ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Θηρεσία Δάλλα-Πολυζώη: Προβακατόρικη η επίθεση εις βάρος μου

Η συμβολαιογράφος Αθηνών Θηρεσίας Δάλλα - Πολυζώη με δήλωσή της καταγγέλλει «την προβοκατόρικη», όπως την χαρακτηρίζει, επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο της.

«Η συγκεκριμένη επίθεση υπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες, αφού δεν υπάρχει περίπτωση πρώτης λαϊκής κατοικίας, που να έχει εκπλειστηριαστεί από εμένα. Επιδιώκει να ενοχοποιήσει με προβοκατόρικο τρόπο τη διαμαρτυρία εναντίον των πλειστηριασμών».

«Αντίθετα, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, ως συμβολαιογράφος, φροντίζω πάντα και με κάθε πρόσφορο τρόπο, να εξασφαλίζω ότι δεν θα εκπλειστηριαστεί από εμένα κανένα σπίτι φτωχών και αδύναμων ανθρώπων. 

Μάλιστα, λόγω της πολιτικής μου αυτής θέσης έχω στερηθεί συνειδητά αντικείμενο εργασίας» αναφέρει επίσης η κ. Δάλλα-Πολυζώη, προσθέτοντας ότι «είναι γνωστό επίσης ότι έχω αναπτύξει συνδικαλιστική δράση στο χώρο των συμβολαιογράφων, αλλά και με τη συνολικότερη δράση μου, πρωτοστατώ στον αγώνα για την προστασία της λαϊκής κατοικίας, σε αντιπαράθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και με τη στάση που κρατάει η πλειοψηφία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου».

«Απαντώ σε αυτούς που επιτέθηκαν στο γραφείο μου με κουκούλες και βαριοπούλες και δηλώνω ότι δεν τρομοκρατούμαι και θα συνεχίσω τη δράση για την προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων» καταλήγει στην δήλωσή της η κ. Δάλλα-Πολυζώη.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Θηρεσία Δάλλα-Πολυζώη: Προβακατόρικη η επίθεση εις βάρος μου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">