ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δεκάλογος του Νίκου Παππά και το πόρισμα

Η Οικονομία ανακάμπτει. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει τη χώρα απο την μέγγενη των Μνημονίων «στεναχωρώντας» τους προθύμους αναφέρει ο υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Ακολουθεί ο δεκάλογος του υπουργού:
  1. Επικυρώνουμε την καλή συνεργασία μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με την υπογραφή συμφωνιών στους τομείς των Τηλεπικοινωνιών, των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, του Διαστήματος.
  2. Στον τομέα της Δικαιοσύνης εξελίσσουμε «κολλημένα» έργα, όπως το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για την Πολιτική και Ποινική Διαδικασία και ωριμάζουμε την εισαγωγή τηλεδιάσκεψης στα δικαστήρια και στα σωφρονιστικά καταστήματα.
  3. Με το Υπουργείο Υγείας έχουμε καταρτίσει τον οδικό χάρτη για την ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών Υγείας, στο επίκεντρο του οποίου βρίσκεται το ηλεκτρονικό αρχείο ασθενή.
  4. Το ηλεκτρονικό εισιτήριο ξεκινάει το Μάιο από το Ολυμπιείο και από 01/06 ακολουθούν οι εξής χώροι: Ακρόπολη & κλιτύες,Αρχαία Αγορά, Ρωμαϊκή Αγορά,Βιβλιοθήκη Αδριανού,Κεραμεικός,Λύκειο Αριστοτέλους,Κνωσός, Αρχ. Χώρος &Μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης,Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.
  5. Στελέχη της αντιπολίτευσης, παρουσιάζοντας το όραμά τους, απαρίθμησαν-ως έργα που θέλουν να κάνουν-τα έργα που εμείς έχουμε ήδη δρομολογήσει σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία. Ενδεικτικά: το έργο για το Barcode στον Τύπο.
  6. Επενδύουμε στις εφαρμογές των «έξυπνων πόλεων».Επενδύουμε στην αναβάθμιση των πόλεων μας, με έξυπνα συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης,εφαρμογές έξυπνης διαχείρισης απορριμμάτων/υδάτων,έξυπνο οδοφωτισμό, αλλά και εφαρμογές τηλεϊατρικής.
  7. Για την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας, δημιουργούμε το Ψηφιακό Γενικό Εμπορικό Μητρώο, το e-ΓΕΜΗ, παρέχοντας 130.000 δωρεάν ψηφιακές υπογραφές σε επιχειρήσεις.
  8. Σχεδιάζουμε μια ενιαία ψηφιακή πύλη, που θα συγκεντρώνει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του κράτους. Μετασχηματίζουμε το Δημόσιο με την Ηλεκτρονική Διακίνηση Εγγράφων και την ψηφιακή υπογραφή, που θα εφαρμόσουμε σε 21.000 φορείς του Δημοσίου ως το τέλος του 2018.
  9. Έχουμε εγκρίνει 52 έργα, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 500 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο το τελευταίο οκτάμηνο (Σεπτέμβριο 2017- Απρίλιο 2018) έχουμε εγκρίνει 30 έργα.Έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε 7 εμβληματικά έργα σε κρίσιμους τομείς της Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής.
  10. Με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προς όφελος όλων, αμβλύνουμε τις ανισότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που δημιούργησε η κρίση.

Έπειτα από τον δεκάλογο του Νίκου Παππά εμείς από τη Γλυφάδα, και τα Νότια Προάστια Αττικής επισημαίνουμε:

  1. Νίκο Παππά κυβερνάτε τέσσερα χρόνια και αδιαλείπτως παρανομείτε αναφορικά με τον τομέα Ραδιοτηλεόραση
  2. Στα Νότια προάστια και τη Γλυφάδα δεν υφίσταται ούτε ένα τοπικό μέσο ραδιοτηλεόρασης.
  3. Από το 2005 δεν λειτουργεί το τοπικό ραδιόφωνο και αυτούσια σήμερα φέρει την ευθύνη ο ΣΥΡΙΖΑ.
  4. Δεν έχετε αμβλύνει καμία ανισότητα , και είναι αυταπόδεικτο, διότι αν υπήρχε η άμβλυνση που επικαλείστε δεν θα υπήρχε η τοποθέτησή μας.
  5. Στο τομέα Δικαιοσύνης, επίσης, δεν υπάρχει έργο, διότι το υπουργείο Δικαιοσύνης όταν απευθυνθήκαμε σ' αυτό για τις κακοδικίες του παρελθόντος χρόνου, καθώς και για καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις , μας απέστειλε ότι είναι αναρμόδιο !
  6. Τα ηλεκτρονικά και τα ψηφιακά ως εξαγγελίες δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα αν δεν υπάρχει η αρωγή της πολιτείας στους πολίτες, και εσείς δεν επιθυμείτε την αρωγή σας αναφορικά με τα Νότια προάστια Αττικής, καθώς και ένα ζήτημα που χρονίζει 31 χρόνια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ

RADIO GLYFADA & ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις - Κατασχέσεις έπειτα από πλήρεις φακέλους για αδειοδότηση.

Επισήμανση: Μπορείτε να το πάτε μέχρι το τέλος της πενταετίας χωρίς να υπάρχει ίχνος των πολιτικών σας, όμως , το 2019 χωρίς λειτουργία τοπικού μέσου στα Νότια προάστια Αττικής θα έχετε πολύ δύσκολο έργο, και να θυμάστε ότι θα με βρείτε μπροστά σας.

Η 'ΑΡΙΣΤΕΡΑ' ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Μάλλον το μεγάλο κεφάλαιο συνέδραμε να υπάρξει η κυβέρνηση , και συγκεκριμένα , προεκλογικά , το 2014, όταν ήρθε ο υπουργός στη πόλη της Γλυφάδας , ως υποψήφιος βουλευτής, όπως θυμόμαστε ''είχε κατακλυστεί'' ο χώρος από κανάλια και δημοσιογράφους του μεγάλου κεφαλαίου. ( Δεν υπήρχε ούτε ένας για δείγμα )

Η επαναπρόσληψη των ''αγωνιζομένων'' της Ε.Ρ.Τ

Δεδομένου και του μαύρου στην Ε.Ρ.Τ , δεν υπήρχε από 4.500 χιλ. εργαζομένων που είχε απολύσει η ΝΔ , ούτε ένας σε όσες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είμαστε παρόντες !!!

Ακόμα, θυμόμαστε ότι σε όλες τις εκδηλώσεις που οργάνωσε στην περιοχή μας ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και όταν έγινε κυβέρνηση, ποτέ δεν υπήρξε ένα κανάλι, δημοσιογράφος από μια τοπική εφημερίδα, σελίδα, κ.α., πλην μιας εκδήλωσης, που το mega λόγω δυσχερούς θέσεως επιχειρούσε να κερδίσει την εύνοια της κυβέρνησης.

Ελπίζω να έχουμε γίνει πλήρως κατανοητοί για όσα ισχύουν στο τόπο μας, και μάλιστα κάθε φορά κατά τον ίδιο τρόπο. Η κοινωνία είναι απογοητευμένη από την σημερινή κυβέρνηση , και εμείς ακόμα περισσότερο. Προφανώς αρκετοί έχουν ξεχάσει το διακύβευμα. Έχουν ξεχάσει τι ίσχυε, και για ποιους λόγους άλλαξε η διακυβέρνηση της χώρας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δεκάλογος του Νίκου Παππά και το πόρισμα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">