ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Στο «Βόρεια Μακεδονία» φαίνεται να καταλήγουν Τσίπρας και Ζάεφ

To «Βόρεια Μακεδονία» είναι σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων το όνομα στο οποίο θα καταλήξουν Ελλάδα και Σκόπια και πάνω σε αυτό θα συμφωνήσουν Τσίπρας και Ζάεφ.

Σύμφωνα μάλιστα με ΜΜΕ των Σκοπίων, πιθανότατα οι δύο χώρες έχουν φτάσει σε συμφωνία για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Το ερώτημα είναι αν το «Βόρεια Μακεδονία», θα υιοθετηθεί με τη σλάβικη εκδοχή «Severna Makedonia» ή με την αγγλική «North Macedonia».

Το τηλεοπτικό κανάλι «Telma» των Σκοπίων επικαλούμενο διπλωματικές πηγές ανέφερε ότι το όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» είναι πιθανόν αυτό που συμφωνήθηκε, στο πλαίσιο στο οποίο κατέληξαν ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νικολά Ντιμιτρόφ, στις επαφές τους στις Βρυξέλλες.



Επισήμανση του ''Γ'':  Όσα αναφέρετε ως κυβέρνηση στο Μεγάλο Κεφάλαιο και στους Βιομηχάνους να έρθετε να τα πείτε και σε εμάς στη Πόλη της Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM & RADIO ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 Καταχρηστικές Διώξεις - Κατασχέσεις. ( Ακόμα αναμένουμε οι ''γραφικοί'' τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ τους. Και αναφέρουμε ''γραφικοί'' διότι όποιος αναφέρει την αλήθεια στη χώρα μας, είτε γραφικός αποκαλείται, είτε εθνικιστής, είτε ακραίος, η οτιδήποτε άλλο, και κυρίως από αστικά πολιτικά κόμματα και στελέχη τα οποία δεν τήρησαν τις εξαγγελίες τους. )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο «Βόρεια Μακεδονία» φαίνεται να καταλήγουν Τσίπρας και Ζάεφ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">