ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Σούνιο: Συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ για το Σκοπιανό

Στο Σούνιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τριμερής συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων, Νίκου Κοτζιά και Νικόλα Ντιμιτρόφ, και του προσωπικού απεσταλμένου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο στις 10:30 το πρωί.

Ο Νίκος Κοτζιάς είχε προαναγγείλει στις 4 Μαΐου την τριμερή συνάντηση κατά τη διάρκεια της τρίτης υπουργικής συνάντησης Ελλάδας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

«Έχουμε κάνει τόση δουλειά, και εγώ και ο φίλος μου ο Ντιμιτρόφ, τους τελευταίους μήνες που θα ήταν κρίμα να μην αποδώσει καρπούς», απάντησε ο κ. Κοτζιάς σε ερώτηση αν υπάρχει το ενδεχόμενο συμφωνίας και συνέχισε: «Λέμε ότι πιο συχνά βλέπουμε ο ένας τον άλλον παρά τις οικογένειες μας».

Από την πλευρά του ο Νίκολα Ντιμιτρόφ ανέφερε ότι «υπάρχει βούληση για την επίλυση του ονοματολογικού», υπογραμμίζοντας, ότι «έχουμε έναν δύσκολο αγώνα ενάντια στον χρόνο» αλλά «με λίγη δημιουργικότητα και κινητικότητα και από τις δύο πλευρές ίσως να υπάρξει χρόνος και να προλάβουμε το τρένο της Ευρώπης)».

Ερωτηθείς εάν υπάρχει χρόνος να επιλυθεί το ζήτημα, ο κ. Ντιμιτρόφ απάντησε: «Πιστεύω ότι υπάρχει βούληση, έχουμε έναν δύσκολο αγώνα ενάντια στον χρόνο. Από την άλλη πλευρά τα όρια δεν συνδέονται με τη φύση αυτής της διαδικασίας. Συνδέονται με το «ευρωπαϊκό τρένο» για παράδειγμα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και τη Σύνοδο στα τέλη Ιουνίου».

Επισήμανση του ''Γ'': Κύριε Κοτζιά ως υπουργός εξωτερικών έχετε εικόνα αν υπάρχει έστω και ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο στα νότια και νοτιοανατολικά προάστια Αττικής ; 

Συγκεκριμένα ερωτάται ο υπουργός:

Από το Φάληρο του διαπλεκόμενου και αντισυνταγματικά λειτουργούντα ομίλου Αλαφούζου , μέχρι και το Σούνιο , γνωρίζεται να υπάρχει έστω και ένα μέσο ραδιοτηλεοράσεως ;

Η προδοσία της Βάρκιζας θα συνεχίζεται εσαεί ;

RADIO GLYFADA & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σούνιο: Συνάντηση Κοτζιά – Ντιμιτρόφ για το Σκοπιανό Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">