ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπουργέ Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά , τον παπά παίζετε ως κυβέρνηση ;

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς , ο οποίος έχει κληθεί επανειλημμένα με σειρά αιτήσεών μας , μπορεί να μας εξηγήσει τι ισχύει με την Ραδιοφωνία του Ν.Αττικής ;

Έχετε υπόψιν σας γιατί γίνατε κυβέρνηση το 2014 από τον Ελληνικό λαό, η ακόμα και σήμερα βρίσκεστε σε φάση ψευδαισθήσεων ότι είχατε την καταλληλότητα για την εξουσία ;

Είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι , και μάλιστα έχουμε σε περίοπτη θέση το βίντεο στο οποίο ο σημερινός πρωθυπουργός και φίλος σας, Α. Τσίπρας ,αναφέρει προεκλογικά ότι θα εφαρμοστούν οι νόμοι.

Ποιοι νόμοι εφαρμόστηκαν επί τέσσερα χρόνια ;

Πόσες Ραδιοφωνικές άδειες δώσατε στα τέσσερα χρόνια διακυβερνήσεώς σας ;

Ο Ελληνικός λαός έχει μια σαφή ρήση: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, και εμείς οι οποίοι κάναμε τεράστιο λάθος να σας στηρίξουμε το 2014 να είστε βέβαιοι ότι το 2019 θα σας ρίξουμε από την διακυβέρνηση της χώρας, ώστε να επιστρέψουν στην διακυβέρνηση τα συμφέροντα τα οποία υπηρετείτε επί τέσσερα χρόνια αντί του Ελληνικού λαού.

Για πολλοστή φορά υπενθυμίζουμε ότι το 1991 καταθέσαμε πλήρεις φακέλλους, αιτήσεις, παράβολα , σύμφωνα του Ν.1730/87 για αδειοδότηση τοπικού Ρ/Σ ,  και είναι σαφές ότι με κυβέρνηση Μητσοτάκη και ΝΔ χώθηκαν στον χώρο σειρά ημέτερων της ΝΔ αντί να αδειοδοτηθούν οι πρωτεργάτες του χώρου.

Ως αστικά πολιτικά κόμματα του κοινοβουλευτικού τόξου επί 33 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας μας αποδεικνύεται ότι είστε κλέφτες των θεσμών και του Ελληνικού λαού, και σαφώς με την συνέργεια ολόκληρου του συστήματος, διορισμένων σας στο Ε.Σ.Ρ, στην Ε.Ε.Τ.Τ, δικαστικών, αστυνομικών, υπαλλήλων σας σε Υπουργεία, κ.α.

Όποιος δεν καλύπτει τις εξαγγελίες του, και δεν τηρεί όσα υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό, είναι απορριπτέος.

Υπουργέ θα μας παρέχεις τις ΑΔΕΙΕΣ που μας λήστεψε η ΝΔ από τη ΓΛΥΦΑΔΑ , η επιθυμείτε να βρεθείτε τελευταίο κόμμα το 2019 ; 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com 

Υ.Γ: Είναι σαφές ότι έχουν κλειστεί συμφωνίες με το μεγάλο κεφάλαιο, διότι επί τέσσερα χρόνια δεν δίνονται άδειες Ραδιοφωνίας στο Ν.Αττικής, καθώς επίσης, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αφορούσαν ένα στενό κύκλο ωφελημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ , καθώς και τους ωφελημένους επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Τονίζουμε στον υπουργό ότι τα ίδια λέγαμε δημόσια και για τις προηγούμενες κυβερνήσεις - υπουργούς, άρα είναι αυταπόδεικτο ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Υποσημειώσεις:

# Αναφορικά με το ''αριστερό τηλεκοντρόλ'' δεν το επιθυμούμε, διότι δεν παρακολουθούμε τα κρατικά και διαπλεκόμενα μέσα διαφθοράς της κοινωνίας. Τα απορρίπτουμε όπως απορρίπτουμε και εσάς δεδομένου ότι δεν υπηρετείτε την κοινωνία, ούτε την δημοκρατία. 

# Αναρίθμητες φορές, από τη δεκαετία του 90 καταδίκασα δημόσια τα μέσα διαφθοράς της κοινωνίας, και σήμερα το ανάλογο ισχύει με το διαδίκτυο, και ειδικότερα με άτομα τα οποία εξυπηρετούν την βαθιά κοινωνικοπολιτική σήψη και τον ''γκεμπελισμό''. 

# Σαφώς σήμερα, σε μια * ''αποβλακωμένη'' κοινωνία, υφίστανται και χιλιάδες ιστοσελίδες πίσω από τις οποίες βρίσκονται κόμματα και δημοτικές παρατάξεις, όπως και τα στενά συμφέροντα λίγων χιλιάδων ημετέρων τους , και τα εκατομμύρια πολιτών πέφτουν ως ψάρια στα παραγάδια των επιτήδειων. 

* Εννοούμε χειραγωγημένη να δέχεται την απάτη. 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΩΝΕΙ - ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ , ΟΜΩΣ . . . , ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ''ΜΑΡΜΑΡΟ''

Να είστε βέβαιοι ότι σε πέντε με δέκα χρόνια από σήμερα θα διαμορφωθούν οι όροι επιστροφής στο 2010. Άλλωστε η πλειονότητα ποτέ δεν πίστεψε όσα τις ανέφερα Ραδιοφωνικά τις δεκαετίες 90 και 2000, όμως επιβεβαιώθηκα απόλυτα.

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση όσων ανέφερα από τη δεκαετία του 90 ήταν οι διώξεις - κατασχέσεις του ΓΛΥΦΑΔΑ FM το 1999 καθώς και το 2005. Αμέσως μετά , στη συνέχεια, ήρθε το γνωστό σε όλους 2010 με όσα συνεπάγεται.

Αναλογιστείτε ότι την περίοδο που έστηναν τις καταχρηστικές διώξεις - κατασχέσεις σε βάρος μας λειτουργούσαν στο απυρόβλητο σειρά Αναρχικών καθώς και Πειρατικών σταθμών, τους οποίους ουδέποτε δίωξαν. Στο Ν.Αττικής, καθώς και όλη τη χώρα , έχουμε δεκάδες πειρατικούς σταθμούς οι οποίοι λειτουργούν επί δεκαετίες στο απυρόβλητο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπουργέ Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά , τον παπά παίζετε ως κυβέρνηση ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">