ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμό Ρομά

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (24 Μαΐου 2018) το πρωί στo καταυλισμό της περιοχής Καρακόνερο Ρόδου, με σκοπό τη διαχείριση της μικροεγκληματικότητας, την πρόληψη - αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών .

Η σχεδίαση, η οργάνωση και η υλοποίηση της αστυνομικής δράσης έγινε από την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου με τη συμμετοχή 57 αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών (Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙ.ΑΣ.), παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

Για την κάλυψη αναγκών της επιχείρησης διατέθηκαν 9 περιπολικά αυτοκίνητα, 2 μεταγωγικά οχήματα και 2 δίκυκλες μοτοσυκλέτες με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Η αστυνομική επιχείρηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.) και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις - κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ειδικότερα πρόεκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέχθηκαν: 40- οχήματα

Προσήχθησαν: 64- ημεδαποί (63 άνδρες και 1 γυναίκα) στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου

Συνελήφθησαν: 5- ημεδαποί για στέρηση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας

7- ημεδαποί για διατάραξη οικιακής ειρήνης και αυτοδικία

Βεβαιώθηκαν: 6- παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. σχετικά με ανασφάλιστα οχήματα.

Επισήμανση του Γιάννη Κουρδομένου: Εμείς από το δικό μας μετερίζι γνωρίζουμε πόσα εκ. ευρώ έχουν παρασχεθεί από την Ε.Ε. ειδικά για τους Ρομά τα οποία ποτέ δεν έφτασαν σε αυτούς.

Τι ισχύει μέχρι και σήμερα με αυτή τη κατηγορία Ελλήνων - Ελληνίδων, το γνωρίζουν άπαντες. 

Τα αστικά πολιτικά κόμματα εξουσίας δεκαετιών, και ειδικότερα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, φέρουν ακέραια την ευθύνη για όσα ισχύουν σε βάρος των Ρομά. 

Η σημερινή κυβέρνηση έχει πολιτικές για τους Ρομά, η ο Τόσκας τους έχει στο στόχαστρο ; 

Μήπως χρειάζεται κ. Τσίπρα να κατεβάσουν κόμμα στις εκλογές διότι χωρίς δικό τους κόμμα προκοπή δεν πρόκειται να δουν ποτέ με εσάς ;

Και ένα μήνυμα προς τους Ρομά , δεδομένου ότι αρκετές φορές τα έχουμε πει με τους φερόμενους ''αρχηγούς'': Αν δεν κατεβάσετε πανελλαδικά κόμμα των Ρομά , με δικούς σας Βουλευτές,  δεν πρόκειται να αλλάξουν πολλά και διάφορα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμό Ρομά Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">