ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γερμανία: ANGA COM 2018,12-14 Ιουνίου

Του Γιάννη Κουρδομένου

Με 480 εκθέτες από 35 χώρες, η ANGA COM 2018 η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 - 14 Ιουνίου στη Κολωνία της Γερμανίας ήδη έχει φτάσει σε νέο επίπεδο ρεκόρ πριν την έναρξη της. 

Όπως ανέφερε ο Δρ. Hannes Ametsreiter Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Γερμανίας,  '' Η διεθνής βιομηχανία τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης συναντάται στην ANGA COM. Είναι επομένως η τέλεια πλατφόρμα για εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με τη ρύθμιση και τον ανταγωνισμό, τις τάσεις της αγοράς και το μέλλον της βιομηχανίας. Έχω δει σπάνια μια εκδήλωση που ήταν τόσο ειλικρινής, αποτελεσματική και διασκεδαστική την ίδια στιγμή.''


Εμάς ήδη μας έχουν καλέσει δυο  κατασκευαστικές εταιρείες ψηφιακής τεχνολογίας, μια ευρωπαϊκή και μια κινέζική, τόσο επίγειων μεταδόσεων, όσο και δορυφορικών, όμως γι' άλλη μια φορά δεν θα παραστούμε διότι:

α) έχουμε μια κυβέρνηση των λόγων και σε καμία περίπτωση των έργων.

β) έχουμε μια δημοτική αρχή των ημέτερων και τις αναξιοκρατίας , αντί της αναβάθμισης του τόπου μας, και των συμπολιτών μας.

Chengdu SoChuang Electronics Co

Η Chengdu SoChuang Electronics Co, Ε.Π.Ε. είναι μια κατασκευάστρια εταιρεία - εργοστάσιο, με έδρα την Κίνα, η οποία παράγει DVB head-end εξοπλισμό, καθώς και για Smart Hotel RCU. 

Έχουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων για ολόκληρο το φάσμα καλωδιακού και ασύρματου εξοπλισμού ψηφιακής τηλεόρασης, συμπεριλαμβανομένου του SD MPEG-2 Encoder, HD MPEG-4 Encoder, Modulator, IRD, IRD με CI, MUX / Multiplexer, Scrambler, Modder Encoder, C, DVB-S / S2, DVB-T / T2, DTMB και IPTV. 

Η διεθνής δραστηριότητα τους έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 100 διαφορετικές χώρες και περιοχές.

Σημείωση: Ευχαριστούμε θερμά το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής , και τον αρμόδιο υπουργό, για τη ρύθμιση του πλαισίου, έπειτα από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, αναφορικά με την ραδιοτηλεόραση, η οποία καταλαμβάνεται εξ' ολοκλήρου είτε από διαπλεκόμενα , είτε από πειρατές.

Στους αναγνώστες/ ιες μας τονίζουμε ότι : Επί διακυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, από το 1987 μέχρι και το 2000 παρασχέθηκαν απ΄ ευθείας από υπουργούς τύπου και ΜΜΕ περισσότερες από 400 ''άδειες'', ενώ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ παρέχονται αποκλειστικά στα διαπλεκόμενα, των προηγούμενων, και της τωρινής κυβέρνησης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γερμανία: ANGA COM 2018,12-14 Ιουνίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">