ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Άλιμος: Όλοι μαζί μπορούν να υπηρετούν την διαπλοκή του Αλαφούζου

Όλοι μαζί μπορούν να υπηρετούν την διαπλοκή του Αλαφούζου , αντί της δικαίωσης των πρωτεργατών της ραδιοτηλεόρασης. 

Του Γιάννη Κουρδομένου

Εμείς τονίζουμε ότι από το 2004 των σύννομων ενεργειών μας στο δήμο Γλυφάδας, μέχρι και σήμερα , ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ αδιαλείπτως οι κομματικές διοικήσεις του δήμου , έχοντας από πίσω τους διαπλεκόμενα.

Ο δήμαρχος Αλίμου, όπως και της Γλυφάδας, ως δικηγόρος, και ευρύτερα οι υπόλοιποι, μήπως δεν γνωρίζουν το Ελληνικό Σύνταγμα, η έχουν πρόβλημα κατανόησης των θεσπισμένων στη χώρα μας ;

Όταν θέσαμε το 2004 ( επι διοικήσεως Σ.Σφακιανάκη ) ολόκληρο φάκελλο - μελέτη - αίτηση στο δήμο Γλυφάδας , έπειτα από σειρά καταχρηστικών παράνομων διώξεων - κατασχέσεων, ο εκλεγμένος από το ΠΑΣΟΚ, μας ανέφερε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα ! Εν συνεχεία οι υπόλοιποι διοικούντες το δήμο Γλυφάδας, των αστικών κομμάτων εξουσίας, συνέχισαν τις παρανομίες στο σύνολο των αιτημάτων και των προτάσεων μας, όμως , το 2019 , αν δεν ισχύσουν τα αυτονόητα να διοικήσουμε το τόπο μας με σύνεση και δίκαιο για όλους, θα την πληρώσουν όλοι.

Στον αντίποδα η πολιτική μούργα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η οποία νέμεται το δημοτικό χρήμα υπηρετώντας διαπλεκόμενα, έχουμε τα πειστήρια πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει διαθέσει σε ημέτερους.

Ανδρέα Κονδύλη, ως νέος άνθρωπος, κρίνεις τα πεπραγμένα του Νεοδημοκράτη Παπανικολάου, η μήπως αδυνατείς ;

Ντροπή σας να υπηρετείτε τη διαπλοκή Αλαφούζου , και συνολικά ως δήμοι της νότιας και νοτιοανατολικής αττικής , να μην έχετε να επιδείξετε ούτε μια ενέργεια για αμιγώς ενδογενή δικά μας μέσα των δημοτών.

RADIO GLYFADA & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις ώστε να υπηρετηθούν τα διαπλεκόμενα κόμματα - ιδιοκτήτες.

Δεν υπάρχει καλός σκοπός , υφίσταται διαπλοκή , αντισυνταγματικότητα, ανομία, και συμφέροντα. Αλαφούζος και λοιποί επί 30 χρόνια λειτουργούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ - ΠΑΡΑΝΟΜΑ σειρά μέσων ραδιοτηλεοράσεως, και οι δράσεις τους γίνονται για παραπλάνηση της κοινωνίας. Στάχτη στα μάτια των φτωχών. 

Ο καλός σκοπός ουδέποτε έχει αποδειχθεί, διότι επί τριάντα χρόνια λειτουργούν σε δημόσια αγαθά έχοντας έσοδα εκατομμυρίων ευρώ, ενω είναι αποδειδειγμένα τσαμπατζήδες, και έχοντας δεκανίκι τη ΝΔ η οποία στηρίζει έπειτα από τον παρελθόντα χρόνο των γερμανοτσολιάδων, των δοσίλογων και των καταδοτών, την διαπλοκή των μιντιαρχών.

Το σύνολο των συμπολιτών μας παρέχει φόρους, τέλη, χαράτσια, Ενφια, κ.α, ενώ ο Αλαφούζος και οι υπόλοιποι διαπλεκόμενοι δεν πληρώνουν τίποτα επί δεκαετίες χρήσης των δημόσιων συχνοτήτων.

Ο Γ. Παπανικολάου είναι ο πλέον ανήθικος, διότι συμμετάσχει στις δράσεις του Αλαφούζου, και μάλιστα αξιώνει να πληρώσουν οι συμμετέχοντες από πέντε ευρώ, ενώ όταν είχαμε θέσει το ανάλογο για την λειτουργία ενός αμιγώς τοπικού μέσου όλων των δημοτών, ο ίδιος πλήρωσε εξαγορασμένο δημοσιοκάφρο ονόματι Καραχάλιο ώστε να υβρίσει την πρόταση μας.

Ο Δήμος Αλίμου συμμετέχει στον 1ο ΑΤΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ που διοργανώνουν το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" και 22 Δήμοι της Αττικής. Οι 22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε όλους τους Δήμους, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και της Viva.gr(https://www.viva.gr/tickets/sports/1os-attikos-agonas-dromou/). Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου. 

Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει οι εξής Δήμοι του νομού Αττικής: Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, και Ύδρας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άλιμος: Όλοι μαζί μπορούν να υπηρετούν την διαπλοκή του Αλαφούζου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">