ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αργυρούπολη: Οι αδίστακτοι Αλβανοί δραπέτες από το ΑΤ που λήστευαν από τα Νότια μέχρι τα Βόρεια προάστια

Οι καταζητούμενοι Αλβανοί δραπέτες από το ΑΤ Αργυρούπολης, σε δύο επαφές με ενοίκους διαμερισμάτων που λήστευαν, τους κλείδωσαν απ’ έξω και πήδηξαν από το μπαλκόνι.

Οι αστυνομικοί είχαν μερικά τετ α τετ με το «επιχειρησιακό» Hyundai Tucson, αλλά ο οδηγός του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς κατόρθωνε να ξεφεύγει.

Πάντα κλείδωναν τους σύρτες και τις εσωτερικές πόρτες όταν λήστευαν, με τους ιδιοκτήτες να χρειάζονται κλειδαρά ή να σκαρφαλώνουν από τα μπαλκόνια για να ανοίξουν τις οικίες τους. Έμεναν για πολλές ώρες στην ίδια περιοχή διαπράττοντας περισσότερες διαρρήξεις και να αυξάνουν τη λεία τους.

Η ενεργοποίηση κλεμμένων tablets και playstations πρόδωσε τη θέση τους, η ταυτοποίησή τους έγινε από αποτυπώματα σε κλεμμένες τηλεοράσεις που είχαν βάλει στα σπίτια τους, από οχήματα που είχαν αποσπάσει από τα θύματα, έγγραφά τους και κινητά τηλέφωνα που ξέχασαν σε αυτοκίνητα και στόχους, όπως προκύπτει από τη δικογραφία που είχαν σχηματίσει σε βάρος τους, στις 13 Ιουνίου 2018, οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση που καταγράφεται στις 5 Ιουνίου 2018, ενδεικτική του θράσους των διαρρηκτών.

Στις 22:00 το βράδυ, αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι διαμερίσματος 1ου ορόφου στην οδό Βρυούλων στην Πεύκη. Αρπαξαν ηλεκτρονικές συσκευές και τα κλειδιά ενός Peugeot 208. Μετά τη διάρρηξη και ο ενώ ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στο Τμήμα Ασφαλείας Πεύκης για να καταγγείλει τι συνέβη, οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του και άρπαξαν και το αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του. Μερικές ώρες νωρίτερα οι αστυνομικοί στην οδό Σπ. Λάμπρου στα Πατήσια είχαν εντοπίσει έναν από τους δράστες να επιβιβάζεται σε μία Μερσεντές άλλου κατηγορουμένου, την οποία οι αστυνομικοί έχασαν όταν ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα.

Μετά τη διάρρηξη στην Πεύκη, οι αστυνομικοί εντόπισαν και πάλι την ίδια Μερσεντές στη Λ. Ειρήνης με κατεύθυνση την περιοχή του Αμαρουσίου, η οποία χάθηκε και πάλι λόγω μεγάλης ταχύτητας. Πίσω από τη Μερσεντές, ακολουθούσε το Peugeot που είχαν αρπάξει από την Πεύκη, το κλειδί του οποίου βρέθηκε στο σπίτι του άλλου 24χρονου, δραπέτη σήμερα, και το όχημα σταθμευμένο στο Γαλάτσι.

Στις 18 Μαΐου, δύο από τους δραπέτες και ένας ακόμη κατηγορούμενος είχαν μπει σε διαμέρισμα στην οδό Μιλτιάδου στον Χολαργό Αττικής, απ’ όπου αφαίρεσαν λίρες, ρολόγια, δαχτυλίδια, ηλεκτρονικές συσκευές.

Το «επιχειρησιακό» Hyundai Tucson είχε εντοπιστεί νωρίτερα από τους αστυνομικούς στην οδό Φυλής, κινούμενο προς Χολαργό, αλλά χάθηκε μέσα στην κίνηση. Μετά τη διάρρηξη εντοπίστηκε και πάλι κοντά στο σπίτι του θύματος, επιταχύνοντας στη Λ. Μεσογείων, με τους αστυνομικούς να χάνουν και πάλι την οπτική επαφή.

Οι αστυνομικοί είχαν «επαφές» με το ίδιο όχημα στις 21 και τις 26 Μαΐου, πριν και μετά από διαρρήξεις σπιτιών στη Γλυφάδα.

Είναι χαρακτηριστικές και οι περιπτώσεις που οι δραπέτες είχαν έρθει σε «επαφή» με τα θύματά τους.

Στις 8 Ιουνίου, αφού αναρριχήθηκαν σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στην οδό Οινόης στη Γλυφάδα, εντοπίστηκαν από γείτονα, με τους δράστες να πηδούν τα κάγκελα και να εξαφανίζονται. 

Στις 22 Μαρτίου μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στη Γλυφάδα, απ’ όπου άρπαξαν σετ σκουλαρίκια, δύο χρυσές βέρες και άλλα κοσμήματα. Την ώρα που ήταν στο διαμέρισμα, επέστρεψε η ιδιοκτήτρια και προσπάθησε να μπει στο σπίτι της, ωστόσο οι δράστες είχαν ασφαλίσει το σύρτη και τράπηκαν σε φυγή. Η γυναίκα είδε δύο από τους δράστες να φεύγουν από το μπαλκόνι της.

Στις 13 Απριλίου, μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην Ηλιούπολη. Και σε αυτή την περίπτωση έφθασε η ιδιοκτήτρια, αλλά η πόρτα ήταν ασφαλισμένη και εκείνη άκουσε φωνές στο εσωτερικό του σπιτιού της.

Στις 16 Μαΐου, είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα στο Μαρούσι. Αρπαξαν διάφορα πράγματα, ωστόσο όταν ο ένας από τους σημερινούς δραπέτες επιχείρησε να πάρει και το όχημα του θύματος, έγινε αντιληπτός από ένοικο της πολυκατοικίας και τράπηκε σε φυγή.

Στις 4 Ιουνίου, μπήκαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου στην Κηφισιά, την ώρα που η ένοικος κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο. Οι δράστες άρπαξαν μια τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο.


Tις φωτογραφίες των πέντε Αλβανών ηλικίας από 34 έως 17 ετών που είχαν γίνει φόβος και τρόμος για ιδιοκτήτες σπιτιών σε όλη την Αττική έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
1. (επ) DEDOLLI ( o ν) MARJUS του ASTIR και της GULLETA , γεν. 8-9-1987 στην Αλβανία

listes-1
2. (επ) VRUSHAJ ( o ν) GERTIAN του ALEKO και της DALLANDYSHE , γεν. 5-5-1994 στην Αλβανία

listes-2
3. (επ) ΓΚΙΚΟΥΛΗ ( o ν) ΛΑΣΚΕ του Χρηστάκη και της Βιολίτσα, γεν. 11-7-1991 στην Αλβανία

listes-3
4. (επ) MAHMUTAJ ( o ν) PANAJOT του IRFAM και της LINDITA , γεν. 25-5-2001 στην Αλβανία

listes-4
5. (επ) HARIZI ή TAHIRI ( o ν) RADJON ή ENDRIT ή HAZBI του BAME ή PELLUMB και της FATBARDHA ή MIMOZA , γεν. 22-3-1984 στην Αλβανία

listes-5

Κατά την σύλληψή τους ανέφεραν στους αστυνομικούς '' είστε μπατσάκια του ενός χιλιάρικου το μήνα, ενώ εμείς βγάζουμε 10.000 χιλιάδες ο κάθε ένας τη βδομάδα''. ( Άρα βγάζουν περισσότερα από τα νόμιμα του δήμαρχου, καθώς και των προέδρων !! )

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης έπειτα από την απόδραση των εν λόγω, είναι έκθετος και θα παραχωρήσει νέο χώρο για μεταστέγαση του Α/Τ.


Οι νεαροί Αλβανοί απέδρασαν από την σωλήνα υδρορροής, και συγκεκριμένα από την σωλήνα αποχέτευσης. ( Το θέμα είναι στον παρελθόντα χρόνο πως κατάφερναν ορισμένοι αίλουροι να ανεβαίνουν στον πέμπτο όροφο πολυκατοικιών.)

Επισήμανση του ''Γ'': ''Σιγά τα λάχανα''. Ο Δήμος Γλυφάδας , και συγκεκριμένα ο ''γαλάζιος'' δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου, έχει προσλάβει στο Δήμο άτομα τα οποία είχαν διαπράξει περισσότερες ενέργειες απ' όσες αναγράφονται στο παρόν.

Συγκεκριμένα, έκαναν αναρρίχηση ακόμα και στον πέμπτο όροφο πολυκατοικιών και άρπαζαν από τα διαμερίσματα τιμαλφή, ηλεκτρονικά, κ.α. ( Βέβαια στον παρελθόντα χρόνο ) 

Σημείωση: Σαφώς τα αντικείμενα που λήστευαν οι Αλβανοί είναι ελαφριά, αναλογιστείτε πόσα άτομα χρειαζόντουσαν ώστε να ληστέψει το σύστημα της ''κρατικοκοινωνικοπολιτικό'' διαπλοκής τους πομπούς του ΓΛΥΦΑΔΑ FM , οι οποίοι ζύγιζαν περισσότερα από 50 κιλά. ( Μεγαλύτερη ''ομάδα'' , και συγκεκριμένα διπλάσια των Αλβανών. )

Όταν οι κακοποιοί ληστεύουν τιμωρούνται, ενώ στον αντίποδα όταν η πολιτεία λειτουργεί καταχρηστικά, καθώς και τα αστικά κόμματα, και ληστεύουν τον πολίτη δεν τιμωρείται κανείς. Αντιθέτως, ενδέχεται να πάρουν και βραβείο από τις διαπλεκόμενες οικογένειες.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Μη ξεχνάτε πόσα χρόνια τα κυβερνητικά στελέχη είχαν στο προσκήνιο τις φανφάρες περί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, κ.α., ενώ μόλις βρέθηκαν στις καρέκλες επέλεξαν να υπηρετούν διαπλεκόμενα χωρίς να καλύψουν τις εξαγγελίες τους. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αργυρούπολη: Οι αδίστακτοι Αλβανοί δραπέτες από το ΑΤ που λήστευαν από τα Νότια μέχρι τα Βόρεια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb