ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: «ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2018» στο πατητήρι Γλυφάδας

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η ΠΙΝΔΟΣ» μας προσκαλεί στην εκδήλωση «ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2018» το Σάββατο 30 Iουνίου 2018 και ώρα 21:00 στο «Πατητήρι» (Τέρμα οδού Κων.Αθανάτου)-Άνω Γλυφάδα.

Μια γνήσια Ηπειρώτικη βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορό για όλους με τον Χρήστο Τζιτζιμίκα, την Άννα Κάτση και το συγκρότημά τους.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 Ο Πρόεδρος: Π.Μπουρογιάννης
Ο Γραμματέας: Κ.Γρίβας


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Δεδομένου ότι θα είναι παρόντας ο Δήμαρχος, καθώς και τα τσιράκια του της ΝΔ, οι οποίοι κακοδιοικούν το Δήμο, εμείς δεν συμμετάσχουμε σε καμία τοπική εκδήλωση.

Ο Πολιτισμός ενώνει τους ανθρώπους, ενώ τα αστικά πολιτικά κόμματα - Πολιτικοί τους χωρίζουν, τους κατακερματίζουν, και ασκούν μια διοίκηση εξυπηρέτησης ημετέρων και ιδίων σκοπών.

Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει σκοπό της την εκπροσώπηση του τόπου και των δημοτών - κατοίκων, ενώ οι παρατάξεις Γλυφάδας, οι οποίες πάμπολλες φορές συνέδραμαν σωματεία και συλλόγους, καθώς και ημέτερους καλλιτέχνες , στις δικές μας αιτήσεις παρανόμησαν , και μάλιστα καθολικά.

Συγκεκριμένα αναφέρουμε: Με βασικό δεδομένο διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας, από τη δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005, με οικονομική ζημία πολλών χιλιάδων ευρώ , στη πόλη της Γλυφάδας έπρεπε το λιγότερο να ισχύσει μια δημόσια δομή Ραδιοτηλεοράσεως, και αντί αυτού πιστώνονται τα χρήματά μας, πολλές χιλιάδες για εξοπλισμούς κ.α., οι οποίοι κατέληξαν σε αυθαίρετες εγκαταστάσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε το γήπεδο Τερψιθέας, κ.α.

Τα ληστεμένα από τη δεκαετία του 70 μέχρι και το 2005 από ΓΛΥΦΑΔΑ, κατέληγαν στην ΕΡΤ. Ποιοι εξυπηρετούνται από την ΕΡΤ ; Πόσες φορές έχει καλύψει η ΕΡΤ , την οποία κάκιστα πληρώνουμε ανταποδοτικά και συνολικά, τη τοπική θεματολογία της Γλυφάδας ; Μας έχει δώσει έστω και μια φορά το βήμα, ενώ αναφέρει ότι είναι ανοιχτή στη κοινωνία ;

Αστικά κόμματα δήμου, κυβέρνηση, ίσον μια από τα ιδία.

Όπως ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος  τοποθέτησε κοντέινερ πυρασφάλειας στον Υμηττό , και δικαστικά αθωώθηκε , το ίδιο θα ίσχυε και για το δήμο Γλυφάδας , αν προσέφευγε κάποιος, όμως από το Δήμο δεν υπηρετούν το δημότη. Γιατί δεν τοποθέτησαν απο το δήμο Γλυφάδας ένα κοντέινερ πυρασφάλειας, ώστε να το εξοπλίσουμε ψηφιακά και εκτός της ΈΓΚΑΙΡΗΣ πυρασφάλειας να έχουμε και αμεσότητα και έγκαιρη ενημέρωση ;



Ένα σημείο το οποίο έχουν κάψει πάμπολλες φορές στον Υμηττό , με καταστροφή την οποία ακόμα δεν έχουν αναπληρώσει οι Δήμοι , πρέπει να προστατεύεται , και μάλιστα άμεσα. Αντί αυτού , ακόμα και οι μετέχοντες σε ΜΚΟ και φορείς προστασίας του Υμηττού δεν έχουν συνδράμει καμία πρότασή μας.

Υπηρετήστε όλοι μαζί οι αιρετοί τους Αλαφούζους, όμως το 2019, αποχωρήστε από το δήμο ώστε να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας.

Δεν είναι του παρόντος, όσα αναφέρουμε, όμως έχουν ιδιαίτερη αξία, διότι στο Δήμο Γλυφάδας υφίσταται πρωτοφανής ΔΙΑΠΛΟΚΗ καθώς και ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
Θεωρούμε ότι αρκετοί γνωρίζετε ποιοι βρίσκονται στα έδρανα του Δήμου, καθώς και στο ΚΑΠΠΑ ,καθώς επίσης, αν εκπροσωπούν τόπο και δημότες η τα στενά τους προσωπικά συμφέροντα.




Από τη δεκαετία του 90 αναφέραμε στις Ραδιοφωνικές μας μεταδόσεις την αναγκαιότητα προστασίας με σύγχρονη Ψηφιακή τεχνολογία του Υμηττού, και από εκείνη τη περίοδο, μέχρι και σήμερα, υπονόμευσαν όλες τις προτάσεις μας.

Αντί ο Δήμος να εξυπηρετεί τους δημότες και να καλύπτει τις προτάσεις ειδικών αναφορικά με την πολιτική προστασία - ασφάλεια - επέδειξε ιδιαίτερη μέριμνα για σειρά γνωστών, ημέτερων, κ.α., και σύμφωνα με τις καταστροφή που έχει υποστεί ο Υμηττός από τη δεκαετία του 90 μέχρι και σήμερα είναι αυταπόδεικτο ότι ουδείς εξ αυτών ''προστάτευε'' τον Υμηττό.

Δεδομένου ότι δεν είμαστε παπατζήδες, ούτε φαρμακοτρίφτες, ούτε πουλάμε ''προστασία'' , και είναι γνωστό τι ίσχυσε , ειδικά στις δημοτικές εκλογές του 2014 ...






Κύριοι των κομμάτων της αστικής κλεπτοκρατίας, τοποθετήστε περισσότερους ημέτερους στο δημόσιο και στο δήμο, είτε με πλαστά πτυχία, είτε όσους πήραν τρελόχαρτο, είτε ακόμα όσους δεν υπηρέτησαν, όπως ο δημαρχάκος σας, όμως το 2019 θα αποχωρήσει από το δήμο, παράλληλα πολλών ακόμα, διότι η ΓΛΥΦΑΔΑ θα γυρίσει σελίδα και θα ανεξαρτητοποιηθεί. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: «ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2018» στο πατητήρι Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">