ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Λαουτάρης: Κλονίζεται κάπως η εμπιστοσύνη μου στις #BlueFlags

Στη Γλυφάδα ο Δήμαρχος σηκώνει τη Γαλάζια Σημαία του 2018, ενώ το ΕΛΚΕΘΕ μόλις έξι μήνες πριν είχε ευρήματα από τα υπολείμματα της πετρελαιοκηλίδας. 

Κλονίζεται κάπως η εμπιστοσύνη μου στις #BlueFlags αναφέρει ο Γιώργος Λαουτάρης.



Εμείς από το δικό μας μετερίζι, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υφιστάμενη διαπλοκή στο δήμο Γλυφάδας τονίζουμε:

1) Ο κ. Λαουτάρης αν και δημοσιογραφεί, προφανώς μπορεί να μην τυγχάνει επαρκώς πληροφόρησης σχετικά με το φαινόμενο Σκαμπαρδώνης , ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) , η οποία παρέχει τις γαλάζιες σημαίες.

2) Παράλληλα βρίσκεται στη σύνθεση του 15μελούς του ΚΑΠΠΑ Γλυφάδας, αδυνατώντας να γνωρίζουμε ποιοι και γιατί τον επέλεξαν.

3) Ο εν λόγω διατελεί αργόμισθος του δημοσίου, ως δάσκαλος, και συγκεκριμένα με 500 ευρώ περισσότερα το μήνα από τους εργαζόμενους συναδέλφους του.

4) Ως στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, και συγκεκριμένα όταν ήταν ένα μικρό κόμμα του 2,5 - 3 % αξίωσε , παράλληλα και άλλων συμπολιτών μας , την υποστήριξή μας, και όταν έπειτα από τη δική μας υποστήριξη απέκτησαν έρεισμα σε τοπικό επίπεδο, αυτό μεταφράστηκε σε προσωπικά οφέλη του ιδίου.

5) Αντί να ενισχύσει τη κοινωνία, και συγκεκριμένα όσους εργάστηκαν ανιδιοτελώς ώστε να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και να αποκτήσει έρεισμα στο δήμο Γλυφάδας, επέλεξε να στήσει μια τοπική ιστοσελίδα υποστήριξης της ''γαλάζιας'' δημοτικής αρχής. Οι λόγοι πασιφανείς.

6) Τονίζεται ότι η πλειονότητα των ψήφων που έλαβε η τοπική δημοτική οργάνωση είναι από την Τερψιθέα Γλυφάδας, και ειδικότερα περιμετρικά της πλατείας Καραϊσκάκη στην οποία λειτουργούσε επί πολλά χρόνια ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM , και ετεροχρονισμένα ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB.

Ελπίζουμε να έχουμε συνδράμει στην ενημέρωση του κ. Λαουτάρη, καθώς και πολλών ακόμα συμπολιτών μας, οι οποίοι/ες πρέπει να γνωρίζουν ότι η αποδοχή του κ. Σκαμπαρδώνη στο facebook απαριθμεί 90 άτομα, ενώ δια της πλαγίας, και ως βασικός υποστηριχτής της γαλάζιας διοικήσεως, έχει πετύχει ευρεία αποδοχή, χωρίς να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της τοπικής ιστοσελίδας.

Είναι σαφές και αυταπόδεικτο πόσα χρόνια δαπανήσαμε ανιδιοτελώς , ( ενώ ο Σ. Σκαμπαρδώνης ήταν αμειβόμενος ), ώστε να υπάρξει τοπικά κοινωνικό έρεισμα , δεδομένου ότι στις εκλογές του 2010 η παράταξη είχε πάρει μόνο 800 ψήφους , και ποιο ήταν το εύρος της προδοσίας από τη πλευρά αυτών των συμπολιτών μας, οι οποίοι για το καθαρά προσωπικό τους όφελος , ξεπούλησαν κάθε έννοια αριστεράς και δικαίου.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM & ΡΑΔΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ 1977 - 2005 Καταχρηστικές διώξεις & Κατασχέσεις ώστε τα μέλη του κομματικού σωλήνα να έχουν πολλαπλά οφέλη. 

* Αν υπάρχει κάποια ανακρίβεια να μας διαψεύσουν δημόσια.

Υ.Γ.: Προσωπικά, ως καθαρά προσωπική εκτίμηση , δεν πιστεύουμε ότι σειρά από συμπολίτες μας είναι παλιάνθρωποι, όμως, όπου υπεισέρχεται ο παράγων όφελος , κλονίζεται συθέμελα το κοινωνικό θεμελίωμα.  Όπως έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές , τα επαγγελματικά στελέχη κομμάτων , έπειτα από δεκαετίες ενασχόλησης , είναι επικίνδυνα για την κοινωνία.

Επισήμανση: Μπορεί να υπήρξαμε έστω και για λίγο ''σύντροφοι'' με άτομα τα οποία γνωρίζουν τι έχει ισχύσει σε βάρος μας , και ενώ οι ίδιοι διατελούν σε θεσμικές , και άλλες θέσεις , να μην καλύπτουν δίκαια την κοινωνία ;

Τι εγκρίνει ο κ. Σκαμπαρδώνης, επί ένα χρόνο στο ΚΑΠΠΑ του δήμου Γλυφάδας, έχοντας ως βασικό δεδομένο το ψήφισμα 4.500 χιλιάδων συμπολιτών μας, το οποίο δεν αφορούσε τον ίδιο, ούτε αποτελούσε δική του πρόταση ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Λαουτάρης: Κλονίζεται κάπως η εμπιστοσύνη μου στις #BlueFlags Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">