ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κύριοι Διοικούντες θα πάμε ομαλά στις εκλογές η θα πάμε δικαστικά ;

Ο Γιώργος Παπανικολάου, ως Δικηγόρος, και παράλληλα δήμαρχος,  έχει καταλύσει τη τοπική δημοκρατία ; Που ορκίστηκε και για ποιους λόγους ;

H δημοτική αρχή της Γλυφάδας δεν όφειλε επί τέσσερα χρόνια να δεχθεί το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων κατοίκων - δημοτών για ένα μέσο όλων των δημοτών, με πολυφωνία, πλουραλισμό, και αμεσότητα ;

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Ψήφισμα αποτελούσε πρόγραμμα τοπικής παρατάξεως, το οποίο ψήφισαν το 2014 περισσότεροι από 4.500 χιλ. κάτοικοι, και ο Δικηγόρος υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, δεσμευόταν δημόσια ότι θα συνεργαστεί άρρηκτα με όλες τις τοπικές παρατάξεις καλύπτοντας δίκαια τις προτάσεις των δημοτών Γλυφάδας.

Ενώ επέδειξε μέριμνα για σειρά ημετέρων, ( υπάρχουν σειρά δημοσιευμάτων ), επί τρία χρόνια υφίστανται πέραν των 100 παράνομων αποφάσεων , καταργώντας επί της ουσίας τόσο τα δημοτικά συμβούλια , όσο και τις οικονομικές επιτροπές, καθώς και της ποιότητας ζωής, τα οποία παρανόμως τελέστηκαν δια της τηλεφωνικής περιφοράς !!

Αν η διοίκηση, και ο ίδιος ο Δήμαρχος, επιλέξουν να μην πάμε ομαλά στις εκλογές, ως τοπική κοινωνία - δημότες, εμείς θα πάμε δικαστικά.

Μπορούμε να αποδείξουμε όσα αναφέρονται, και υπάρχουν σειρά από μάρτυρες, οι οποίοι/ες γνωρίζουν ότι το Ψήφισμα 4.500 χιλιάδων δημοτών αφορούσε τον υποφαινόμενο , διότι αποτελούσε πρόταση του υποφαινόμενου, για όσα πρεσβεύουμε: Αμεσότητα, πολυφωνία, πλουραλισμό, τοπική δημοκρατία.

Όπως γνωρίζετε, ενώ διαθέτουμε κάμερες, σελίδα, και την απαραίτητη τεχνολογία, δεν εμφανιζόμαστε δημόσια, διότι θεωρούμε ότι η δημοκρατία αφορά το σύνολο του Δήμου, και η δομή πρέπει να υφίσταται ώστε να καλύψει το σύνολο των δημοτών.

Δεδομένου ότι έχουμε επιλέξει τη πλήρη διαφάνεια, ( δεν υπάρχουν ενέργειές μας εν κρυπτώ), επιλέξτε αυτή την εβδομάδα , κατά την οποία αιφνίδια θα σας επισκεφτώ , αν θα καλύψετε το Ψήφισμα χιλιάδων συμπολιτών μας για ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, το οποίο είναι ζήτημα Δημοκρατίας, η αν έχετε τη τάση να δρομολογήσουμε την υπόθεση δικαστικά και κατά την προεκλογική περίοδο , παράλληλα των υποψηφιοτήτων σας , να υπάρχουν και οι ποινές - καταδίκες σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ακόμα και στο ενδεχόμενο, λόγω συμφερόντων , κάποιοι εκ των μαρτύρων να ψευδομαρτυρήσουν , τονίζεται ότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες - γνώστες - ιες όσων ίσχυσαν , πως ίσχυσαν, ποιους αφορούν,  και για ποιους λόγους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κύριοι Διοικούντες θα πάμε ομαλά στις εκλογές η θα πάμε δικαστικά ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">