ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καιρός: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Αλλάζει απότομα και πάλι ο καιρός , με τις βροχές, τις καταιγίδες , και το χαλάζι , να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στη χώρα μας.

Ειδικά για αύριο Πέμπτη στην Γλυφάδα, και τα Νότια προάστια Αττικής, η μέρα θα ξεκινήσει  με σχετικά αίθριο καιρό , ενώ από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. 

Η Θερμοκρασία τοπικά θα κυμαίνεται σε σχεδόν φυσιολογικές τιμές από  26 -28  κελσίου.

Η ένταση του ανέμου στο Σαρωνικό δεν θα ξεπεράσει τα 4 - 5 μποφόρ , ενώ η αστάθεια του καιρού θα υφίσταται επί αρκετές ημέρες.

Του μη μετεωρολόγου Γιάννη Κουρδομένου , και άλλωστε στη περιοχή μας έπρεπε τουλάχιστον εδώ και 31 χρόνια , να λειτουργεί τοπικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό μέσο το οποίο να ασκεί ενημέρωση σε πανελλήνια βάση , διότι η Ε.Μ.Υ  βρίσκεται στα Νότια  Προάστια Αττικής, στο Ελληνικό.

Οι δήμαρχοι της περιοχής, οι οποίοι έχουν από πίσω τους διαπλεκόμενα βαρίδια ως χορηγούς , οι οποίοι αντί να στηρίξουν τόσο τους δημότες, όσο και τα τοπικά ραδιόφωνα υπηρετούν διαπλεκόμενα εκτός των πόλεών μας, σταδιακά θα κρίνονται από τους συμπολίτες μας. 

* Δεν παριστάνουμε τους μετεωρολόγους, απλά περνάμε το μήνυμα τι έπρεπε να ισχύει στα νότια προάστια και τη Γλυφάδα - Ελληνικό, και τι διαμόρφωσαν τα αστικά κόμματα 31 ετών.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καιρός: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">