ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ρουβίκωνα τρέμε σε έχει φακελωμένο ο Φριζής το Ισραήλ και ο Μητσοτάκης !

Ο Μαρδοχαίος Φριζής , ο ραβίνος του μίσους , δηλώνει σε βίντεο ότι  η Ισραηλιτική πρεσβεία έχει ''φακελωμένους'' Έλληνες πολίτες, και μάλιστα σε άλλο σημείο αναφέρει  ότι αν τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στην πρεσβεία του Ισραήλ θα δεχθούν από μια σφαίρα στο κεφάλι.

Με βασικό δεδομένο όσα δηλώνει, διότι αναφέρετε στον Ρουβίκωνα , τα οποία δεν διαφέρουν αρκετά απ΄ όσα αναφέρει και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης , μήπως υπάρχει κάποια ευθεία σχέση του ακραίου Σιωνιστή Ισραηλίτη Φριζή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και τον κ. Μητσοτάκη ;

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε την κυβέρνηση να «απελευθερώσει τα Εξάρχεια και τα κατειλημμένα πανεπιστήμια» και να τελειώσει με τον Ρουβίκωνα. 

«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ' όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.

Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

Ρουβίκωνας: «Ο Μητσοτάκης έβγαλε τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της Νέας Δημοκρατίας στα καλύτερά του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη, θα του το πούμε από κοντά και σύντομα».

Εμείς στον ''Γ'' , και η κοινωνία , αναφέρει: Ο ραβίνος Φριζής δεν αντιπροσωπεύει τίποτα παραπάνω από τον εαυτό του και είναι σαφές ότι κάθε θρησκεία έχει και τους ακραίους του όπως π.χ. έχουμε την κυρία Λουκά και τον "ιερωμένο" Κλεομένη.

Δείτε το βίντεο με τις ακραίες τοποθετήσεις του ραβίνου Φριζή:


Επισήμανση: Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες Εβραίοι ιδιοκτήτες πολλών ραδιοτηλεοπτικών κ.α. media βρίσκονται πίσω από δημοτικές αρχές - διοικήσεις , αιρετούς της περιοχής μας , στα νότια - νοτιοανατολικά προάστια, ως βασικοί χορηγοί. Αναλογιστείτε τους λόγους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ρουβίκωνα τρέμε σε έχει φακελωμένο ο Φριζής το Ισραήλ και ο Μητσοτάκης ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb