ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Καλούμε τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλο να εξετάσει προσεκτικά όσα ισχύουν

Ο νόμος του Θεού περιέχει δέκα εντολές, τις περισσότερες των οποίων έχει παραβεί ο τέως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και σημερινός δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου.

Καλούμε τον σεβαστό μητροπολίτη Γλυφάδας, κ.κ Παύλο, εξετάζοντας αναλυτικά όσα θα αναφέρουμε , με την παροχή των αποδεικτικών στοιχείων , να μην τελέσει μυστήριο το οποίο αξίωσε ο δήμαρχος , ενώ παραβαίνει τις εντολές του Θεού, με γνώμονα να φονεύσει.

Οι δέκα εντολές 


  1. Εγώ ειμί ο Κύριος ο Θεός σου, ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλην εμού.
  2. Ου ποιήσεις σε αυτώ είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υπό κάτω της γης.
  3. Ου λήψει το όνομα Κυρίου του Θεού σου επί ματαίω.
  4. Μνήσθητι την ημέραν του Σαββάτου αγιάζειν αυτήν, εξ ημέρας εργά και ποιήσεις πάντα τα έργα σου, τη δε εβδόμη Σάββατα Κυρίω τω Θεώ σου.
  5. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου, ίνα ευ σοι γένηται και ίνα μακροχρόνιος γένη επί της γης.
  6. Ου φονεύσεις.
  7. Ου μοιχεύσεις.
  8. Ου κλέψεις.
  9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή.
  10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί.

Τα αποδεικτικά στοιχεία σε γνώστη του Μητροπολίτη Γλυφάδας:

1 ον) Δεδομένων της ειδικής μέριμνας κατά το δοκούν από τον Γ. Παπανικολάου , για σειρά ημέτερων της ΝΔ , οι οποίοι επί τέσσερα χρόνια λαμβάνουν αποδοχές από τα χρήματα όλων των δημοτών , με συμβάσεις οι οποίες ανανεώνονται, ενώ δεν πρεσβεύουν ούτε την αναλογικότητα, ούτε το σύνολο των δημοτών Γλυφάδας, και των παρανομιών του δημάρχου , τόσο στο ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , όσο και στις αιτήσεις μας , είναι σαφές ότι συντελεί στην φυσική μας εξόντωση , άρα φονεύει.

2 ον) Έχοντας ως βασικό δεδομένο ότι το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο με τον όρο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' λειτούργησε από τον υποφαινόμενο από τη δεκαετία του 70, και δέχτηκε σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων , άρα κλοπής , τις παρανομίες στο σύνολο των σύννομων αιτήσεών μας από το 2004 μέχρι και πρόσφατα, οι οποίες πρωτοκολλήθηκαν στο δήμο Γλυφάδας, ενώ οι εκάστοτε δήμαρχοι παρανόμησαν επί των αιτήσεων και δεν πέρασαν στο Δ/Σ , καθώς και σειράς ιστοσελίδων των τελευταίων τεσσάρων ετών , με τον όρο ''ΓΛΥΦΑΔΑ - glyfada'' , πίσω από τις οποίες βρίσκεται ο Γ. Παπανικολάου, είτε τις χρηματίζει με τα χρήματα όλων των Γλυφαδιωτών , αποδεικνύεται και η κλοπή. Κυρίως πνευματικής ιδιοκτησίας. 

3 ον) Σύμφωνα με το γεγονός, το οποίο ουδείς μπορεί να διαψεύσει , έμμισθου του δημάρχου, ονόματι Καραχάλιος, ο οποίος διατελεί επί χρόνια σε χρηματισμένη υπηρεσία σπίλωσης , ύβρεων , και διασποράς ψευδών πληροφοριών , αποδεικνύεται και η χρηματισμένη ψευδομαρτυρία την οποία μισθώνει ο Γ. Παπανικολάου.

Εάν χρειάζεται περισσότερα στοιχεία , ως άνθρωπος της εκκλησίας ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, μπορεί να μας καλέσει για περαιτέρω αληθινά στοιχεία. 

Καλούμε τον Μητροπολίτη, έχοντας τα προαναφερόμενα , να μην προβεί στην τέλεση μυστήριου αναφορικά με ένα άτομο το οποίο επιβουλεύεται τις βολές του σατανά.

Αν ο κ.κ. Παύλος δεν διαπιστώσει να καλύπτεται μέχρι τις 21 Ιουλίου το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων κατοίκων Γλυφάδας , στο οποίο παρανομεί επί τέσσερα χρόνια με δόλο ο Γιώργος Παπανικολάου , αν προβεί στην τέλεση μυστηρίου , θα μολύνει τόσο την εκκλησία, όσο και τους πιστούς της Γλυφάδας , και θα περάσει ευθέως το μήνυμα ότι επί των ημερών μας δεν υπάρχει ούτε ιερό , ούτε όσιο, και θα φέρει αυτούσια την ευθύνη για όσα ισχύσουν την συγκεκριμένη ημέρα.

Ο Δημότης με εντοπιότητα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com


Σημείωση: Αναλογιστείτε κ. Μητροπολίτη τι συντελείτε επί σειρά ετών στον Δήμο Γλυφάδας κατά ενός πολίτη ο οποίος επένδυσε τους κόπους ετών ( εκατομμύρια δρχ) , ώστε να υπάρξουν όσα δεν δημιουργούσαν οι εκάστοτε αιρετοί , ο οποίος δεν έχει απολαύσει πλην ληστειών, και ύβρεων , επί δεκαετίες ούτε ένα ευρώ του δημοτικού χρήματος , ενώ τα εκατομμύρια διοχετεύονται σε προσωπικά περιουσιακά στοιχεία πολιτικών, αιρετών, καθώς και εκατοντάδων ημέτερων. 

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου . . . Ένα γιώτα ή μια κεραία δεν θα παρέλθει από τον νόμο. . . 

1) ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

2) Δεκατέσσερα χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ σε σύννομες αιτήσεις μας στον Δήμο Γλυφάδας , οι οποίες ουδέποτε πέρασαν στο Δημοτικό συμβούλιο

3) Ο Παπανικολάου , και τα τσιράκια του της ΝΔ , παραμέρισαν ακόμα και το ψήφισμα του 2014 , 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , ( οι οποίοι/ες ήταν χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας, (επιστήμονες, άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών, της πολιτικής, του δημοσίου βίου , της εκκλησίας,  κ.α. ) ενώ επέδειξε ιδιαίτερη φροντίδα για ημέτερους, και εν συνεχεία έκλεψαν και την πνευματική μας ιδιοκτησία μισθώνοντας ημέτερους και γεμίζοντας τη Γλυφάδα με ιστοσελίδες με τον όρο ( '' glyfada '' - '' Γλυφάδα '' ) ώστε να κατακερματίσουν, να διαβάλουν , να εκμαυλίσουν το δίκαιο , την αλήθεια , και την βούληση των συμπολιτών μας για ένα (1) μέσο όλων των δημοτών, όπως εμείς προσωπικά είχαμε αιτηθεί από το 2004 με σύννομες ενέργειες στο Δήμο Γλυφάδας, έπειτα από σειρά διώξεων - κατασχέσεων κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Θα συντελέσετε σε μυστήριο ; 

* Απαιτούνται οι μάρτυρες , ( οι παρόντες των σύννομων ενεργειών μας ) , για όσα αναφέρονται , η θεωρείται ότι είναι δεδομένοι , διότι η τοπική κοινωνία έχει κάνει σαφείς επιλογές , και μάλιστα σύννομα , σε πλήρη αντιδιαστολή όσων έπραξε παρασκηνιακά ο δήμαρχος υπέρ ημέτερων της ΝΔ ;

Υ.Γ.: Σας υπενθυμίζουμε ότι τη δεκαετία του 60 , ο αείμνηστος πατέρας μας Παράσχος , μεταφέροντας μια προς μια τις πέτρες , και ματώνοντας όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε η πλάτη του , δόμησε την αρχική μικρή ενορία της πλατείας Καραϊσκάκη Τερψιθέας Γλυφάδας , ενώ στο τέλος του βίου του , οι μετέχοντες του Δήμου Γλυφάδας , θεώρησαν ορθό ότι δεν υπήρχε για ένα δημότη πέραν των 90 ετών χώρος στο δημοτικό κοιμητήριο και τον ''πέταξαν'' - στη κυριολεξία στον Βύρωνα Αττικής. Το προηγούμενο έτος η μητέρα μας είχε κηδευτεί στο κοιμητήριο Γλυφάδας, άρα είναι σαφές τι έχει συντελεστεί.

Σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτουμε υπήρχε επάρκεια χώρου για σειρά άλλων , και ειδικότερα με λίγα χρόνια κατοίκησης στη Γλυφάδα. Ο νοών νοείτο.

Η καπηλεία - ιεροσυλία των ξενόφερτων είναι δεδομένη, καθώς επίσης, συντελείτε κάτι ανάλογο αναφορικά με τον υποφαινόμενο, ο οποίος σε πλήρη αντιδιαστολή των ρουσφετιών Παπανικολάου, κατέθεσε σύννομα αίτηση αδειοδοτήσεως τοπικού μέσου στο Υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ. Αναμένουμε να αποφανθείτε , και θα σας επισκεφτούμε ελλείψει δημόσιας τοποθετήσεως σας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Καλούμε τον Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλο να εξετάσει προσεκτικά όσα ισχύουν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">