ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα (04/06/2018)

Άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε το αμέσως προσεχές διάστημα με το καύσωνα να βρίσκεται προ των πυλών στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ο υδράργυρος μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική

Για αύριο Δευτέρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα έχουμε το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια. 

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς , και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα στα παραθαλάσσια από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία στο λεκανοπέδιο θα κυμαίνεται από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 

Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχής ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί, βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αναλυτικά οι θερμοκρασίες για το τριήμερο Κυριακή - Δευτέρα - Τρίτη




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα (04/06/2018) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">