ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νέες στάσεις εργασίας του ΟΑΣΑ στις 19 και 21 Ιουνίου - Νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες

Νέες στάσεις εργασίας εξήγγειλαν για την επόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ, οι οποίοι λένε «όχι» στο κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού και στη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Την Τρίτη θα πραγματοποιήσουν στάση από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Θα ακολουθήσει δεύτερη στάση την Πέμπτη, με τα λεωφορεία να τραβούν χειρόφρενο από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

«Στο στόχαστρο βρίσκονται για ακόμη μία φορά, εκτός των άλλων, οι εργαζόμενοι της Ο.ΣΥ. και το επιβατικό κοινό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και προσθέτει: «Η πολιτική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση προσπαθεί να κλείσει το Α/Σ του Ελληνικού, του μεγαλύτερου αμαξοστασίου της Ο.ΣΥ.».






Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ Κώστας Σιορίκης είχε αναφέρει «με την μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου του Ελληνικού το σίγουρο είναι ότι θα μειωθεί το συγκοινωνιακό έργο και η Νοτιοανατολική Αττική δεν θα έχει τη συχνότητα δρομολογίων λεωφορείων που έχει σήμερα».

Ο γενικός γραμματέας Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ Λεωνίδας Σκούλος είχε τονίσει ότι « η διοίκηση του Οργανισμού συμφώνησε με τους εργαζόμενους ότι το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού θα οδηγήσει σε συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου αλλά και «πως βαδίζουμε προς την ιδιωτικοποίηση».

«Όχι στο κλείσιμο του Ελληνικού, όχι στην συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου και όχι στην ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών» είχε δηλώσει και ο πρόεδρος των τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ Αποστόλης Ραυτόπουλος.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ , και συμπολίτης μας Τάσος Ταστάνης , έχει κάποια δήλωση για το αμαξοστάσιο του Ελληνικού, η μέσα σε τρία χρόνια άλλαξε άρδην, παράλληλα με την κυβέρνηση , τις θέσεις του αναφορικά με το Ελληνικό;

Κύριε Πρόεδρε έτσι θα πάμε μέχρι τις εκλογές, με σιωπή ιχθύος ;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νέες στάσεις εργασίας του ΟΑΣΑ στις 19 και 21 Ιουνίου - Νέα ταλαιπωρία για τους πολίτες Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">