ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ντόρα Μπακογιάννη : ‪Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια

Mε μια ανάρτηση στο facebook η Ντόρα Μπακογιάννη μνημόνευσε τα έξι χρόνια από την απώλεια της Μαρίκας Μητσοτάκη.

«Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια. ‘Ελεγες ‘από πολύ αγάπη δεν έχει πάθει κανείς τίποτα’. Πόσο μου λείπεις», αναφέρει η Ντ. Μπακογιάννη.

Σημείωσεις του ''Γ'': Ντόρα μήπως θυμάσαι πόσα χρόνια λειτουργούσε καθημερινά το μουσικό ραδιόφωνο της Γλυφάδας με ώρα έναρξης του προγράμματος τις έξι (6) ;

Τελικά ο πατήρ Μητσοτάκης ομολογουμένως δεν πρέπει να ήταν καλής πάστας άνθρωπος, διότι στέρησε από την πόλη στην οποία διέμενε , εκείνη τη περίοδο που διατελούσε πρωθυπουργός , ( το 1991), μια άδεια από τον πρωτεργάτη των FM,  και παράλληλα από τον δημότη με εντοπιότητα.

Παράλληλα αποστέρησε και μια συλλογική άδεια στο RADIO GLYFADA, το οποίο επίσης δέχτηκε δίωξη - κατάσχεση, ενώ στον αντίποδα οι διορισμένοι του αρμόδιοι στο υπουργείο Προεδρίας Κούβελας, Πολύδωρας, και Έβερτ, νομιμοποιούσαν τις κομματικές παρανομίες της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφορικά με την Μαρίκα, είναι γνωστό ότι ο Καρατζαφέρης προς τιμήν της έχει φτιάξει μια ολόκληρη αίθουσα στο τριώροφο,  στο τριώροφο που συντηρεί κανάλι και ραδιόφωνο. Γιατί άραγε ;

Σημειώνουμε ότι ο Καρατζαφέρης αφού έκλεισε το RADIO GLYFADA 102,5 MHZ, στη συνέχεια λήστεψε δια μέσω των υπαλλήλων του και την συχνότητα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 90, 6 MHZ.

Τέλος, για τους αναγνώστες μας θυμίζουμε ότι την περίοδο που ο Κ. Μητσοτάκης ευεργετούσε Αλαφούζους , Καρατζαφέρηδες, Κυριακού, κ.α. ,δεν παρείχε μια τοπική άδεια στον πρωτεργάτη του χώρου, και σε σειρά άλλων πρωτεργατών, διότι προφανώς έτρεφε φοβίες αναφορικά με την κοινωνία, και περισσότερο με τους αριστερούς. Άλλωστε ο ίδιος έχει αναφέρει , σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε έπειτα από τον θάνατό του, ότι κυβερνούσε μόνος του, άρα ο ίδιος μας αποστέρησε τις άδειες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ντόρα Μπακογιάννη : ‪Πέρασαν κιόλας έξι χρόνια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">