ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α πρέπει να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Ο λαός - κοινωνία - χρειάζεται μια ακομμάτιστη, ακηδεμόνευτη, κινηματική παράταξη που θα ενισχύει τους καθημερινούς αγώνες για την κατάργηση των μνημονίων, την αποτροπή των απολύσεων και των ιδιωτικοποιήσεων, καθώς και την διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κοινωνία σήμερα χρειάζεται μια νέα πνοή , καθώς και όραμα με στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την σταδιακή ανάκτηση αλλά και διεύρυνση όσων δικαιωμάτων χάθηκαν στην πολιτική βιαιότητα των μνημονίων τα προηγούμενα χρόνια.

Απέναντι στον κομματικό-επαγγελματικό στρατό των αστικών κομμάτων τα οποία συνεργάζονται με ισχυρά οικονομικά κέντρα για την επίτευξη των στόχων τους, και κυρίως την δέσμευση των Ο.Τ.Α με κομματική ταμπέλα, οι εργαζόμενοι θα εμπιστευτούν την παράταξή μας για την επίλυση  των προβλημάτων που τους ταλανίζουν.

Εμείς επιθυμούμε οι εργαζόμενοι - υπάλληλοι - να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο, και να διοικήσουν το δήμο με έμφαση τα συμφέροντα του κλάδου τους, καθώς και της κοινωνίας στην οποία ανήκουν.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου η ενεργή παραγωγική δύναμη των Ο.Τ.Α , και κυρίως του δήμου Γλυφάδας , να γυρίσουν την πλάτη στον παλαιοκομματισμό, τον αναχρονισμό, τους παραταξιακούς κομισάριους, και να διαμορφώσουν τους όρους ανεξαρτησίας του Δήμου.

Έχοντας κυβερνήσεις , και αστικά πολιτικά κόμματα , τα οποία φάσκουν και αντιφάσκουν, οι εργαζόμενοι οφείλουν τόσο στους ιδίους, όσο και στις οικογένειές τους, καθώς και στην κοινωνία, να υπάρξει η δικαίωση των αγώνων της, αντί να βρίσκονται εσαεί αστικά πολιτικά κόμματα, καθώς και ισχυρά οικονομικά συμφέροντα στον πρώτο ρόλο των Ο.Τ.Α.

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α οφείλουν να κλείσουν τη πόρτα στα μικροπαραταξιακά και ψηφοθηρικά παζάρια, και να πραγματοποιηθεί μια ενωτική και μαζική διεκδίκηση της διοικήσεως από την κοινωνία, για την ισχύ  των αυτονόητων αιτημάτων , τόσο του κλάδου τους, όσο και εν γένει της κοινωνίας.

Κόντρα στο εγχώριο μιντιακό κατεστημένο, το οποίο προωθεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση τα αστικά πολιτικά κόμματα, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας πρέπει να έχουν τον πρώτο ρόλο και τον πρώτο λόγο.  

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α πρέπει να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα, να συστρατευτούν με την κοινωνία, η οποία δεν έχει δικαιωθεί επί διακυβερνήσεων των αστικών κομμάτων , και από κοινού να συστήσουν ένα ανεξάρτητο Δήμο.

Από τους εργαζόμενους, καθώς και την κοινωνία, μπορεί να προέλθει η πραγματική ανατροπή , μια ριζική ανατροπή για καλύτερες ημέρες, η οποία θα συντελέσει στην κοινωνική ευημερία και την πρόοδο των εργαζομένων πολιτών.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α πρέπει να βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">