ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δ. Παπαδημούλης για την μεταρρύθμιση "Κλεισθένης"

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημουλης, ήταν ομιλητής στην εκδήλωση μνήμης που οργάνωσε η δημοτική αρχή της Θήβας για τον πρώην δήμαρχο Κώστα Κουρκούτη.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης υπογράμμισε πως «ο Κώστας Κουρκούτης ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της τοπικής αυτοδιοίκησης», προσθέτοντας ότι «ξεχώριζε για την τόλμη και την αποφασιστικότητά του, την ευθύτητά του και την ικανότητά του να ενώνει». Σημείωσε επίσης ότι «δεν διακρίθηκε μόνο στη Θήβα, αλλά είναι και ένας από τους κορυφαίους της αυτοδιοίκησης σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Παράλληλα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σημείωσε για τη μεταρρύθμιση «Κλεισθένη» στην τοπική αυτοδιοίκηση ότι «το νομοσχέδιο που κατατέθηκε είναι μια πρόκληση σε διάλογο», τονίζοντας πως «όλες οι πολιτικές δυνάμεις, παρά τις διαφωνίες τους, και όλη η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι του διαλόγου». 

Συμπλήρωσε επίσης πως θεωρεί «πολύ θετικό το γεγονός ότι το νομοσχέδιο αυτό εμπεριέχει την απλή αναλογική, γιατί καμία πολιτική δύναμη δεν μπορεί μόνη της και γιατί οι πολίτες θέλουν διάλογο, συνεργασία και αποτέλεσμα».


Επισημάνσεις από την ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ'': Κύριε Αντιπρόεδρε του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου , για εμάς η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να περάσει στην κοινωνία, και ο ρόλος των πολιτικών και των αστικών κομμάτων είναι η διαμόρφωση του πλαισίου ώστε η παραγωγική δύναμη που λέγεται εργαζόμενοι να αναλάβει το μέλλον της.

Το υφιστάμενο καθεστώς, ορισμένων αστικών κομμάτων, τα οποία την προεκλογική περίοδο συνεργάζονται με κατά τόπους μανάβηδες, χασάπηδες, κ.α., δεν συντελεί σε ορθή διοίκηση των κοινών, και ομολογουμένως το να θέτεις προϊστάμενο είτε ένα χασάπη, είτε ένα αστυνομικό σε εκατοντάδες εργαζόμενους δεν προσφέρει στην εκπροσώπηση του κλάδου τους.

Τέλος, με βασικό δεδομένο ότι σε ολόκληρη τη χώρα υφίστανται εκατοντάδες τοπικά μέσα, ραδιοφωνίας και τηλεοράσεως, ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχετε υπόψιν σας ότι η ΝΔ στο Ν.Αττικής διαμόρφωσε καθολικότητα διαπλοκής , και δεν υφίσταται ούτε ένα (1) μέσο στα νοτιοανατολικά προάστια ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ.: Είμαστε αυτόχθονες δημότες με εντοπιότητα , ενώ επί δεκαετίες εκλέγονται ξενόφερτοι οι οποίοι συστηματικά παρανομούν ως διοικούντες επί των σύννομων αιτήσεών μας. Τα ρουσφέτια σε κολλητούς και ημέτερους είναι δεδομένα , η τήρηση των θεσπισμένων και οι θεσμοί είναι πλήρως καταργημένα. ( Αναφερόμαστε στον κοινωνικό εκμαυλισμό )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δ. Παπαδημούλης για την μεταρρύθμιση "Κλεισθένης" Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">