ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίθεση με σφυριά του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο ( BINTEO)

Με ανάρτησή τους στο athensindymedia τα μέλη του Ρουβίκωνα ανακοίνωσαν μια ακόμη επίθεση σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ρουβίκωνας: Επίθεση στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία.

Δείτε το βίντεο:




Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση.

Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουν και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία.

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. 

Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιοι για τις κινήσεις και τις δράσεις μας».

Σημείωση του ''Γ'': Οι φερόμενοι «σύντροφοι» δεν αισχύνονται επί τέσσερα χρόνια οι ίδιοι να καλύπτουν τις οφειλές τους , και στον αντίποδα να διαμορφώνουν το πλαίσιο κατασχέσεων ακόμα και της πρώτης κατοικίας ;

Η συμβολή σας: Ένα κόμμα του 3% έγινε κυβέρνηση με την κοινωνική υποστήριξη - συμμετοχή, πλειάδα στελεχών του προσαύξησε τις αποδοχές του , και επί τέσσερα χρόνια δεν καλύφθηκε το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας , το οποίο κινδυνεύει να χάσει και την πρώτη κατοικία λόγω ''προοδευτικής εκπροσώπησης''.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίθεση με σφυριά του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο ( BINTEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">