ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φλαμπουράρης: Η χώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται

Η καθαρή έξοδος της χώρας από το μνημόνιο τον ερχόμενο Αύγουστο «θα δημιουργήσει τις βάσεις για μια δίκαιη ανάπτυξη, τονώνοντας περαιτέρω την εμπιστοσύνη των επενδυτών» δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Kontranews».

O υπουργός Επικρατείας προσθέτει, ότι από το τέλος του καλοκαιριού θα κόβεται πλέον σταδιακά ο ομφάλιος λώρος με τις πολιτικές λιτότητας, οι οποίες θα αντικαθίστανται με αναπτυξιακές πολιτικές, δίνοντας έμφαση στην πραγματική οικονομία και την παραγωγική ανασυγκρότηση, σε συνδυασμό, πάντα, με τη μεγαλύτερη δυνατή διάχυση των ωφελημάτων που θα προκύψουν, στην κοινωνία.

Παράλληλα, ο κ. Φλαμπουράρης είναι κάθετος στο γεγονός ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019, μια και «η χώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται, οι οικονομικοί δείκτες βελτιώνονται συνεχώς και αυτή η βελτίωση θα πρέπει να περάσει στους πολίτες. Η κυβέρνηση αυτό επιδιώκει και οφείλει να συνεχίσει».

Ερωτηθείς τέλος για το εάν υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης με το Κίνημα Αλλαγής, τονίζει ότι «σε περίπτωση που αυτοεξαιρεθούν από το «μαύρο μέτωπο», σύμφωνα με το οποίο η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σκοπός και μάλιστα «στρατηγικός», εάν επιτέλους επανακτήσουν τον χαμένο τους πολιτικό πολιτισμό και σταματήσουν να βρίζουν, τότε εμείς είμαστε εδώ».

Εμείς στον επανειλημμένα κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ρωτάμε ευθέως τον κ. Φλαμπουράρη , του οποίου η υπηρεσία στην οποία προϊσταται δεν μας έχει απαντήσει έπειτα από αίτησή μας , ποια είναι τα στοιχεία που έχετε τα οποία δείχνουν ότι η χώρα συνέρχεται ;

Καταφανώς η εξισορρόπηση σε επίπεδο στελεχών αστικών κομμάτων, τα οποία επί δεκαετίες δεν διέθεταν θέσεις εξουσίας και παχυλούς μισθούς , είναι δεδομένη, στον αντίποδα όμως και η ανεργία συνεχίζει να υφίσταται , και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία , οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται , οι μειώσεις στις συντάξεις από τη 1.1.2019 είναι δεδομένες, και το κύμα κόκκινων δανείων θα έχει διεύρυνση.

Στους ''Κουρήδες'' παντός καιρού, οι οποίοι ταίστηκαν περίφημα επί Πασοκοκρατίας, και θα έμεναν πιστοί στο ΠΑΣΟΚ, περνάτε φρούδες ελπίδες για πολλοστή φορά δεδομένου ότι δεν έχετε να επιδείξετε έργο.

Τέλος θα μας αναφέρετε γιατί δεν μερίμνησαν από την υπηρεσία σας για τις αιτήσεις μας ;;; ( Έχουμε ξεχάσει , η κατ' επίφαση δημοκρατία, προϋποθέτει ότι θα απαντάτε και θα μιλάτε μόνο στα συστημικά μέσα και επ' ουδενί στην πληττόμενη κοινωνία.)

Για πάρε με ένα τηλέφωνο κύριε αντιπρόεδρε να τα πούμε κατ' ιδίαν, και δεδομένου ότι το άφησα στην υπηρεσία που είστε προϊστάμενος , να το ζητήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Γ.Κ
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φλαμπουράρης: Η χώρα έχει αρχίσει να συνέρχεται Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb