής φιλοσοφίας , ( κωδικοποίησης), σε mpeg 4, αντί mpeg 1, και μεταδίδεται τόσο στα AM μεσαία κύματα, όσο και στα FM. To DAB + δεν είναι διαδεδομένο.  

* Παραλείψαμε στην γελοιογραφία η οποία παραπέμπει στο άρθρο μας να αναφέρουμε ''κουρείο ο Γιώργος & συνεργαζόμενοι'' αναφορικά με τον σημερινό δήμαρχο Γλυφάδας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η TeamCast στο συμπόσιο ABU 2018 στη Μαλαισία ( DAB+ ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">