ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τσίπρα χωρίς δικαίωση δεν θα έχεις καλό τέλος

Υπενθυμίζουμε στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλ. Τσίπρα, ο οποίος επί τέσσερα χρόνια επέλεξε να παίζει με τη νομιμότητα , ότι δεν έγινε πρωθυπουργός για την υπηρέτηση διαπλεκόμενων και των αντισυνταγματικά Ιδιοκτητών Ρ/Σ.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου

Η διαπλοκή των ραδιοτηλεοπτικών μέσων υπήρξε η κορωνίδα της προεκλογικής περιόδου, παράλληλα με τις υποσχέσεις Τσίπρα, οι οποίες έγιναν τα προεκλογικά συνθήματα τα οποία δρομολόγησαν την εκλογική επιτυχία του 2014 , κατά της διαπλοκής των μέσων.

Το ραδιόφωνο, παράλληλα της τηλεόρασης , αποτελεί καθολικότητα διαπλοκής με ιδιοκτήτες σειράς αντισυνταγματικών Ρ/Σ. 

Εμείς από το 2014 έχουμε επισημάνει στην Κυβέρνηση όσα ίσχυσαν εις βάρος του πρώτου Μουσικού Ραδιοφώνου στη χώρα μας , '' ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004'' με σειρά καταχρηστικών διώξεων - κατασχέσεων , ενώ από το 2004 που έχουν κριθεί όλοι οι Ρ/Σ αντισυνταγματικά λειτουργούντες , δεν έχουμε επαναλειτουργήσει.

Η κυβέρνηση , και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στο ενδεχόμενο να αδειοδοτήσει το σύνολο όσων θα αναφερθούν στη συνέχεια , δια μέσω του Ε.Σ.Ρ της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο έχει παρανομήσει στις σύννομες αιτήσεις μας , ενώ το 2005 υπέγραψε και παρείχε συναίνεση κατόπιν μηνύσεων του Γεωργάκη - Galaxy 92 για δίωξη - κατάσχεση εις βάρος μας, ενώ όλοι οι Ρ/Σ λειτουργούσαν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ , δεν θα έχει καλό τέλος.

Κύριε Τσίπρα , εφιστούμε τη προσοχή σας, και να είστε βέβαιος , σε ενδεχόμενο που δεν δικαιωθεί ο πρωτεργάτης των FM , δεν θα σας σώσουν ούτε εκατοντάδες διμοιρίες των ΜΑΤ.

Αλέξη, σε κάναμε πρωθυπουργό ώστε να δικαιώσεις την κοινωνία , η οποία αδικείτο επί δεκαετίες διαπλοκής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν έγινες πρωθυπουργός ώστε να υπηρετήσεις την ΔΙΑΠΛΟΚΗ που έστησαν οι προκάτοχοί σου.

Την τοπική άδεια του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, την οποία αποστέρησε με δόλο κατά της Αριστεράς από την Γλυφάδα ο Μητσοτάκης , θα μεριμνήσεις προσωπικά να παρασχεθεί.

Το σύνολο των Ραδιοφωνικών σταθμών λειτουργεί αντισυνταγματικά και παράνομα

Οι προσωρινές άδειες που δόθηκαν επί κυβερνήσεως Σημίτη στην Αττική, αυτού του αρχιερέα της Διαπλοκής, ο οποίος το 1999 έκλεισε το πρώτο μουσικό ραδιόφωνο της Ελλάδας , τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' , έχουν λήξει εδώ και δώδεκα χρόνια.

Στην περιφέρεια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλα τα ραδιόφωνα λειτουργούν με «Βεβαιώσεις Νόμιμης Λειτουργίας» που δίνει το Ε.Σ.Ρ., με παρεμβάσεις πολιτικών συγκεκριμένων αστικών κομμάτων. 

Το ιδιοκτησιακό καθεστώς στα FM του Ν.Αττικής είναι σχεδόν καθολικά διαπλεκόμενο 

Οι όμιλοι και ''επιχειρηματίες'' , κυρίως υποστηριζόμενοι από συγκεκριμένα αστικά πολιτικά κόμματα , λειτουργούν πέραν του ενός μέσου , αντριβαίνοντας Ελληνικό σύνταγμα και το σύνολο των θεσπισμένων νόμων.

Τρία ραδιόφωνα έχει μόνος του ο Γιάννης Αλαφούζος . Τον Σκάι 100,3 (ενημερωτικός) φυσικά, τον Μελωδία 99,2 (ελληνικά) και το 70% του Σπορ FM 94,6 (αθλητικό). 

Τρία μουσικά ραδιόφωνα έχει και ο Νίκος Μπιλίρης, παλιός οικονομικός διευθυντής του ΔΟΛ. Τον Pepper 96,6 (ξένη μουσική), τον Μέντα 88 (ελληνικά) και το Up Radio 88,6 (χορευτική μουσική). 

Τρία έχει με τη σειρά της και η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, κόρη του Δημήτρη Δασκαλόπουλου (ΣΕΒ), τον Εν Λευκώ 87,7 (ξένη μουσική), τον Hit 88,9 (ξένες επιτυχίες) και τον Red 96,3 (ροκ).

Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ανήκουν ο Δρόμος 89,8 (λαϊκο-ποπ) και ο Δίεση 101,3 (έντεχνο), ενώ οι Αττικές Εκδόσεις (Θεοχάρης Φιλιππόπουλος) μετρούν τρία ραδιόφωνα, τον Λάμψη 92,3 (λαϊκο-ποπ), τον DeeJay 95,2 (ξένες επιτυχίες, Μιχάλης Τσαουσόπουλος) και τον Rock FM 96,9 (ξένα ροκ) – και τα πέντε αυτά ραδιόφωνα στεγάζονται στον ίδιο χώρο, στο κτίριο του Star στην Κάτω Κηφισιά, εκεί όπου μετακόμισε εσχάτως και ο αυτοδιαχειριζόμενος Best 92,6 (ξένη μουσική). Έγιναν έξι δηλαδή! Και είναι όλα στον ίδιο όροφο!

Δύο ραδιόφωνα έχει το δίδυμο Νίκου Χατζηνικολάου / Ανδρέα Κουρή (γιος Γιώργου Κουρή), τον Real FM (ενημερωτικός) και τον καινούργιο Ελληνικός 93,2 (ελληνική μουσική). Ο Ανδρέας Κουρής έχει ένα ακόμα, μόνος του, το Love Radio 97,5 (ελληνικά και ξένα κομμάτια). Ενα ραδιόφωνο κατέχει και ο άλλος Ανδρέας Κουρής (γιος του Μάκη), το Mad Radio 106,2 (ξένες επιτυχίες).

Δύο ραδιοσταθμούς έχει ο Παναγιώτης Κωστάκης, τον Kiss 92,9 (ξένα) και μία νεκρή συχνότητα στους 104,6 που παίζει μόνο μουσική  Action 104,6, σε συνεργασία με τον ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό. 

Δύο σταθμούς έχει και ο Χάρης Πολίτης, τον Μουσικό 98,6 (Ελληνικά) και τον Sfera 102,2 (λαϊκο-ποπ). 

Δύο είναι και τα ραδιόφωνα του ΑΝΤ1, Κυριακού, ο Ρυθμός 94,9 (λαϊκο-ποπ) και ο Easy 97,2 (ξένη μουσική).

Τρία είναι τα αυτοδιαχειριζόμενα ραδιόφωνα, ο Best 92,6, ο Flash 96 (ενημερωτικός) και ο Nitro 102,5 (ξένη μουσική). 

Δύο ραδιόφωνα ανήκουν σε κόμματα, ο 105,5 Στο Κόκκινο (ΣΥΡΙΖΑ) και το ΑΡΤ 90,6 (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός - Καρατζαφέρης) και δύο στην Εκκλησία, το Εκκλησία της Ελλάδος 89,5 στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και το Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Τέσσερα είναι τα Δημοτικά Ραδιόφωνα, το Κανάλι 1 90,4 (Δήμος Πειραιά), ο Επικοινωνία 94 (Δήμος Ηρακλείου), ο Ξένιος 94,3 (Δήμος Λιοσίων) και ο Αθήνα 98,4 (Δήμος Αθηναίων).

Ο Βίκτωρας Ρέστης διαθέτει τον Music 89,2 (ξένες επιτυχίες) και το 50% του Βήμα 99,5 (ενημερωτικός) – το υπόλοιπο 50% ανήκει στον ΔΟΛ.

Τέλος, υπάρχουν και κάποιοι ιδιοκτήτες που έχουν από έναν ραδιοσταθμό, ο Γιάννης Κουρτάκης τα Παραπολιτικά 90,1 (ενημερωτικός), το δίδυμο Ορφανίδη - Γεωργάκη τον Galaxy 92 (ξένη μουσική), ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον Alpha 98,9 (ενημερωτικός), ο Δημήτρης Ρίζος τον Παρέα 104 (ελληνική μουσική), ο Κώστας Χούντας τον πουλημένο Ηρόδοτο 107,4 , ο οποίος επί ΣΥΡΙΖΑ έλαβε ξανά βεβαίωση λειτουργίας,  και το δίδυμο Μπόμπολας / Μάρης τον Sport24 103,3 (αθλητικό).

Σημείωση: Μια κυβέρνηση, η οποία αδικεί την κοινωνία, και κυρίως την Αριστερά, η οποία ζημιώθηκε υπέρμετρα επί δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , τόσο υλιστικά, όσο και χρηματικά, καθώς και σωματικά, αν δεν δικαιώσει αριστερά και κοινωνία αδυνατώ να την υποστηρίξω.

Υ.Γ.: Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Ν. Παππάς, να ζητήσει από τους υφισταμένους του, την αίτηση του 1991 του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και στο ενδεχόμενο που διαπιστώσει ο φάκελλος να υπολείπεται στον ελάχιστο βαθμό, σε σχέση με τις αιτήσεις του σύνολου των προαναφερόμενων ιδιοκτητών,  ανακαλούμε όσα αναφέρθηκαν στο παρόν για τον πρωθυπουργό, και θα ζητήσουμε δημόσια συγνώμη.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 90,6 & 98,6 MHZ Διώξεις - Κατασχέσεις ( δείτε λεπτομέρειες στον σύνδεσμο ) 

* Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τους λόγους που Ρέστης - Πολίτης δείχνουν το αμέριστο ενδιαφέρων τους στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, δεδομένου ότι ο Πολίτης καταλαμβάνει τη συχνότητα 98,6 mhz στην οποία λειτουργούσε επί πολλά χρόνια αναμεταδότης του ΓΛΥΦΑΔΑ FM καλύπτοντας Ελληνικό - Αργυρούπολη - Άλιμο, κ.α., ενώ ο Βίκτωρ Ρέστης, εκτός του Ενημερωτικού, ''καινοτομεί'' ετεροχρονισμένα και με μουσικό ραδιόφωνο, ενώ διαθέτει και δυο τηλεοπτικά κανάλια !!

* Μια κυβέρνηση η οποία υποστηρίχθηκε από μεγάλο τμήμα αριστερών  επί τέσσερα χρόνια υπηρετεί πειρατές και αντισυνταγματικά λειτουργούντες ιδιοκτήτες, ενώ η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ που είχε προτάξει δεν ίσχυσε ούτε στον ελάχιστο βαθμό. Ακόμα και οι πειρατές στο Ν.Αττικής ζουν από τα FM , και αυτή η κυβέρνηση κωφεύει αναφορικά με τις αιτήσεις των πρωτεργατών του χώρου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τσίπρα χωρίς δικαίωση δεν θα έχεις καλό τέλος Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">