ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μαξίμου σε ΝΔ: Συμφωνείτε ή όχι με κατάτμηση της Β’ Αθηνών;

Το θέμα για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό: Συμφωνούν ότι η κατάτμηση της Β’ Αθηνών είναι μία αναγκαία δημοκρατική τομή ; Εάν ναι, οφείλουν να το πουν δηλώνουν κυβερνητικοί παράγοντες οι οποίοι εξαπολύουν νέα επίθεση σε βάρος του αρχηγού της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β΄ Αθηνών , όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους σαν κακομαθημένα παιδιά, σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σε ότι αφορά πάντως την πρόταση της ΝΔ περί ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού, η Κυβέρνηση δηλώνει πως έχει αποδείξει ότι είναι ανοιχτή στο διάλογο.

Αναλυτικά, το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει :

«Η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ συμπεριφέρονται και στο θέμα της κατάτμησης της Β’ Αθηνών – όπως και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στο θεσμικό εκσυγχρονισμό του κράτους – σαν κακομαθημένα παιδιά.

Συσχετίζουν δύο άσχετα μεταξύ τους ζητήματα, θέλοντας να υποβαθμίσουν την πολιτική σε ένα χυδαίο δούναι και λαβείν, όπως εξάλλου έχουν συνηθίσει.

Το θέμα για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη είναι απλό: Συμφωνούν ότι η κατάτμηση της Β’ Αθηνών είναι μία αναγκαία δημοκρατική τομή; Εάν ναι, οφείλουν να το πουν.
Η άρνησή τους να συμβάλλουν σε μία ακόμη αναγκαία μεταρρύθμιση για το πολιτικό μας σύστημα, με όποιο πρόσχημα και αν εμφανιστεί, θα είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΝΔ είναι δύναμη βαθιά συντηρητική και φοβική στις προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα θέματα, η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι είναι ανοιχτή στο διάλογο».

Νωρίτερα η ΝΔ μέσω πηγών της είχε τονίζει πως δεν θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε επιμέρους συνάντηση ή συζήτηση για το θέμα της κατάτμησης της Β΄ Αθήνας μέχρι να απαντήσει επισήμως η κυβέρνηση στην σαφή πρότασή του κόμματος για την χορήγηση ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού και την κατάτμηση των μεγάλων περιφερειών.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές κατηγορούν τον κ. Σκουρλέτη πως επιθυμεί να ανοίξει τη συζήτηση για επικοινωνιακούς λόγους.

Τοποθέτηση του Γιάννη Κουρδομένου: Συμφωνείτε η όχι με λειτουργία μέσου όλων των δημοτών στη Γλυφάδα ; Ο χρόνος κυλά αντίστροφα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μαξίμου σε ΝΔ: Συμφωνείτε ή όχι με κατάτμηση της Β’ Αθηνών; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">