ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σούρμενα: Ποντιακό Πανούρ με κυνήγι των φτωχών !

Το βράδυ Σαββάτου 14 Απριλίου επισκεφτήκαμε για λίγη ώρα το Ποντιακό Πανούρ στα Σούρμενα του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, και πριν βρεθούμε στο κέντρο της πλατείας και της διασκεδάσεως πέσαμε πάνω στο κυνήγι των ''σκοτεινών δυνάμεων'', η αλλιώς των φτωχών.

Δεδομένου ότι και οι Πόντιοι ήρθαν φτωχοί και κατατρεγμένοι στα Σούρμενα εμάς προσωπικά η συγκεκριμένη εικόνα έξι αστυνομικών να κυνηγούν δυο φτωχούς νέγρους μας ενόχλησε πέραν του δέοντος, και δεν συνάδει με τον πολιτισμό των Ελλήνων.

Κύριοι Τόσκα και Κωνσταντάτο , οι οποίοι προχθές συναντηθήκατε αναφορικά με την εγκληματικότητα στα νότια προάστια , αναλογιστείτε τα πεπραγμένα των υφισταμένων σας, σε μια γιορτινή ημέρα.

















Και ύστερα σου αναφέρουν ορισμένοι ότι οι νέγροι γίνονται έμποροι - ενδιάμεσοι ναρκωτικών !! Σαφώς όταν δεν τους παρέχεις μια άδεια , ενώ παρέχονται κατά το δοκούν σε ημέτερους , και όταν τους κατατρέχεις θα στραφούν προς το οργανωμένο έγκλημα.


Ημέρα διασκέδασης των υπολοίπων, και κυνήγι κατά των πιο φτωχών, λες και από τους συγκεκριμένους θα καταστραφεί η οικονομία και τα κέρδη των εκατοντάδων άλλων.

Επίσης , αναφέρουμε ότι στη συνέχεια βρεθήκαμε στη πλατεία, και στο γλέντι με ποντιακά τραγούδια , και ενώ κινηματογραφούσαμε αρκετή ώρα κανείς δεν μας φίλεψε ούτε ένα ποτήρι νερό !


Μετά από αρκετή ώρα όταν επιχειρήσαμε να περάσουμε πιο μέσα στη πλατεία ένας κύριος μας ανέφερε '' από εδώ δεν μπορείτε να περάσετε διότι εδώ μοιράζουν φαγητό. Από την άλλη φεύγετε ! Και πραγματικά αμέσως φύγαμε.

Ευχαριστούμε θερμά για το ''κάλεσμα'' και για την ''φιλοξενία''.

Κύριε Τσίπρα παρακολουθείτε τα ισχύοντα, και αναλογιστείτε τι ίσχυε επί δεκαετίες με τα τοπικά ραδιόφωνα της Γλυφάδας, με μια σαφή διαφοροποίηση.
Εμείς είμαστε οι δημότες με εντοπιότητα, και οι διώκτες μας οι ξένοι.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σούρμενα: Ποντιακό Πανούρ με κυνήγι των φτωχών ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">