ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνάντηση των δημάρχων με τον υπουργό προστασίας του πολίτη



Οι Δήμαρχοι της Νότιας Αθήνας (Π. Φάληρο, Άλιμος, Αργυρούπολη-Ελληνικό, Γλυφάδα, Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη) συναντήθηκαν στις 13/4/2018, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, καθώς και με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι Δήμαρχοι επεσήμαναν τα σοβαρά θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας των πόλεων τους, έκαναν τις προτάσεις τους και ζήτησαν ριζική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, που μαστίζει τα Νότια προάστια εδώ και πολύ καιρό.


Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ενημέρωσε τον Υπουργό για το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών από τα φαινόμενα κλοπών και ληστειών σε σπίτια και καταστήματα του Αλίμου, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στη λεωφόρο Ποσειδώνος με τις εκδιδόμενες γυναίκες και ζήτησε ενίσχυση των περιπολιών και του προσωπικού τού Αστυνομικού Τμήματος Αλίμου.

Ο Υπουργός κ. Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύτηκαν να βελτιωθεί άμεσα η αστυνόμευση και να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όλα τα φαινόμενα που επεσήμαναν οι Δήμαρχοι. Προγραμματίστηκε η άμεση λήψη μέτρων, όπως η αύξηση του προσωπικού των Τμημάτων και η αύξηση των περιπολιών.

Η επόμενη συνάντηση Υπουργού και Δημάρχων ορίστηκε για τις 15 Μαΐου, δηλαδή σε έναν μήνα, οπότε και θα εκτιμηθεί η απόδοση των μέτρων και θα ληφθούν ανάλογες αποφάσεις.

Επισήμανση του ''Γ'': Ο Υπουργός ''προστασίας του Πολίτη'', κ. Τόσκας, καθώς και ο παρανομούντας δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, ο οποίος προσωπικά έχει μεριμνήσει ώστε να ανανεώνονται συμβάσεις ημετέρων επί τέσσερα χρόνια για την εξυπηρέτηση της προσωπικής του προβολής , έχουν να αναφέρουν οτιδήποτε για σειρά καταχρηστικών διώξεων και κατασχέσεων τις οποίες τέλεσαν τα Α/Τ Τερψιθέας και Γλυφάδας εις βάρος μας ;;;

Είναι σαφές ότι επί δεκαετίες , ενώ πρωτοστατήσαμε σε τοπικό επίπεδο , πριν από το σύνολο των υπολοίπων με ηλεκτρονικό μέσο , τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μεριμνούσαν , όπως και σήμερα, για την ευημερία των ημετέρων τους με τα χρήματα όλων ημών, ( των δημοτών ), ενώ στον αντίποδα παρανομούσαν συστηματικά στο σύνολο των αιτημάτων μας.

Υφίσταται προστασία του πολίτη σε μια χώρα καθολικής κοινωνικοπολιτικής διαπλοκής , όταν αντί αδειοδοτήσεως έπειτα από σύννομες ενέργειες αιτήσεις και παράβολα μας καταλήστεψαν από τη δεκαετία του 70 μέχρι και το 2004 , για την ευημερία των ιδίων, της διαπλοκής ολιγαρχών, καθώς και των ημετέρων τους ;;;

To 2019 αποτελεί αναγκαιότητα να ανεξαρτητοποιηθεί ο δήμος Γλυφάδας , ο οποίος κακοδιοικείται επί μακρόν, και παρανομούν από το 2004 στο σύνολο των αιτήσεών μας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019

Ο ''αρμόδιος πολιτικής προστασίας στη Γλυφάδα'' ( ασφαλείας ) εις βάρος του οποίου επί μακρόν παρανομούν ''χασάπηδες'' , ''μπακάληδες'', ''φαρμακοποιοί'', , κ.α. αιρετοί - Ιδιώτες.

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνάντηση των δημάρχων με τον υπουργό προστασίας του πολίτη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">