ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

'Ενοχος ο Αναστάσιος Μαντέλης

Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Τάσος Μαντέλης για μίζα 450.000 γερμανικών μάρκων που κατηγορείται ότι πήρε από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

To Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε επί πολλούς μήνες η δίκη Μαντέλη, τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία με τέσσερις δικαστές να ψηφίζουν υπέρ της ενοχής του πρώην υπουργού και μόνον ένας υπέρ της αθώωσής του.

Στην ίδια υπόθεση ένοχος κρίθηκε ο Ηλίας Γεωργίου, πρώην στέλεχος της Siemens στη χώρα μας αλλά και ο συνεργάτης του Τάσου Μαντέλη, Αρ. Μαντάς.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού έχουν ζητήσει από το δικαστήριο την αναγνώριση ελαφρυντικού, ενώ ο ίδιος απολογούμενος έχει αρνηθεί ότι δωροδοκήθηκε και έχει υποστηρίξει ότι το ποσό που εισέπραξε από τη γερμανική εταιρεία ήταν προεκλογική χορηγία.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται εντός της ημέρας και σε περίπτωση που επιβληθεί στον Τάσο Μαντέλη η ποινή των οκτώ χρόνων που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό, μπορεί να οδηγηθεί και στη φυλακή.

Επισήμανση : Ο Τάσος Μαντέλης ήταν αρμόδιος Υπουργός το 1999 που δέχτηκε καταχρηστική δίωξη κατάσχεση ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM , από υπόδικους υπαλλήλους του υπουργείου επικοινωνιών, αστυνομικούς του Α/Τ Τερψιθέας , και εισαγγελικό ''λειτουργό'' ο οποίος διατελούσε σε διατεταγμένη υπηρεσία κατά ημών.

Ενώ υπήρχε σύμφαση αρμονικών και πρόβλημα στη περιοχή της Γλυφάδας, από Αθηναικούς σταθμούς οι οποίοι λειτουργούσαν παράνομα, οι εντολές που είχαν εισαγγελικός λειτουργός, αστυνομικοί, καθώς και οι υπάλληλοι του υπουργείου, ήταν να πράξουν καταχρηστική διώξη - κατάσχεση κατά ημών. 

Το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ, αυτού του αρχιερέα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ , κατακρεούργησε το τόπο μας, και είχαν εμμονή κατά ημών. Διέταξαν καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση κατά ημών υποθάλποντας τα διαπλεκόμενα.

Για εμάς πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή , διότι επί ημερών τους το υπουργείο επικοινωνιών ήταν στελεχωμένο από διαφθαρμένους υπαλλήλους , και παράλληλα υπόδικους για χρηματισμούς από διαπλεκόμενους ιδιοκτήτες ΜΜΕ.

Τριτοκοσμική χώρα

Ενώ οι υπάλληλοι του Υπουργείου εντόπισαν το πρόβλημα στα αυθαίρετα της Τερψιθέας - Γλυφάδας, από Αναμεταδότες Αθηναϊκών σταθμών, οι εντολές που είχαν οι αστυνομικοί , ο εισαγγελέας, και οι υπάλληλοι του υπουργείου, ήταν να ολοκληρώσουν καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση κατά ημών χωρίς να υφίσταται λειτουργία Ραδιοφωνικού σταθμού από τη δίκη μας πλευρά.

Με αποδεδειγμένη κακοδικία, επι ημερών ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, μέχρι σήμερα δεν έχουμε δικαιωθεί για παράνομη καταχρηστική δίωξη - κατάσχεση σε βάρος μας, ενώ Τσίπρας, Παππάς, και εν γένει ΣΥΡΙΖΑ , είχαν υποσχεθεί την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Ψηφιακής Πολιτικής, καθώς και ο πρωθυπουργός, είναι ενήμεροι, όπως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, άρα προφανώς βρίσκονται και οι ίδιοι στην υπηρέτηση της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

Μας δικαιώσατε κύριοι της κυβέρνησης για αποδεδειγμένα καταχρηστικές - παράνομες ενέργειες επί διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ;

Ο Εισαγγελικός λειτουργός ονόματι Σαββαίδης, καθώς και οι αστυνομικοί, όπως και οι υπόδικοι υπάλληλοι του υπουργείου, οι οποίοι ερχόμενοι στην περιοχή εντόπισαν το πρόβλημα στα αυθαίρετα της Τερψιθέας, ενώ καταχρηστικά επενέβησαν σε εμάς , πρέπει να ξηλωθούν στο σύνολό τους, όπως και όλοι οι δικαστές της υποτιθέμενης ''ανεξάρτητης'' δικαιοσύνης οι οποίοι συνετέλεσαν σε κακοδικία.

Είναι σαφές κύριοι κυβερνώντες τι τελέστηκε, καθώς και για ποιούς λόγους: Πως επενέβησαν σε ένα χώρο που δεν υπήρχε λειτουργία, ενώ το βαν του υπουργείου είχε εντοπίσει το πρόβλημα σε διαφορετικό σημείο - περιοχή από αναμεταδότες Αθηναϊκών σταθμών ;

Ειδικά ο Νίκος Παππάς , όπως και ο πρωθυπουργός , ας κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν , όμως επισημαίνεται ότι είχαν κάνει όχημά τους τη διαπλοκή, καθώς και την δικαιοσύνη , και κυρίως την δημοκρατία, και επί τέσσερα χρόνια δεν έχει αποκατασταθεί το ελάχιστο. 

Η κυβέρνηση, καθώς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ας παριστάνουν τους ανήξερους , είναι σαφές όμως ότι έκτοτε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ διοικούν το δήμο Γλυφάδας, και η ''αριστερά'' βρίσκεται στο παρασκήνιο.

Ποια Δικαιοσύνη υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό ;

Αν ένας πολίτης αγοράσει εξοπλισμούς εκατομμυρίων ευρώ, και δεν λειτουργεί, ενώ έχει καταθέσει αιτήσεις στο Ε.Σ.Ρ για αδειοδότηση, έχει δικαίωμα η πολιτεία να επιχειρήσει διώξεις - κατασχέσεις κατά των ανενεργών εξοπλισμών ;

Θα κρύβεστε μέχρι τέλους ως κυβέρνηση για τις ληστείες που τελούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;

Τέλος, αναφορικά με τον ''δικηγόρο'' δήμαρχο Γλυφάδας , δεν έχουμε λόγια πόσο άξιος είναι για το τόπο μας. Πανάσχετος  επί θεμάτων δικαίου, η παλιάνθρωπος.

Υ.Γ.: Στο έγγραφο που υπέγραψαν οι συμμετέχοντες των κατασχέσεων, αναφέρεται ότι δεν υπήρχε λειτουργία από τη δική μας πλευρά, άρα η κακοδικία είναι αυταπόδεικτη.

* Ζητήσαμε την αναψηλάφηση αυτών των υποθέσεων, και οι εκλεκτοί μας αρμόδιοι δεν μας απήντησαν , η μάλλον μας έχουν απαντήσει ότι είναι αναρμόδιοι, και τους ευχαριστούμε θερμά για την εκπροσώπηση και την υπηρέτηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 'Ενοχος ο Αναστάσιος Μαντέλης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">