ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Περισσότερα από 25 χρόνια υπονομεύουν τις προτάσεις των δημοτών


ΓΛΥΦΑΔΑ: Από τη δεκαετία του 90 λειτουργώντας το τοπικό ραδιόφωνο ΓΛΥΦΑΔΑ FM είχαμε αναπτύξει εκτενώς τις θέσεις και προτάσεις μας για μια δικτυωμένη ψηφιακή Πόλη - Δήμο - ο οποίος θα υπηρετεί την ασφάλεια και την προστασία του τόπου μας.

Γράφει ο Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Έχοντας ειδίκευση από τη δεκαετία του 80, πριν υπάρξουν κινητά τηλέφωνα, ψηφιακά δίκτυα, wifi, sosial media, κ.α., είχαμε αναπτύξει εκτενώς θέσεις και προτάσεις για ομπρέλα προστασίας του Υμηττού, ενώ στον αντίποδα ορισμένοι κάτοικοι Γλυφάδας αξιοποίησαν τις δικές μας ιδέες για το προσωπικό τους όφελος.

Ενώ είχαμε την τεχνογνωσία , και την τεχνολογική υποδομή , ώστε να ολοκληρώσουμε από εκείνη τη περίοδο ένα Ψηφιακό δίκτυο προστασίας του Υμηττού μέσω ραδιοκυμάτων, η πόλη μας γέμισε με πάσης φύσεως προστάτες , οι οποίοι βρίσκονται με ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις.

Σαφώς σύμφωνα των πυρκαγιών οι οποίες έχουν κάψει τον Υμηττό, πάμπολλες φορές , το σύνολο των ''προστατών'' μάλλον απεκόμιζε χρήματα χωρίς πραγματικά να προστατεύεται ο Υμηττός και η βασική μας φυσική πηγή οξυγόνου.

Ενώ λοιπόν πρόσφατα οι γειτονικοί μας δήμοι  Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης , καθώς και Ελληνικού - Αργυρούπολης κινούνται προς την κατεύθυνση ψηφιοποίησης και προστασίας, στο Δήμο Γλυφάδας ισχύει ένα διαφορετικό καθεστώς ώστε να μην επιβεβαιωθεί ο πρωτεργάτης των προτάσεων για smart city και ψηφιακή μετεξέλιξη των Ο.Τ.Α.

Οι άγρυπνοι φρουροί για την πυρασφάλεια , καθώς και ένα ολοκληρωμένο δίκτυο προστασίας - ομπρέλα του Υμηττού, με κέντρο και εργαζόμενους, αποτελεί πρότασή μας από τη δεκαετία του 90, και διαθέτουμε εκατοντάδες μάρτυρες.

Οι θερμικές κάμερες, καθώς και ένα ψηφιακό κέντρο παρακολούθησης με εργαζόμενους, είχαν τεθεί πριν απo δεκαετίες από τον κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και σύμφωνα με αυτό καθίσταται σαφές ότι από εκείνη τη περίοδο , μέχρι και σήμερα , στο δικό μας δήμο συντελείτε πλιάτσικο από ορισμένες συντεχνίες, οι οποίες δρουν κατά των ειδικών, των δημοτών, και της μετεξέλιξης.

Δεδομένου ότι οι τέως διοικούντες , από το 2004 , και οι σημερινοί υπονομεύουν όλες τις προτάσεις μας , είναι πασιφανές από πίσω από αυτές βρίσκονται Οικονομικοί κύκλοι, διαπλεκόμενα, προστάτες, κ.α.

Οι παλιοί κάτοικοι ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και ειδικότερα οι ακροατές και ακροάτριες του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, γνωρίζουν απόλυτα όσα μεταδώσαμε, πότε τα μεταδώσαμε , ποιος τα μετέδωσε, και τι ισχύει μέχρι και σήμερα για τα συμφέροντα αστικών κομμάτων αντί της εκπροσώπησης τόπου και δημοτών.

Αν δεν υπήρχαν κομματικές διοικήσεις , διαπλεκόμενα συμφέροντα , και πάσης φύσεως ''προστάτες'', από τη δεκαετία του 90 θα είχαμε στη Πόλη της Γλυφάδας προστασία στο 100% της ακτίνας του Υμηττού.




Το σημείο που αιτηθήκαμε να υπάρξει κοντέινερ από το Δήμο Γλυφάδας , ώστε να το εξοπλίσουμε ΨΗΦΙΑΚΑ για πυροπροστασία, και οι διοικούντες το τοποθέτησαν στην παραλία, ( στις μαρίνες ), ώστε να κάνουν πανηγύρια και εκδηλώσεις θεάματος και διασκεδάσεως.

Τα συμπεράσματα δικά σας , και το 2019 αλλαγή στο Δήμο για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ , πραγματική πρόοδο, και ένα δήμο όλων των δημοτών.




Τονίζεται ότι το συγκεκριμένο σημείο, πιο αριστερά από τον κύκλο και λίγο χαμηλότερα, κάηκε και πρόσφατα, πριν από λίγους μήνες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 2019
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Περισσότερα από 25 χρόνια υπονομεύουν τις προτάσεις των δημοτών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">