ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Γιωργάκη να είσαι βέβαιος ότι θα είναι ''ματωμένος ο γάμος''

Η διοίκηση του δήμου Γλυφάδας , και συγκεκριμένα ο Γιωργάκης Παπανικολάου, μετά από τέσσερα χρόνια αθέτησης των προεκλογικών δεσμεύσεων , καθώς και του προγράμματος , και κυρίως με την σημαντική πίστωση εκατομμυρίων ευρώ , δήθεν για τον Πολιτισμό, ότι πράττει επί τέσσερα χρόνια εις βάρος του αμιγώς τοπικού πολιτισμού, θα το βιώσει και ο ίδιος.

Εμείς ότι έχουμε να πούμε λαμβάνουν χώρα ΔΗΜΟΣΙΑ, και ποτέ πίσω από τις κουρτίνες δημαρχείων. Πείτε στους συμπολίτες μας , όσα χρηματίζεται επί τέσσερα χρόνια με τα χρήματα του ΣΥΝΟΛΟΥ , πως κλείστηκαν ως συμφωνίες και γίνονται ;;;

Ο "ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΓΑΜΟΣ" του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ήδη έχει λάβει δημοτική επιδότηση για το ανέβασμα του στο Μελίνα Μερκούρη, όμως όπως έχουμε ανακοινώσει ΔΗΜΟΣΙΑ, αν μέχρι το τέλος Μαίου η δημοτική αρχή, και συγκεκριμένα ο δήμαρχος δεν έχει καλύψει το ΨΗΦΙΣΜΑ 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας , ο δικός του γάμος θα καταλήξει ''ματωμένος''.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

RADIO GLYFADA & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις

Επισήμανση: Δήμαρχε ο ''γαλάζια σημαία'' , Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, μάλλον δεν σου κάνει ορθή ενημέρωση , και τονίζεται ότι είναι στη λίστα προτεραιότητας και ο ίδιος, διότι είναι καταφανώς αυταπόδεικτο ότι είναι οπαδός του  “ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώ…ς μας”, όμως αποκλειστικά για τον ίδιο. Σας θυμίζουμε ότι παριστάνει τον αριστερό  , ενώ ήταν ο βασικός υπονομευτής , τόσο των προτάσεών μας , όσο και του ψηφίσματος των συμπολιτών μας. Άλλωστε έχει βασικούς λόγους προσωπικής ωφέλειας και είναι τοποθετημένος στο Δ/Σ του ΚΑΠΠΑ. Από ποιους και για ποιους λόγους τοποθετήθηκε στο ΚΑΠΠΑ ;

Το ψήφισμα του 2014 των 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας αφορούσε εμάς , για ένα τοπικό μέσο το οποίο δέχτηκε σειρά από διώξεις - κατασχέσεις , δεν αφορούσε τον Σκαμπαρδώνη, ούτε αποτελούσε δική του πρόταση.

# Παίξατε αρκετά μαζί μας τα τοπικά στελέχη ως ''μπούληδες'' ; Αναλογιστήκατε 'αριστερά - δεξιά' τα στελέχη της ασυδοσίας , της αναξιοκρατίας, και της κλεπτοκρατίας , πόσα χρόνια ασκείτε δημόσια μπούλινγκ σε βάρος μας , η υπολείπεστε νοημοσύνης ; 

# Είναι αυταπόδεικτο ότι 'αριστεροί - δεξιοί, είσαστε ανάξιοι, διότι επί 31 χρόνια δεν μπορείτε να δημιουργήσετε με τα χρήματα του συνόλου όσα προσφέραμε ανιδιοτελώς εμείς ως δημότες από το δικό μας μετερίζι, τόσο το RADIO GLYFADA, όσο και ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, καθώς και σειρά άλλων συμπολιτών μας.

# Ως δημοτικές αρχές αστικών πολιτικών κομμάτων, επί δεκαετίες, όπως και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχετε αποδείξει ότι είστε άχρηστοι , διότι δεν μπορείτε 41 χρόνια μετά από εμάς, και 31 μετά από τον Έβερτ , να δημιουργήσετε έστω και ένα τοπικό ραδιόφωνο, ενώ όλοι οι δήμοι της περιφέρειας , ακόμα και τα χωρία , βρίσκονται έτη φωτός μπροστά από εσάς.

# Όσο για την συνοχή που είχαμε πετύχει σε τοπικό επίπεδο , εσείς μόνο με εξαγορασμένους μπορείτε να την χτίσετε.

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε . . . η διορία για το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας στις δημοτικές εκλογές του 2014 τελειώνει τέλος Μαίου.

Επιλέγετε είτε την πραγματοποίηση της προτάσεώς μας , καθώς και του ψηφίσματος 4.500 χιλιάδων δημοτών Γλυφάδας, είτε θα βιώσει το πετσί σας τα επακόλουθα , όπως τα βιώσαμε και τα βιώνουμε εμείς. 

# Οι αναγνώστες - ιες θεωρείτε ακραία την τοποθέτησή μας ; Αν θεωρείτε ότι λογίζεται ακραία , η δημοτική αρχή  του παρόντος , καθώς και οι προηγούμενες , οι οποίες αποτελούνται από παρανομούντες κατά των σύννομων ενεργειών μας , πως χαρακτηρίζονται από εσάς ; ( Πάλι κάνετε τους Κινέζους και τις Κινέζες ;;; Δεν είναι δίκαιο, άρα μήπως δεν είστε και εσείς δίκαιοι/ες ;;; Μήπως είστε ακόμα περισσότερο χειρότεροι/ες απ' αυτούς ;;;)

# Οι διαμορφωμένοι ''γραφικοί'' λόγω όσων διαμόρφωσε η νεοελληνική κλεπτοκρατία, όπως ''γραφικοί'' ήταν και το σύνολο των Ελλήνων Φιλοσόφων, διότι οι υπόλοιποι ήταν λαμόγια, τα οποία ήθελαν την εξουσία, και το χρήμα, και είτε τους δολοφονούσαν, είτε τους εξόριζαν, είτε τους εκτόπιζαν.

# Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι έπειτα από όσα βιώσαμε με σειρά διώξεων - κατασχέσεων, ο δήμος δια των αιρετών αντί να στηρίξει τους πολίτες - δημότες ώστε να παρέχουν στο σύνολο, επέλεξαν την ανομία, τις υπονομεύσεις, και εν συνεχεία και τις ταμπέλες , και αυτό είναι εκτός από κατάχρηση του δικαιώματος διοικήσεως, και ατιμία. 

# Εμείς προσφέραμε ανιδιοτελώς στο τόπο, και επιθυμία μας ήταν και είναι να προσφέρουμε περισσότερα στο τόπο μας, ενώ η επιδίωξη των αστικών κομμάτων - πολιτικών είναι να φαίνεται ότι οι ίδιοι παρέχουν , όσο κατακρεουργούν τον τοπικό πολιτισμό και πολώνουν τη τοπική μας κοινωνία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Γιωργάκη να είσαι βέβαιος ότι θα είναι ''ματωμένος ο γάμος'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">